Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Не впевнений, але за допомогою ТС, до ТС зможете робити вкид в мережу.

так поставте бажаний струм розряду в бмс, і при перегрузі інвертор вирубить навантаження. кан шина для того і існує
Якщо постивити в БМС, то при перевищенні БМС тупо відключиться, чим це чревато думаю розумієте...

Добрий день. Скажіть в кого на 6 стоїть версія прошивки cBaa-338 F99? Хотілося почути відгуки. В мене два інвертори в гібридному режимі на ній живуть своїм життям.

Добрий день. Скажіть в кого на 6 стоїть версія прошивки cBaa-338 F99? Хотілося почути відгуки. В мене два інвертори в гібридному режимі на ній живуть своїм життям.
попередня мені більше подабалася, але в новій є можливість пріорітету сонця на експорт чи заряд, хоч і в збоченій формі як завжди любить люкс, хоча мені це не потрібно, і інколи баває інвертор може викидати коники у виді самовільний перехід на мережу і включить заряд акб не по графіку, в мене таке було двічі, лікується перезавантаженням інвертора.

а якщо підкорегувати у додатку, коли зєднання локально, так є пунктик амперність батареї. А ваще Хінес протокол в інверторі під номером ....1
.....амперність батареї....Це навіть краще, ніж "герцовка генератора"...

Назад
Угорі