FAQ Як підключати батареї до інверторів

Ви хочете вийти в астрал? Чи для чого кращий зв'язок?
Кращий буде той інвертор, який потрібен під саме Ваші потреби та фінансові спроможності.
Інвертор 12 кВт. А от який (високовольтний чи низьковольтний) краще? На високовольтні потрібні акумулятори з окремим блоком керування і набираються вони послідовно (мінімум 4 шт.) Це для дому, стоїть єлектрокотел, електроплита, бойлер, тепловий насос.

Спроба розібратися чи можна чипляти на інвертор більше сонячних панелей.

Lupower то робить буде, довели на практиці що працює і при 500В , правда невідомо скіки воно витримає , але максимальне робоче 385В і розімкнутого контура 480В, і все що вище допобачення гарантія, бо це все логується в інвертор.

Останнє редагування:
Lupower то робить буде, довели на практиці що працює і при 500В , правда невідомо скіки воно витримає , але максимальне робоче 385В і розімкнуторо контура 480В, і все що вище допобачення гарантія, бо це все логується в інвертор.
Та я то розумію. То так роздуми як впихнути невпихуєме.:D

Та я то розумію. То так роздуми як впихнути невпихуєме.:D
розділіть на три поля, південь на один стрінг, а схід і захід в паралель на другий, якщо вистачить хочаб по 5-6 панелей на стрінг.

Останнє редагування:
Підкажіть з такого питання. Є інвертор Edecoa Em302A, є батарея з Daly bms та інтерфесною платою (EVE 105 8S), всюди є підтримка RS485 (Pylon). Але різна розпіновка на роз'ємах RJ45.
В інверторі є опція вибору LiFePo4 батарей (пункт 5 налаштувань, LIB), тобто бачить дані з підключеної по кабелю BMS. Хочу це використати. Але питання як з'єднати піни, щоб це працювало правильно? Схеми прикладаю

Вкладення

• DALY rs485 распиновка _ фото платы.png
    DALY rs485 распиновка _ фото платы.png
    538 Кб · Перегляди: 5
  • DALY rs485 распиновка.png
    DALY rs485 распиновка.png
    115,6 Кб · Перегляди: 5
  • rs485 edecoa.png
    rs485 edecoa.png
    213,3 Кб · Перегляди: 5
Підкажіть з такого питання. Є інвертор Edecoa Em302A, є батарея з Daly bms та інтерфесною платою (EVE 105 8S), всюди є підтримка RS485 (Pylon). Але різна розпіновка на роз'ємах RJ45.
В інверторі є опція вибору LiFePo4 батарей (пункт 5 налаштувань, LIB), тобто бачить дані з підключеної по кабелю BMS. Хочу це використати. Але питання як з'єднати піни, щоб це працювало правильно? Схеми прикладаю
5,6 інвертор 1-2 або 7-8 бмс

Делюсь своим опытом, как соединил по CAN шине MUST PV18 3224 VPM Il и MUST LiFePO4 24v 100A. В начале настройки: инвертор п.14 выбираем "Li', n.41 выставляем "0"; а АКБ в разделе протокол CAN выбрал PV-CAN. Самое главное кабель. Распиновка "толстого" кабеля в моем случае не подходит. Сделал свой. Со стороны АКБ 4.5 пин , а инвертора 5,6. То есть 4 пин переходит на 6, а 5 на 5 остаётся. Вроде понятно объяснил. Всем удачи.

Назад
Угорі