Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
М3. На ктл а там быстро. А на этом было так всегда. Просто сигналов особо не было. Вот и думаю как поправить что бы журнал ошибок потом смотретьЧто то заглючило. Обычно быстро выдает. М3 или М0?
Яку версію застосунку ви використовуєте?М3. На ктл а там быстро. А на этом было так всегда. Просто сигналов особо не было. Вот и думаю как поправить что бы журнал ошибок потом смотреть
У нас буде у листопаді новий продукт.доброго дня,подскажите хочу купить оборудование хуавей для построения солнечной автономной станции то есть не для продажи в сеть но не нашел таких ,можно ли использовать сетевой инвертор для автономной системы?
Надо обновлять?Яку версію застосунку ви використовуєте?
Яка версія прошивки?
Останні версії застосунків можна скачати тут:
Вікоригуйте скріншот, є серійний номер. Він сам оновиться, наскільки пам'ятаю.Надо обновлять?
Серийный затереть?Вікоригуйте скріншот, є серійний номер. Він сам оновиться, наскільки пам'ятаю.
даСерийный затереть?
Дуже вдячний за переклад.Викладаю, якшо кому потрібно, переклад інструкціїй користувача та короткого посібника по інсталяції для Хуавей 30КТЛ М3
m3 має вбудований модуль.fiwi модуль від ktl-33a може працювати з m3?
описание обновления, к сожалению, отсутствуетFirmware3: SUN2000MA V100R001C20SPC111 is released for the SUN2000M3 series inverters.
Працювати буде. Точно саме за реєстрацію, чи може за донгл?без реєстрації в додатку.
Працювати точно буде. Віддалений доступ, якщо інвертор завезений в білу, отримати можна самостійно, я собі робив сам собі другий раз (перший допомагали, безкоштовно), не питаючи взагалі нікого.250 USA тільки за інсталяцію без донгл, донгл окремо + 150