Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
раджу вам для початку спробувати підключити вашу батарейку до компа і спробувати читати за допомогою MultiSib Control.Можливо хтось може чимось допомогти?
Чаще всего появляются дополнительные значения., типа температуры батареипитання..
а як дізнатися що інвертор отрумає дані по CAN шині?
щось має змінитися в індикації?Переглянути вкладення 9028
Ну є ж поряд тема:У меня инвертор Must PV18-3224 II
greenpowertalk.tech
Добрий вечір, зараз також маю таку проблему, дуже зрадів, що Ви все вже розписали, але потім звернув увагу, що в двох мануалах на один інвертор два різних варіанти, ось той, який відрізняється:Я на путі до цього, але ще не зміг під'єд MUST pv18-5248 pro до Dyness B4850.
Але це можливо 100%, бо є чувак у Ютуб де він показує відео, де в нього воно під'єднано по комм кабелю, але хоче за настройки 2500 грн.
Що я зараз маю, я подивився в оф інструкції розпіновку комм порту МАСТ свого - подивився в інструкції до аккума Dyness його розпіновку та зробив сам кабеля, щоб потрібні "дроти" з'єднували "потрібні контакти" батт та інвертора.
Підімкнув до обох, але не бачать один одного.
Що я робив?
1. Перепробував всі варіанти DIP перемикачів на аккумі (ті що протоколи міняють спілкування аккума) - нажаль перебробував усі по черзі, що є в мануалі батт, але нічого. (Кожного разу вимикав батт, інвертор коли міняв протокол та заново вмикав). Кожного разу чекав по 2-3 хвилини на початок їх спілкування.... думав може час їм треба....
Питання?
Може якісь правки треба в меню інвертора робити? Щоб він почав спілкування? Чи там плуг-анд-плей?
Про 41 пункт настроєк читав, але не поняв який саме вибрати і взагалі, чи це потрібно для вмикання "коммунікаційного" навика інвертора?)))
Хто пройшов далі - напишіть, порадьте плз.
п.с. Розпіновку приклав, все з оф сайтів скачано виробників, може кому потрібно, щоб часу не гаяти.
Дякую.
ну можу вам ще порадити)*****Отже - розпіновка згідно паспортів на батарею і інвертор (під rs485). робив не працює.
- батарея DIP 0010 або 0100, також використовув не працює.
зараз працює по вольтожам, може в є в когось успіх в таких підлюченнях....?
Знову усім вітання та побажання миру. Хочу внести вагоме зауваження стосовно послідовності приєднання інформаційного кабеля від батьки до інвертора. Першим пунктом треба вимкнути мережу і сонце, щоб не було зарядного струму. Потім перевести інвертор із режиму "ЮЗЕР" в LI, LIL, LI4, в залежності від меню інвертора, а вже потім, коли пінг дуже зловлено, вмикати силу. Встановлення розумних меж струму і напруги у відповідних пунктах меню ніхто не відміняв, бо пінг відвалиться і результат може розчарувати. А так, нехай БМС тим керує. У батці БМС також попередньо по дроту із компа, або по блютузу треба ретельно прописати.Ось і сама батарейка. Варто сказати, що пінг "відвалюється" при великих струмах зарядки, а при поступовому зменшенні відновлюється. Причину з'ясувати не вдалося.
Переглянути вкладення 8922