FAQ Инвертор SUN2000-30KTL-M3, инструкция, обсуждение, мониторинг

Что то заглючило. Обычно быстро выдает. М3 или М0?

Что то заглючило. Обычно быстро выдает. М3 или М0?
М3. На ктл а там быстро. А на этом было так всегда. Просто сигналов особо не было. Вот и думаю как поправить что бы журнал ошибок потом смотреть

доброго дня,подскажите хочу купить оборудование хуавей для построения солнечной автономной станции то есть не для продажи в сеть но не нашел таких ,можно ли использовать сетевой инвертор для автономной системы?

М3. На ктл а там быстро. А на этом было так всегда. Просто сигналов особо не было. Вот и думаю как поправить что бы журнал ошибок потом смотреть
Яку версію застосунку ви використовуєте?
Яка версія прошивки?
Останні версії застосунків можна скачати тут:

доброго дня,подскажите хочу купить оборудование хуавей для построения солнечной автономной станции то есть не для продажи в сеть но не нашел таких ,можно ли использовать сетевой инвертор для автономной системы?
У нас буде у листопаді новий продукт.
Одна фаза 6 кВА (5 кВт) + 5/10/15 кВт•год акумулятор - стійка все в одному.
Як раз для резерву, автономних СЕС, або власного споживання без можливості експорту.

мне надо киловат на 30,могут они соеденятся или просто купить уже нужной мощности сетевой и отключить выход на сеть?

Вкладення

• S11031-071738(1)(1).jpg
    S11031-071738(1)(1).jpg
    345,8 Кб · Перегляди: 46
fiwi модуль від ktl-33a може працювати з m3?

Вітаю,
Підкажіть чи буде працювати 30 ktl m3 без реєстрації в додатку.
Так звані інсталятори хочуть 250 USA.

250 USA тільки за інсталяцію без донгл, донгл окремо + 150

250 USA тільки за інсталяцію без донгл, донгл окремо + 150
Працювати точно буде. Віддалений доступ, якщо інвертор завезений в білу, отримати можна самостійно, я собі робив сам собі другий раз (перший допомагали, безкоштовно), не питаючи взагалі нікого.
Але можете перепитати в @Олександр_А , для 100% вірності.

Добрий день, підкажіть як зареєструвати акаунт в Fusion solar, запитує код верифікації

Назад
Угорі