Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Схоже на відключення функції заряду з боку БМС. Щоб перевірити можна подати напругу з іншого блоку живлення, трохи вище робочої (56-57в). Якщо струм буде відсутній, значить БМС блокує.
Дякую всім за ідеї, буду зараз експерементувати, може це китайське чудо сьогодні якось прозріє і почне працювати. P.S. Після декількох перезавантажень, в тому числі батареї, все запрацювало само по собі. Тобто мої вчорашні налаштування були вірними. Начебто на моєму аккумі Dyness кнопка POWER при короткому натисканні виконує функцію reset. Зараз пішла зарядка аккума, всі параметри заряда в нормі, буду далі стежити.

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка, як скинути в моніторингу
загальний уражай і вражай за сьогодні (аккаунт звичайний не інсталятор)

теж сказав що нема БМС

Доброго дня. Сегодня получил LUXPOWER GETA 3.6К/24V от экодрайв. Дали бесплатно код инсталлятора как и писал konva. В характеристиках указан рабочий диапазон PV 55-450 Вольт. Планирую купить панели Sunova Solar 510Вт N-type, SS-510-54MDH-G11(T) 4 штуки. По мощности этого более чем достатчно для моего потребления. Суммарное напряжение будет 140 Вольт. Вот здесь вопрос - достаточно ли будет этих 4 панелей для генерации хотя бы 200 Вт в пасмурную погоду? Как вообще эти LUXPOWER ведут себя если напряжение PV в пределах 100-200 Вольт?

Назад
Угорі