Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 1.073
- Бали
- 83
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Я ж кажу на, моему на 5.5 кВт немає, точноДопоміжний блок живлення 140В вже є на 4кВт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ж кажу на, моему на 5.5 кВт немає, точноДопоміжний блок живлення 140В вже є на 4кВт
Ну на VM2 може й не було ще, цій моделі мабуть вже років 8?Я ж кажу на, моему на 5.5 кВт немає, точно
Тоді мабуть е бо точно е блок що робить якусь напругу від батареї та блок що робить якусь від мережі та вони підеднані на блок який робить вже 12 та 5 вольт, не замислювався яку напругу роблять ті блоки може і 160аче той блок ввели щоб інвертор міг працювати без ак. батареї.
Може і 8 орігіналу, но китайці їх активно продавали в кінці 2022 року, і скажу що зроблений він поякісніше ніж те що зараз продають, судячи по фотографіям того що всерединіцій моделі мабуть вже років 8?
Декілька годин, в той день були сильні гойдалки по напрузі від 130 V.Як довго працював інвертор?
а что на маленькой платке со светодиодами лицевой панели? та, которая по центру... может там есть необходимое напряжение?Питання, де на інверторі 4.2квт (24в) взяти постійні 12в на потужність штатних кулерів? Чи є в кого схема чи фото звідки брати?
як сказав дідусь, найвищий час припинити кацапити, або валити з нашої землі. У тебе людська совість є, після того що карлик натворив, захищаючи своїх кацапуватих, чи ти один з них?Всех с новым годом!
Обнаружил на своем PowMr 3.2 такой режим в первом пункте. В моей инструкции его нет. Не подскажите что он означает. По работе похож на SOL.
Поки ніхто не знайшов інфуНе подскажите что он означает.
Ясно, спасибо. Будем искать.Поки ніхто не знайшов інфу
Получил ответ от китайских продавцов.Поки ніхто не знайшов інфу
Теоретично може бути від конденсаторівчи має там бути напруга?
не радив би займатися підключенням PV при працюючому інверторі, можете спалитиЗаймався підключенням групи безпеки по сонячній стороні (панелі розібрані ще в сараї) і був певен що без панелей там напруги немає, поки мене 2 рази не дзьобнули провода які йшли від інвертора. Підкажіть будь ласка, чи має там бути напруга?
Дякую. Так, я її бачив, але не дуже вмію читати такі схеми (зовсім не вмію).Теоретично може бути від конденсаторів
А так краще схему подивитися, вище в темі вже закидували
я так спалив собі інвертора, викруткою випадково замкнув - PV на корпус - результат - -2 IGBT пол стороні 220 , -6 MOSFET по стороні батареї та запобіжник, добре що нічого більше не вигорілоЯ просто захист ставив і знайшов напругу там, де її не чекав.
На DC шині. при працюючому інверторі до 450 вольт, вона з'єднана з PV, там звісно стоїть діод, але в діода е "паразитний" зворотній струм, я думаю цього достатньо щоб "щипало"Теоретично може бути від конденсаторів
А так краще схему подивитися, вище в темі вже закидували
Дякую. Я переживав що щось не так з приладом і він некоректно працює. Після монтажу панелей буду підключати на всьому відключеному приладі.На DC шині. при працюючому інверторі до 450 вольт, вона з'єднана з PV, там звісно стоїть діод, але в діода е "паразитний" зворотній струм, я думаю цього достатньо щоб "щипало"