Гибридные инверторы ANJ-HHS-11000 w, Easun iSolar-SMG-11 kw и прочие близнецы (проблемы)

Може тому, що немає сонця і мережі? Коли вимикається - заміряйте мультиметром напругу на самому акумуляторі, може БМС відключає?
Але ж вмикаю його знову, ставлю режим SBU і він далі працює від батареї

Але ж вмикаю його знову, ставлю режим SBU і він далі працює від батареї
На старому інверторі (AXIOMA) коли обзавівся панелями, були вимкнення інвертора при спробі перейти на мережу (коли мережа в цей час була відсутня), здається за замовчуванням в налаштуваннях було виставлено велику напругу відновлення розряду батареї. Точно не згадаю. Тож спробуйте уважно передивитись налаштування, може там щось не те налаштовано.

На старому інверторі (AXIOMA) коли обзавівся панелями, були вимкнення інвертора при спробі перейти на мережу (коли мережа в цей час була відсутня), здається за замовчуванням в налаштуваннях було виставлено велику напругу відновлення розряду батареї. Точно не згадаю. Тож спробуйте уважно передивитись налаштування, може там щось не те налаштовано.
Дякую, буду пробовать, тепер доводиться через застосунок переключатись між режимами щоб зарядити батарею коли з'являється мережа, бо в SBU режимі, поки він батарею не висадить, на мережу не перемикаеться!

бо в SBU режимі, поки він батарею не висадить, на мережу не перемикаеться!
там е налаштування в SBU, одна напруга це коли перестати розряджати батарею і перемкнутися на мережу і друга напруга коли знову перемкнутися на батарею, не знаю які конкретно це у вас пункти, це інструкцію треба дивитися

Останнє редагування:
були вимкнення інвертора при спробі перейти на мережу (коли мережа в цей час була відсутня)
В моїй Аксіомі такого немає і не було. Яка може бути спроба переходу на мережу при її відсутності?
в SBU режимі, поки він батарею не висадить, на мережу не перемикаеться!
Так вірно це при відсутності сонця! Вибирайте правильно режими роботи інвертора і він вам скаже "Дякую"!
І при цьому самі будете задоволені!

Але ж до цього було питання: чому вирубає інвертор без мережі в режимі SUB?
Так, він вимикається, я вимикаю його, вимикаю батарею, знову вмикаю батарею та інвертор, одразу вибираю режим SBU і він продовжує працювати від батареї, якщо я знову перейду на SUB через дві хвилини він вимкнеться

Так, він вимикається, я вимикаю його, вимикаю батарею, знову вмикаю батарею та інвертор, одразу вибираю режим SBU і він продовжує працювати від батареї, якщо я знову перейду на SUB через дві хвилини він вимкнеться
Якщо не буде мережі

В моїй Аксіомі такого немає і не було. Яка може бути спроба переходу на мережу при її відсутності?
То була стара версія AXIOMA ISMPPT BF-5000, та що про літій була ще не курсі, там були й інші приколи, наприклад при температурі менше +10ºC могла піти в захист по перегріву ))), довго не міг зрозуміти що воно за дурня, при чому це бувало тільки при роботі від панелей, в Multisib по датчиках було від 16 до 18ºC. Але можна було ввімкнути пункт оверлоад, і тоді можна було і 8 кВт тягти, 6 по мережі (у мене ввід у хату 6кВт) і 2 - 3 кВт з сонця.

Останнє редагування:
Назад
Угорі