Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А можете выложить мануал целиком. А то у производителя батареи даже своего сайта нет.Ось в мануал батареї
А можете выложить мануал целиком. А то у производителя батареи даже своего сайта нет.
Провод вроде подходящий. Могу посоветовать попробовать выбрать в инверторе другой код бат
Ну в целом это скорее всего так и есть, если бы инвертор не увидел данные с бмс он бы ругался. Возможно БМС действительно передаёт свою ёмкость как 50Ач, (и тут либо она неправильно настроена, либо баг в прошивки бмс, либо китайцы передают привет)Я в продавця запитував, то він мені відповів що протокол з’єднання «пілон»
Ну в целом это скорее всего так и есть, если бы инвертор не увидел данные с бмс он бы ругался. Возможно БМС действительно передаёт свою ёмкость как 50Ач, (и тут либо она неправильно настроена, либо баг в прошивки бмс, либо китайцы передают привет)
Боюсь что для дальнейшего разбирательства надо подключатся софтом к батареи (с телефона, ПК)
Поделитесь с обществом информацией, вдруг кому ещё пригодится )Розібрався, всим дякую! Зв’язався з китайцем (продавцем батареї) він запитав який інвертор, після чого скинув мені як мають бути увімкнені Діпи. Все виконав і тепер інвертор гарно бачить і %, і вольти і ємність. Дякую
Додайте будь ласка фото з інвертора. Там де видно що батарейка працює. Дякую.Інвертор luxpower sna6000 батарея papool 48в 100ан ( я так разумію що використовує ось цю bms 16S 100A яка працює по протоколу pylon)
На інверторі обраний протокол 2 pylon, патч корд rj45 прямий, на батарейці всі діпи вимкнені а 5-тий увімкнути.
Всим мирного неба)
Виставте 14-Li 41-51. В цих інверторів з 0 по 50 це rs 485 протокол а з 51 по 99 це CAN протоколМаю проблему, не можу зʼєднати о CAN інвертор MUST PV19 6048 EXP та батарею LS Battery 150Ah 7.5kW. На інверторі виставив 14 - Li, 41 - 0 (порт COM), на батареї CANBus-MUST (порт-CAN). Не маю ніякої технічної документації по батареї і ніде не можу знайти мануала. Батарея наче Вʼєтнамська. На АКБ є 6 DIP перемикачів, я так розумію, що 1-4 це при кількох АКБ в ланцюзі, а 5 і 6 це налаштування RS485 i CAN. По розпіновці інвертора знаю що 3 - GND, 4 - CANH, 5 - CANL. А от зі сторони батареї хз яка розпіновка((( Можливо хтось допоможе розібратися?
Додайте будь ласка фото з інвертора. Там де видно що батарейка працює. Дякую.
ЛегкоТам процент батарейки може показувати і через силові контакти. Краще показати - що показує ампер години батарейки))