Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Всім привіт. Маю інвертор LuxPower TriP2-LB-3P 15K. Підскажіть нулі обєнувати можна так як в деї чи ні? Бо таке собі розривати 0 на 3 фазах для будинка. Бо в мануалі намальовано тільки один малюнок
Є ось таке відео
... це офіційний представник люкса в Україні... на відео однофазний інвертор, але до трьохфазного це також відноситься.

Є ось таке відео
... це офіційний представник люкса в Україні... на відео однофазний інвертор, але до трьохфазного це також відноситься.
Так там 1 фазний. А в мене 3 фазний. І функція заземлення 0 на виході не вимикається. Коли мережа пропадає те реле вихода замикає 0 на заземлення, А в 1 фазних кажуть що вимикається. І от як бути? І чи розривати 0 з міста чи ні одні кажуть так але це ще додатково ставити реле контроля.

Привіт, чи потрібно об'єднувати в щитку нулі від AC IN, та AC OUT в інверторі LUXPOWER SNA6000?

Додали поле на сонячний інвертор LuxPower.

Amba написав(-ла):
Зачем еще и автомат? - а оце що????? чи це не питання для чого там автомат?

і я дав коротку відповідь по "существу". а про принципи роботи є куча роликів і куча постів, було б тіки бажання то читати і дивитися, а дублювати ото все тут небачу сенсу.
"тоді зрозумієте."
Что то вы не упомянули концовку своего "ответа" по существу.
"дублювати ото все тут небачу сенсу"
Вас вообще никто не заставляет что либо отвечать. А если уже решились, то пишите что то полезное. И да, это все ваш флуд.

"тоді зрозумієте."
Что то вы не упомянули концовку своего "ответа" по существу.
"дублювати ото все тут небачу сенсу"
Вас вообще никто не заставляет что либо отвечать. А если уже решились, то пишите что то полезное. И да, это все ваш флуд.
по перше я відповідав не вам, не подобається не читайте і не відповідайте на відповіді адресовані не вам.
по друге ви якраз устроїли флуд після моєї відповіді.
Или просто молча..................
по третє - в першу чергу приміняйте свої правила до себе а потім до навколишніх, а то попахує лицемірством.

Назад
Угорі