Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

На екрані гібрида касаєшся пальцем кнопки ентер і чекаєш 3 секунди!! Но краще подивись відосики!! Кнопки на екрані гібрида сенсорні!!!

Ви заплутались - є код інсталятора який надається кінцевому споживачу с правами користувача.
А є АКАУНТ інсталятора в якому він бачить своїх кінцевих клієнтів.Яким дав свій код інсталятора.
По суті код інсталятора це мітка шо ви у банді цього інсталятора.
Він босс і нього права босса.
Інсталятор може надати вам права ПОМІЧНИК ІНСТАЛЯТОРА.
Це такі самі можливості як в інсталятора але у будь який час інсталятор може ці права обнулити або понизити до прав кнцевого користувача.
В якому магазині ви купували що вам не дали ніяких кодів ?
Нічого я не заплутався,просто немає інформації що може робить кінцевий споживач,я вище писав що мені дистанційно потрібно буде змінювати налаштування наприклад вмикати швидку зарядку!! Ніде не описано можливості кінцевого споживача по налаштуваннях,я думав що йому дозволено тільки моніторинг!!

Ну конечно с телефона,я пробовал даже с ноутбука,подключаюсь к wi-fi модулю прописываю ip 10.10.10.1
З тлф поки не зарег. з кодом,можно вдома з тлф в додатку зверху справа три точки,середній розділ

З тлф поки не зарег. з кодом,можно вдома з тлф в додатку зверху справа три точки,середній розділ
Это все знают,а можно что-то и по интереснее сказать,я просто с lux power первый рас сталкиваюсь,мне надо удаленно мониторить систему

Мне продавец код дал
Реєструєшся через додаток,тоді получится !! Код при реєстрації вписуєш вмісті з буквами і цифрами!! Наприклад " code 4056" тобіш в строку вписуємо все букви і цифри

Інвертор LuxPower SNA6000 Може хтось знає як налаштувати Smart Load? Чи є якісь відео про це, чи можливо скріни налаштувань?

Назад
Угорі