strjaz
Tier2
- Реєстрування
- 16 Бер 2025
- Дописи
- 88
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- Risen 550
- Інвертор
- PowMr 6.2 kw
Скільки споживає на холостому люкс?В мого люкса все те саме крім безшумний, правда незнаю що таке Time Of Use, але і ціна в нього значно менча
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки споживає на холостому люкс?В мого люкса все те саме крім безшумний, правда незнаю що таке Time Of Use, але і ціна в нього значно менча
40-50Вт, по паспорту максимальне до 60ВтСкільки споживає на холостому люкс?
19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA600030-50Вт
40-50Вт, по паспорту максимальне до 60Вт
з гарантією трохи більше, якби купував зараз то напевне доложив і взяв би дею, але той рік ціна була для мене непідйомна, тому взяв люкса. Зараз дея 38тис. а я люкса взяв тойрік за 31тис, якби знав що зима пройде майже без відключень то почекав би ще до весни і купивби все зараз.19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA6000
?
так, нормальна. @Dalet так само перші руки по ним.19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA6000
?
І у вас немає проблем коли іде зарядка АКБ великим струмом, гул в акустиці, тачпад тормозить, монітор пк блимає, даталогер відвалюється?користуюсь PowMr 6,2 квт вже рік в безперервному режимі і жодних зауважень до його роботи у мене не виникало. Звісно імениті бренди пропонують кращі можливості, однак для 90% користувачів вони не потрібні і користуватись ними вони не будуть.
та ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліківІ у вас немає проблем коли іде зарядка АКБ великим струмом, гул в акустиці, тачпад тормозить, монітор пк блимає, даталогер відвалюється?
В мене в sbu, мережа відключена автоматомта ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліків
Якщо АКБ зарядився, всі симптоми зникають, крім гулу в акустиціта ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліків