2 ампери с мережі це не 50-60 Вт, це с батареї 50-60 Вт.інвертор тягне з мережі - 2 ампери, тобто десь 50-60 Ватт.
Який струм заряду батареї виставлений?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
2 ампери с мережі це не 50-60 Вт, це с батареї 50-60 Вт.інвертор тягне з мережі - 2 ампери, тобто десь 50-60 Ватт.
Вітаю. Розібралися? (просто самому стало цікаво)росте чомусь напруга з панелей до пікової на інверторі
Вчора була спроба підключити все це у знайомого. Моделі акумулятора та інвертора ті ж, тільки на 48в. Так от, все вийшло - на інверторі показує майже все, що й на акумуляторі, підключення пройшло успішно. Так працює довго. Але, при подачі мережі на інвертор, він працює хвилину, потім "Помилка 05" (перегрів внутрішніх компонентів) та відключається. Зміна протоколів приводить тільки до втрати зв'язку з акумулятором, система працює без відключень. При переході в режим User також все працює без проблем, нічого не гріється, помилок немає. Куди ще дивитися в такому випадку? Дякую!Під'єднав AN-LPB-N-24200 (ANERN/ARUNA) через RS485A (сутки дрочився) до PowMr 4.2 24v
Все так, як писав - 1-7, 2-8, 8-6. 1,2,8 до інвертора
Положення DIP на батареї 1-й ON, останні всі OFF
Протокол на батареї для RS485 - PYLON
Протокол на інверторі LIL
43 пункт - 49
Вітаю. Розібралися? (просто самому стало цікаво)
Доброго. Не розібрався. Інвертор три дні назад згорів коли вийшло сонце. транзюки каюк, і ще цікаво що на вході pv стоїть конденсатор то його розірвало.. Зараз в ремонті, подивимось, шо воно таке(((Вітаю. Розібралися? (просто самому стало цікаво)
А ви міряли на вході сонця напругу ? Чи це інвертор на своему моніторі показував.Доброго дня. Запитання інвертор Powmr 3квт підключений стрінг з пʼяти панелей 620вт при збільшенні навантаження на інвертор росте чомусь напруга з панелей до пікової на інверторі і входить в захист по перевищенню ліміту по напрузі тоді як панелі всього можуть видавати максимум 250 вольт холостого ходу?
Пощастило)))
А ви міряли на вході сонця напругу ? Чи це інвертор на своему моніторі показував.
А яка причина була?
Міряв звичайним мультіметром то при підключених панелях там напруга постійно плавала 200-500в ,панелі відключаю від pv зразу стабільна 230+-А ви міряли на вході сонця напругу ? Чи це інвертор на своему моніторі показував.
26 це напруга заряду. Ставити можна 56,8вякі значення виставити в 26 та 27
по 55,5
Так.Ніякої , я думаю якість компонентів.
Тобто ви міряли на самих панелях , коли напруга піднімалась ви їх вимикали від інвертора і на них залишалось 230 + -.
Дуже схоже на утік в діоді МРТТ.Переглянути вкладення 9516
Так Lifepo4. Дякую.А яка батарея? Lifepo4?
Бо 55,5в це десь 3,47 на комірку що недозаряд. Вище 3,6 комірку не варто заряжати а щоб не деградувало краще не вище 3,55, але це моя особиста думка. Тобто 56,8в напруга заряду.
В стані спокою при 100% у ліфера 3,4-3,45. Тобто 3,47 також трохи вище. Да і який сенс постійно тримати батарею на 100% заряду. Lifepo4 при 100% трохи швидше деградує, хоча і не тае швидко як той же li ion.
А у вас яка плата , один IGBT в MPPT чи два Mosfet. В моему така на двох Mosfet. Я не пам'ятаю , який діод в моєй стоять.Так.
З приводу діода то були такі припущення і я його поміняв, але нічого не змінилось. І ще питання до цієї схеми, бо я по ній теж дивився. По схемі діод стоїть 30а 600v, а у інверторі по факту був номіналом 10а 1200v,