З моєю бмс я не маю змоги до неї підключитисяНалаштування бмс ви вже зробили? Ввели параметри через скачаний додаток в телефоні?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З моєю бмс я не маю змоги до неї підключитисяНалаштування бмс ви вже зробили? Ввели параметри через скачаний додаток в телефоні?
Сам саме по цих відео зміг для себе розібратися в данному інвертора і його налаштуванні. Людина спитала як налаштувати я і поділився. Принаймі в відео непогано роз'яснено як підлаштувати інвертор і бмсВи постите ці відоси нашо в цій темі(?)
скиньте назву вашої бмсЗ моєю бмс я не маю змоги до неї підключитися
А Ви перше повідомлення в цій темі прочитайте.скиньте назву вашої бмс
скиньте назву вашої бмс
Немає назви БМС....перше повідомлення в цій темі
Підкажіть будь ласка як ви з'єднали цей інвертор з bms. В мене теж така сама bms і інвертор. Ніяк не можу їх подружитиПридбав собі такий інвертор, також зібрав акум з BMS JK-B2A8S20P-HCR та комірок EVE MB31 314Ah. Так як це перше моє придбання то довго возився з налаштуваннями щоб зрозуміти що і як працює. Також з'єднав акум і інвертор по CAN. Помітив такий нюанс на повну потужність заряджання працює в режимі USE а при виборі LI виставлену силу струму ріже навпіл. При підключенні по CAN інвертор слухає команди BMS і відповідно автоматично виставляється тип батареї LI і зміна в меню не впливає на це, тому при підключенні по CAN отримуємо максимум 40А струму від мережі. Ще також завершити заряд вдалося при відповідних налаштуваннях BMS коли напруга на комірках доходила до значення SOC 100% інвертор припиняв заряд і помаранчевий діод не моргав. Запитували тут скільки жере, без мережі вхолосту жере 32 вата, в режимі байпас з батареї під'їдає 22 вата, з батареї смокче постійно. При заряджанні кулери стартують з 5-8А, при навантаженні до 500 ват охолодження керується термодатчиками (тому докинув два ноута кулери котрі керуються через ESP32 і при низьких навантаженнях не жужить, все зовні бо інвертор придбаний тут і на гарантії), при навантаженні вище шумить не залежно від температури.
Через такий кабель що був в комплекті з BMS, червоний дріт підключив до 4-го піна на COM порту інвертора а чорний до 5-го піна на COM порту інвертора. На BMS обрав протокол 002 - PYLON на інверторі в 41-му пункті обрав 08. Також буде працювати якщо на інверторі обрати в 41-му пункті 17 а в BMS або 004 - Victron або 011 - LuxpowerTekПідкажіть будь ласка як ви з'єднали цей інвертор з bms. В мене теж така сама bms і інвертор. Ніяк не можу їх подружити
В мене не було такого кабеля. Всінверторі в чому порт, не в rj45?Через такий кабель що був в комплекті з BMS, червоний дріт підключив до 4-го піна на COM порту інвертора а чорний до 5-го піна на COM порту інвертора. На BMS обрав протокол 002 - PYLON на інверторі в 41-му пункті обрав 08. Також буде працювати якщо на інверторі обрати в 41-му пункті 17 а в BMS або 004 - Victron або 011 - LuxpowerTek
RJ45 він на інверторі підписаний як COM, на BMS це роз'єм RS485/COM розпіновки обох роз'ємів прикріпив до повідомлення потрібно просто з'єднати CAN_L разом і CAN_H також і всеВ мене не було такого кабеля. Всінверторі в чому порт, не в rj45?
В в самій бмс UART чи rs485/can ?
В як на інверторі побачити що все підключилося?RJ45 він на інверторі підписаний як COM, на BMS це роз'єм RS485/COM розпіновки обох роз'ємів прикріпив до повідомлення потрібно просто з'єднати CAN_L разом і CAN_H також і все
Біля іконки рівня заряду батареї на інверторі буде блимати позначка LI, якщо не блимає а постійно світиться той вид батареї що обраний в меню значить не підключеноВ як на інверторі побачити що все підключилося?
Написав в ЛСБіля іконки рівня заряду батареї на інверторі буде блимати позначка LI, якщо не блимає а постійно світиться той вид батареї що обраний в меню значить не підключено