Інвертор Must PV18-2012ECO - Налаштування

А струм і напруга з панелей які? Можливо є перевищення граничних норм?
Ні. 1 панель ( напруга +/-40в струм +/-10А) і інтервали стабільні 20 і 60сек, більше схоже на алгоритм роботи.
Цікаво він так працює чи щось в налаштуваннях не так.

Ні. 1 панель ( напруга +/-40в струм +/-10А) і інтервали стабільні 20 і 60сек, більше схоже на алгоритм роботи.
Цікаво він так працює чи щось в налаштуваннях не так.
у нашого інвертера мінімальна напруга - 30 вольт. Думаю при 40 він просто не може стабільно тримати заряд за рахунок просідання.

Є ще власники Must PV18-2012ECO в кого підключена 1 сонячна або 2 низьковольтні панелі.
Як у вас працює?

Ось так працюють дві послідовно з'єднані Ja Solar по 565 ват кожна. Напруга тримається в діапазоні 70-92 вольта.

1780908137967.png

Сьомого дуже похмуро було? Шось взагалі сумно. А кут панелей який/куди?

Сьомого дуже похмуро було? Шось взагалі сумно. А кут панелей який/куди?
Ні, генерація є в середьому до обіду, поки заряджається акум. Після обіду там споживання самої квартири, досить мізерне. Вмикав кондиціонер - панелі вивезли 1,2 кіловата.

Мені хтось нарешті допоможе?
Які налаштування виставляти для LiFePO4?

Де? В інверторі, чи в бмс?

Я по пунктам конкретно цього інвертора не орієнтуюсь.
Але загальні налаштування лімітів такі.
Режим роботи без сонячних панелей - uti
Balk - 14 - 14.2V
Float - 13.3-13.5V
Мінімальна напруга розряду (коли інвертор вимикається) - 11 - 11.5
Струм заряджання= ємність батареї х 0.2 - 0.5
Що конкретно по пунктам цікавить краще запитайте.

Я по пунктам конкретно цього інвертора не орієнтуюсь.
Але загальні налаштування лімітів такі.
Режим роботи без сонячних панелей - uti
Balk - 14 - 14.2V
Float - 13.3-13.5V
Мінімальна напруга розряду (коли інвертор вимикається) - 11 - 11.5
Струм заряджання= ємність батареї х 0.2 - 0.5
Що конкретно по пунктам цікавить краще запитайте.
В мене зараз отак стоїть, нормально чи щось змінити? Переглянути вкладення 1000051624.png

Поріг відключення вище написав.
Все інше як на мене ок.

Якщо не розряджаєте повністю , то без різниці. А так залежить від навантаження - якщо холодильник не інверторний, то менше - бо просадки при запуску великі.

Якщо не розряджаєте повністю , то без різниці. А так залежить від навантаження - якщо холодильник не інверторний, то менше - бо просадки при запуску великі.
Тобто якщо не інверторний то ставити 11 ?

Так як на скріні вашому.

Здається, знайшов один не дуже приємний "нюанс" у цьому інверторі. Якщо інвертор працює без вхідної мережі (сонце + акумулятори), то від панелей ніяк не хочуть заряджатися акумулятори, щоб я не змінював в налаштуваннях. При тому сонця було більш ніж достатньо (сонячний день, 8 шт 455-х панелей, 300 В напруга масиву). Довелося заводити генератор, щоб спрацював байпас та почалася зарядка.

Наскільки знаю, в цьому інверторі немає окремого зарядного пристрою для акумулятора (зарядка виконується вихідним вузлом так званим "реверсом" як у більшості зарядних станцій), тому маємо, що маємо.

Назад
Угорі