FAQ Як підключати батареї до інверторів

Ріжемо його навпіл і зі сторони інвертора вибираємо два перші провідники ( 1 оранжево- білий, 2 оранжевий) і, Ось тут найважливіший момент з'єднуємо їх резистором 620-680 Омів. Це називається затермінувати кабель. Ослик одразу показує чисту і рівну пачку імпульсів, що генерує інвертор.

Інший бік у моїй БДСМці захотів приєднання до зеленого і біло-коричневого. (Біло-синій і синій по замовчуванні виділені для can, ми про них пам'ятаємо, але покищо залишаємо у відкритому стані. Обидва стандарти CAN I 485 працюють без спільної землі) На батареї усі чотири перемикачі в нульове положення і уся пісня. Через 10-15 секунд картинка на екрані доповнюється стійким другим пакетом. Пінг відбувся. В тепер із дозволу Адміна і Модератора ще кілька світлин

Останнє редагування:
IMG_20251026_182634.jpg
Інвентор 1 (біло-оранжевий) до 7 біло-коричневий.
Інвертор 2 (оранж) до 6 зелений

Останнє редагування модератором:
Ось і сама батарейка. Варто сказати, що пінг "відвалюється" при великих струмах зарядки, а при поступовому зменшенні відновлюється. Причину з'ясувати не вдалося.
IMG_20251026_182745.jpg

Останнє редагування модератором:
Вітаю. Не можу знайти інформацію що до підключення. Купив комплект із інвертора PowMr 6.2 і батарея Dyness B3. Хтось знає як їх подружити? Кабель, доречі, йде у комплекті.

Ріжемо його навпіл і зі сторони інвертора вибираємо два перші провідники ( 1 оранжево- білий, 2 оранжевий) і, Ось тут найважливіший момент з'єднуємо їх резистором 620-680 Омів. Це називається затермінувати кабель. Ослик одразу показує чисту і рівну пачку імпульсів, що генерує інвертор.
По стандартах жеж на rs485 - 100-150kOhm. Чи у китайців своя музика?

Вітаю. Не можу знайти інформацію що до підключення. Купив комплект із інвертора PowMr 6.2 і батарея Dyness B3. Хтось знає як їх подружити? Кабель, доречі, йде у комплекті.
Rs485. Шукаємо розпіновки по мануалах інвертора і батарейки. Потім по мануалах - як виставити протокол обміну rs485 pylon. Експериментуємо.

В батарейці 1,3

По стандартах жеж на rs485 - 100-150kOhm. Чи у китайців своя музика?
Мінімальний опін термінатора 120 Ом. Рекомендований 620. То ж я взяв 620.
Напевно менший опір для дуже зашумлених ліній.
Продовжуючи тему з'єднання, той конект між батарейкою і інвертором не є життєво необхідним. При правильній і не критичній поведінці зв'язки батарея-інвертор той обмін між БМС і гібридом не впливає на життя і настрій. Хіба, що як додатковий запобіжний елемент.

ну про різницю підключення через БМС і через силові кабелі тут вже було багато сказано. Я вважаю
- підключення до БМС - дуже важливе. Але це можна обговорити не тут якщо хто захоче))

При правильній і не критичній поведінці зв'язки батарея-інвертор той обмін між БМС і гібридом не впливає на життя і настрій
Кому як.... Як для мене, то "впливає на життя та настрій" як інвертора так і акумулятора..

Кому як.... Як для мене, то "впливає на життя та настрій" як інвертора так і акумулятора..
В Україні це національний спорт і схоже більш на якесь сектанство) А у нас свобода віросповідань)
З моєї точки зору нічого цей звязок не дає (окрім підняття настрою), а ще унеможливлює створення системи відмінної від примітивної - один інвертор - одна (масив) батарей.
Мені це просто не цікаво, хай таким займаютья ті хто погано в школв вчився, або ті кому це не цікаво)

ну в нас тут не церква. І в кого є своя думка - тут ми не переконуємо.
Дійсно - вже 100 разів все обговорювалося.
Про масив батарей - не зовсім правда. Все є.

minoltist - у вас там в останньому реченні помилка.

не обговорювалося. Я принаймні не бачив.

High Voltage - це інша галактика, про неї тут не пишуть. В основному питають - Маю "Г" інвертор і "Г" батарею 15-16S, як мені їх між собою поєднати щоб збільшити ємність, ресурс і моє ЧСВ.

High Voltage - це інша галактика, про неї тут не пишуть. В основному питають - Маю "Г" інвертор і "Г" батарею 15-16S, як мені їх між собою поєднати щоб збільшити ємність, ресурс і моє ЧСВ.
а ви там схеми приєднань гляньте)

а ви там схеми приєднань гляньте)
Цікаво, але це для тих хто "не з такої сім'ї як другі, а з богатої"
High Voltage це вхід до систем потужніших за умовно 10квт, а тут питають за менші речі.

ну я просто апелював до вашого ствердження
"а ще унеможливлює створення системи відмінної від примітивної - один інвертор - одна (масив) батарей."

Назад
Угорі