strjaz
Tier2
- Реєстрування
- 16 Бер 2025
- Дописи
- 90
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- Risen 550
- Інвертор
- PowMr 6.2 kw
Скільки споживає на холостому люкс?В мого люкса все те саме крім безшумний, правда незнаю що таке Time Of Use, але і ціна в нього значно менча
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки споживає на холостому люкс?В мого люкса все те саме крім безшумний, правда незнаю що таке Time Of Use, але і ціна в нього значно менча
40-50Вт, по паспорту максимальне до 60ВтСкільки споживає на холостому люкс?
19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA600030-50Вт
40-50Вт, по паспорту максимальне до 60Вт
з гарантією трохи більше, якби купував зараз то напевне доложив і взяв би дею, але той рік ціна була для мене непідйомна, тому взяв люкса. Зараз дея 38тис. а я люкса взяв тойрік за 31тис, якби знав що зима пройде майже без відключень то почекав би ще до весни і купивби все зараз.19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA6000
?
так, нормальна. @Dalet так само перші руки по ним.19900 це нормальна ціна за LUXPOWER SNA6000
?
І у вас немає проблем коли іде зарядка АКБ великим струмом, гул в акустиці, тачпад тормозить, монітор пк блимає, даталогер відвалюється?користуюсь PowMr 6,2 квт вже рік в безперервному режимі і жодних зауважень до його роботи у мене не виникало. Звісно імениті бренди пропонують кращі можливості, однак для 90% користувачів вони не потрібні і користуватись ними вони не будуть.
та ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліківІ у вас немає проблем коли іде зарядка АКБ великим струмом, гул в акустиці, тачпад тормозить, монітор пк блимає, даталогер відвалюється?
В мене в sbu, мережа відключена автоматомта ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліків
Якщо АКБ зарядився, всі симптоми зникають, крім гулу в акустиціта ніби не помічав, інвертор в окремій кімнаті за межами житлової зони, Хочу зауважити, що постійно працює в SBU режимі. Можливо через це не спостерігається перерахованих недоліків
гадаю варто використати додаткові феритові кільці, от тільки питання як виявити джерело. Або, можливо простіше, вішати їх на все, що може бути таким джерелом перешкодЯкщо АКБ зарядився, всі симптоми зникають, крім гулу в акустиці
Не допомогає.гадаю варто використати додаткові феритові кільці, от тільки питання як виявити джерело. Або, можливо простіше, вішати їх на все, що може бути таким джерелом перешкод
Я у себе помітив такеЯкщо АКБ зарядився, всі симптоми зникають, крім гулу в акустиці
А це цікавий симптом. Виходить що дійсно або сонячні дроти працюють як "передаюча антена", або щось не так з тими дротами чи панелями відносно землі. Можливо десь є витік струму на землю. Спробуйте ще такий тест - відкинути панелі (розімкнути обидва МС4), а дроти залишити під'єднаними до інвертора.Я у себе помітив таке
Вночі навіть коли немає виробітку, то колонки гудуть доб'є, а якщо відключити панелі автоматом все +- все добре.
В мене гул в акустиці стає меншим але не пропадає при відключенні автоматом сонячних панелейЯ у себе помітив таке
Вночі навіть коли немає виробітку, то колонки гудуть доб'є, а якщо відключити панелі автоматом все +- все добре.
Завтра ставитиму металеву гофру для кабелю від панелей у будинку і обов'язково її заземлити, подивимось чи поможе чи ні. А то я уже на всі AC кабелі по 2-3 ферита поставив + емі фільтр, і нічого не допомогає.
а ось це дійсно цікаво, коли відключив на самих панелях то гул залишився, а якщо через автомат то гул майже пропав, значить потібно копити від DC автомата до панелів де йде високочастотна наводка, я в алюмініеву гофру провід вкинув від інвертора до автомата + ще від автомата до стіни де заходить кабель, і заземлив, але це не допомогло.А це цікавий симптом. Виходить що дійсно або сонячні дроти працюють як "передаюча антена", або щось не так з тими дротами чи панелями відносно землі. Можливо десь є витік струму на землю. Спробуйте ще такий тест - відкинути панелі (розімкнути обидва МС4), а дроти залишити під'єднаними до інвертора.
Алюміній екранує лише електричну складову електромагнітного поля. Магнітну - ні, бо він не ферромагнетик.я в алюмініеву гофру провід вкинув від інвертора до автомата + ще від автомата до стіни де заходить кабель, і заземлив, але це не допомогло.