Вітаю панове, маю питання в якому не можу сам розібратись через брак знань. Маю 2 інвертори дея 50 квт , які працюють в паралель.
маю 3 батареї по 60 квт, 192 s кожна. Перша батарея зібрана на
192S BMS RJXZS
від китайців . З адаптером на Lyligo щоб отримати кан шину.В принципі працює.
Другий аккумулятор зібраний вже на бмс ECBMS 5-256s,

для спілкування з деєю є комплектний трансивер TTL-CAN який видає протокол pylon. На цій бмс реалізований і RS485 для дисплею, і TTL (+12/rx/tx/gnd). І аккумулятор також працює без проблем. По одинці інвертори працюють ідеально, але в паралелі починаються пляски з бубном. Той що з бмс
RJXZS бере на себе 95% всієї роботи. Тобто майже весь час розряд батареї йде тільки від цього інвертора. Другий з батареєю зібраною на ECBMS майже не працює. Тримає заряд 100% і віддає тільки коли перший не справляється з потужністю. Перший може розрядити повністю свою батарею а другий буде тримати свою на 100 відсотків. Зміна майстер -слейв нічого не дає. Закрадається теорія що вина саме бмс , ( єдине що різне в цонфінураціях). збираю 3 батарею на ECBMS бмс замість першої. щоб зробити дві абсолютно однакові конфігурації. Але стикаюсь з проблемою, трансивер TTL-CAN на другій бмс не стабільно працює. Дея видає помилку по кан звязку при увімкнені навантаження. Хоча поки дея аналізує все , перед увімкненням навантаження, все працює. Заміною елементів прийшли висновку що винен саме трансивер. Китайці поки нічого не можуть сказати, та й чекати новий трансивер дуже довго. В новій версії дисплею для цієї бмс, Кан шина виходить вже з дисплею. І дисплей підключається тільки по Rs485 до головного модуля. Тобро вони реалізували конвертер rs485-can, без використання TTL. Так от в чому основне питання, в мене, як я казав, є також rs485 , він виводить данні на дисплей, Існує в продажу трансивер rs485-can pylon? І може хтось знає, можливо можна і по rs485 зєднати інвертор і акум? Але потрібно щоб працював паралельний звязок. Надаю фото трансиверу.

І нової версії дисплею від китайців.