Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 453
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Да, стикався, зробити нічого не можнаХтось стикався з проблемою невірного відображення струму заряду та розряду батарей? П
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, стикався, зробити нічого не можнаХтось стикався з проблемою невірного відображення струму заряду та розряду батарей? П
Powmr 10.2 на 48 вольт, а це максимум 212ампер. А у вас бмска на 200а максимум. В неті є багато таблиць по перетину:Jkong BMS (JKB1A20S) з інвертором POWMR 10,2?
Я мав на увазі підключення по RS485.Powmr 10.2 на 48 вольт, а це максимум 212ампер. А у вас бмска на 200а максимум. В неті є багато таблиць по перетину:
Виходячи з таблиці має бути два провода awg1. На практиці бачу люди пускають менший перетинСечение кабеля из AWG в мм.кв., максимальный ток (таблица соответствия) • AST3D
Для преобразования сечения кабеля из американской системы маркирования в привычную метрическую используйте таблицу ниже. В ней приведены соответствия Сечение кабеля из AWG в мм.кв., максимальный ток (таблица соответствия) AST3Dast3d.com.ua
То ж треба уточнювати зразу)Я мав на увазі підключення по RS485.
і шо нічого не показує? ніякої помилки?Що би це могло значити, може хтось стикався з подібним?
Холодильник відключено?
Не показує, просто табло гасне. Щойно підімкнув сонце та інший, добре заряджений акум. запустився. Але він не дає 220 на вихід, тільки заряджає акум. І то, не так як потрібно, повний встановлений мною струм 20А заряду, дає тільки коли кн. он/оф вимкнена, а коли включена струм заряду поступово наростає до 12А. а потім падає до нуля, і по новій. Щось з інвертором. Точно якийсь транзистор чи діод підгорів.і шо нічого не показує? ніякої помилки?
і да, таки
Зараз, коли батарея підзарядилась (літієва, 3S10P, 21700, Панасонік, всі три послідовних ланки вчора однаково розрядились лише до 3.8V +/- 1 mV) увімкнулась і вихідна напруга. Спочатку при малому заряді, не хотів автономно працювати від батареї, а при заряді 4,1V на елемент, працює. Або щось з налаштуванням я напутав, або такий глюк виробника. Холодильник запускається без проблем і від сонце+батарея, і від батареї. До речі вентилятори я повернув все таки, але не кріпив штатними болтиками, віддалив від корпусу і притиснув резиновими прокладками до торця плати. Шумить, на порядок менше.Не показує, просто табло гасне. Щойно підімкнув сонце та інший, добре заряджений акум. запустився. Але він не дає 220 на вихід, тільки заряджає акум. І то, не так як потрібно, повний встановлений мною струм 20А заряду, дає тільки коли кн. он/оф вимкнена, а коли включена струм заряду поступово наростає до 12А. а потім падає до нуля, і по новій. Щось з інвертором. Точно якийсь транзистор чи діод підгорів.
На моему PowMr4.2 на наліпці збоку інше значення Imax PV: 18A, виходячи з цього показника було придбано та підключено послідовно 5 панелей Jinko Tiger Neo JKM-445N-54HL4R-V, суммарно поле 2225 кВт, по показникам панелі мають напругу 33,02 V та 13,48 A.Підкажіть будь ласка - на інверторі PowMr-4.2-24V - на самій наклейці в PV Input - Imax PV: 27A
Переглянути вкладення 3691
а у мануалі є фраза про maximum current load of each PV inout connector - 10A
Переглянути вкладення 3692
Як це розуміти?
Дякую
Щоб побачити той максимум, треба щоб панелі були зорієнтовані перпендікулярно сонячним променям. Зараз це кут біля 60градусів і орієнтація на південь. Тоді в обід буде максимум.Ну і ще жодного разу не бачив показника більше 10.2 А від сонця, хоча панелі 13.48 А
У мене все панелі на південь, але кут нахилу точно меньший. Тобто при моїх умовах це нормальна віддача від панелей?Щоб побачити той максимум, треба щоб панелі були зорієнтовані перпендікулярно сонячним променям. Зараз це кут біля 60градусів і орієнтація на південь. Тоді в обід буде максимум.
Крім цього ще потрібно організувати на цю потужність навантаження, бо інвертор лише ту потужність яку йому включили на виході.Щоб побачити той максимум, треба щоб панелі були зорієнтовані перпендікулярно сонячним променям. Зараз це кут біля 60градусів і орієнтація на південь. Тоді в обід буде максимум.
а як що струм поміряти при роботі холодильника від мережі та від інвертора теж скачками? мені здається що проблема може бути в холодильникупроблемма в следующем - подключенный холодильник
Просто таке враження що в холодильнику щось намагається увімкнутися, напруга на АКБ просідає разом з нею і на виході, воно вимикається, і знов потімАКБ при работе не особо проседает, с 25,5 до 24 вольт
чому тоді перфоратор і тепловентилятор на 1500 Вт. працює?Десь щось недопаяли китайці, або якийсь кондьор стрьомний всунули.