а на инверторе продолжает мигать индикатор заряд, одним словом, зарядка живет своей загадочной жизнью
швидше за все ви просто не розібралися з параметрами RCV/RFV time та на статуси bulk/abs/float не дивитеся.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а на инверторе продолжает мигать индикатор заряд, одним словом, зарядка живет своей загадочной жизнью
RCV time это пункт есть, значение по дефолту 0,5, RFV time этого нет, Absorb то же нет, прошивка 19,26, bulk/float/soc выкручивал по разному, симптом один заряд с 98% и ниже доходит до 100%, инвертор выжирает 1%, float не срабатывает, опять заряд до bulk и вот уже bulk поддерживается, 99% так и виситшвидше за все ви просто не розібралися з параметрами RCV/RFV time та на статуси bulk/abs/float не дивитеся.
У JK робота з bulk/abs/fl режимами більш менш адекватна стала лише на останніх прошивках, після середини 25 року, але там вони зламали протоколи для MUST (напруга 99 В) і я не впевнений, що починили, бо всі одразу звалюють на пілон і там сидять. Режим float взагалі нафіг не потрібен для ліферів, його спокійно можна відключати й так. Якщо ви працюєте по СAN+SOC і у вас "залипає" режим bulk, це значить, що bms за її логікою не може вийти на 100% (спрацьовує OVP) АБО напругу, визначену для 100% і в цьому є як раз і проблема. Тому я раджу вам спочатку зменшити напругу RCV на комірку, щоб ви її безпечно могли досягти, потім розрядити акум хоча б відсотків на 20% і потім підбирати прошивку для бмс, на якій фіналізація буде більш менш адекватною в ваших умовах. На жаль, 100% рішення для мастів немає, бо різні прошивки бмс + інверторів дуже часто між собою не сумісні.float не срабатывает, опять заряд до bulk
PB2A16S20P працюють вже давно. З самого початку були труднощі з з'єднанням по CAN
Підскажіть будьласка де брали прошивку на це чудо Wi-Fi адаптер ?)Напишу цікаву історію, яку я вирішив через рік, аж сьогодні.
Є в мене розумний дім на Home assistant. Вирішив я спаяти та підключити таку приблуду до інвертора, що моніторить дані інвертора та бмс.
Переглянути вкладення 10095
Інвертор Must PV18-3524 PRO та JK BMS PB2A16S20P працюють вже давно. З самого початку були труднощі з з'єднанням по CAN - хоче з'єднається, хоче - ні. Але якось працювало до тепер. Кабель був без питань зроблено вірно. Короче, спаяв я ту штуку, вткнув в USB WIFI - ура, працює. Але рівно до моменту, поки не вимкнув інвертор та BMS. Вмикаю - не світить мій модуль моніторингу. CAN як завжди не з'єднується, привично вже. Розбираю інвертор, вдупляюся що куди, не настільки проф я, але знання певні є, та й GPT та GEMINI допоможуть якщо що.
Переглянути вкладення 10096
Плата USB для WIFI проста як дошка, навіть не фоткав. Від неї шлейф іде в плату паралельного з'єднання інверторів, але без самих COM роз'ємів (базова версія плати без паралелення). В цю ж плату шлейфом під'єднана плата з RJ45 та USB. Розмалював, що куди переходить. По факту все як в інструкції: 3, 4- GND (хоча за 4 не писало, 5 - CAN L, 6 - CAN H:
Вітаю