Инвертор MPS-VX 4.5KW 24V не могу подключить WiFi модуль

У мене інвертор Edecoa 6кВт. Теж така сама проблема з підключкенням WiFi. Ось зв'язався з офіційним магазином на аліекспрес. Запросили у мене спочатку номер PN. Сказали що на "5" програмі не повинно бути встановлено LIB, тобто якщо у вас LiFepo4 аккумулятор то звісно ви виставляєте це налаштування але у такому випадку порт перемикається в режим обміну данним з BMS аккумулятора і відповідно не може бути передача данних для WiFi (тому що порт один багатофункціональний). У такому разі необхідно виставляти налаштування USE і встановлювати параметри для зараяду аккумулятора вручну.

У мене інвертор Edecoa 6кВт. Теж така сама проблема з підключкенням WiFi. Ось зв'язався з офіційним магазином на аліекспрес. Запросили у мене спочатку номер PN. Сказали що на "5" програмі не повинно бути встановлено LIB, тобто якщо у вас LiFepo4 аккумулятор то звісно ви виставляєте це налаштування але у такому випадку порт перемикається в режим обміну данним з BMS аккумулятора і відповідно не може бути передача данних для WiFi (тому що порт один багатофункціональний). У такому разі необхідно виставляти налаштування USE і встановлювати параметри для зараяду аккумулятора вручну.
Де ви били раніше :). Вже продав даталогер разом зі старим інвертором, тепер навіть не спробую :). Зараз чекаю свій Orange Pi, буду пробувати solar-assistant. Хоча ця порада знадобиться і при підключенні к solar-assistant.

Вам помогло? У меня выставленно USE и все равно сом не горит толком и не определяется инвертор логгером(

Бажаю здоров'я. Інвертор Fronus PV3200 по інструкції підтримує порти комунікації RS232, RS485. Даталогер pluf pro 05 з портом RS232. При підключенні не має зв'язку з інвертором. Може бути причина в кабелі?

Вкладення

• photo_2024-12-18_12-13-50.jpg
    photo_2024-12-18_12-13-50.jpg
    93,5 Кб · Перегляди: 5
1000014643.jpg

Останнє редагування модератором:
Та же проблема

В мене є припущення, що тип протоколу там задається цифрою, яку я позначив червоним колом. Наприклад на даталогері для Anenji там стоїть цифра 7. Давайте зберемо базу даних в кого яка там цифра прописана і з яким інвертором працює.

Вкладення

• datalog.jpg
    datalog.jpg
    43 Кб · Перегляди: 7
У меня 5 "Plug Pro-05-5"

Кабель до даталогера, з такою розпіновкою як писали вище, приходить на такі контакти. чи все правильно чи є помилка в розпіновці? Даталогер підключається до інтернету і серверу, але немає зв'язку з інвертором. Може це означати що + і - підключені правильно, а TX(передача) i RX(прийом) неправильно?

Вкладення

• IMG_202443658671218_200127.jpg
    IMG_202443658671218_200127.jpg
    968 Кб · Перегляди: 7
  • IMG-ae9228de232389aced1c034d3882c582-V.jpg
    IMG-ae9228de232389aced1c034d3882c582-V.jpg
    246 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Кабель до даталогера, з такою розпіновкою як писали вище, приходить на такі контакти. чи все правильно чи є помилка в розпіновці? Даталогер підключається до інтернету і серверу, але немає зв'язку з інвертором. Може це означати що + і - підключені правильно, а TX(передача) i RX(прийом) неправильно?
Даталогер йшов в комлекті чи окремо купляли? Причина може бути в тому в тому, що різні інвертори мають однакову розпайку роз'єма але різний протокол обміну. Яка у вас цифра після pro-05 - ?

Даталогер йшов в комлекті чи окремо купляли? Причина може бути в тому в тому, що різні інвертори мають однакову розпайку роз'єма але різний протокол обміну. Яка у вас цифра після pro-05 - ?
Купував окремо. Остання цифра 9. Яка має бути для мого інвертора? Він аналог Anern ECO-3200

Давайте еще делиться брендом инвертора, мой Anern, код 5, не работает

Зареєструвався на сайті www.dessmonitor.com. Логін і пароль підходить від SmartESS. Можна зробити upgrade, але де шукати?

Вкладення

• Знімок екрана 2024-12-18 214223.png
    Знімок екрана 2024-12-18 214223.png
    9,2 Кб · Перегляди: 9
Купував окремо. Остання цифра 9. Яка має бути для мого інвертора? Він аналог Anern ECO-3200
Яка має бути для вашого поки не знаємо, намагаємося зібрати стистику. Прохання до всіх у кого даталогер працює. Скажіть який у вас номер після pro-05-
І з яким інвертором він працює.

Працює! Так як кожен інвертор і кожен даталогер має свій протокол спілкування, то поки вони не знайдуть спільної мови, працювати не буде. Самому щось змінювати в даталогері не знайшов інструкції, тому пішов таким шляхом: на сайті виробника даталогера https://www.eybond.com/page192?_l=en знайшов пошту market@eybond.com і написав туди. Вони попросили PN і сказали тримати інвертор ввімкненим. через пару годин все запрацювало.
Device info - Protocol - 2428. Інвертор Fronus PV3200. :)

Вкладення

• Знімок екрана 2024-12-19 103759.png
    Знімок екрана 2024-12-19 103759.png
    155,8 Кб · Перегляди: 4
  • Like
Реакції: Karl
Працює! Так як кожен інвертор і кожен даталогер має свій протокол спілкування, то поки вони не знайдуть спільної мови, працювати не буде. Самому щось змінювати в даталогері не знайшов інструкції, тому пішов таким шляхом: на сайті виробника даталогера https://www.eybond.com/page192?_l=en знайшов пошту market@eybond.com і написав туди. Вони попросили PN і сказали тримати інвертор ввімкненим. через пару годин все запрацювало.
Device info - Protocol - 2428. Інвертор Fronus PV3200. :)
Оце саме вірне рішення! Я думаю ота цифра на корпусі означає протокол, з яким той даталогер продається. А перешити китайці його можуть на любий потрібний. Питання було тільки де шукати тих китайців. А Ви знайшли :)
Треба б це десь в FAQ закріпити. Бо тут на форумі вже купа подібних запитів було з непрацюючим даталогером.

eybond.com контора дуже потужна.
Але не всі логери мають їх чіп

Вітаю! А є якість контакти китайців зі SmartESS, куди писати?
Дякую!

Для статистики: Інвертор - Easun SMH-II-3.2, логер з цифрою "12" - не конектиться з інвертором.

Назад
Угорі