Jikong BMS (JK BMS) - налаштування, прошивка, обговорення

Добрий день
Зібрав систему:
Інвертор Daxtromn 10.2 Квт
Jkbms pb2a16s15p прошивка v.15.32
(Ячейки еве 280Ач)
Питання:
1. На екрані бмс пише температуру -200С
2. Alarm: 7.Abnormal current sensor
3. При натисканні кнопки виключення, бмс перезавантажується, а не вимикається

Що робити підскажіть

Добрий день
Зібрав систему:
(Ячейки еве 280Ач)
Питання:

Що робити підскажіть
вернуть дуди де взяли з обміном на робочу

Добрий день
Зібрав систему:
(Ячейки еве 280Ач)
Питання:

Що робити підскажіть
ще як остання надія спробувати прошить, може прошивка заглючила, якщо ні, то перший варіант на повернення.

Все виявилось набагато простіше. Не з'єднав провідки В8+В8. Дивно але все інше працювало. Після приєднання, перезавантажив бмс і все запрацювало

Все виявилось набагато простіше. Не з'єднав провідки В8+В8. Дивно але все інше працювало. Після приєднання, перезавантажив бмс і все запрацювало
я початково їх не зєднував, але не чув про такі приколи при їх зєднанні.

Куплені дві БМС однакові. Що по виду, що по ревізії, що по прошивках 15.32. А от конектори були в комплекті різні.
я мав на увазі ревізія вашої бмс відрізняється від моєї, раз у мене два В8 а у вас один. В моєї базова прошивка була 15,29

В моєму варіанті В8 був на двох роз'ємах, але в описі товару була схема де В8 на третьому роз'ємі треба просто обрізати.

у мене два В8. приєднав обидва...

Не з'єднав провідки В8+В8. Дивно але все інше працювало. Після приєднання, перезавантажив бмс і все запрацювало
дуже дивно, але дослід цікавий. в мене працює ок і з з'єднаними і розімкнутими

Підключив паралельно два акумулятора та дві однакові БМС до інвертора. Після деяких ньюансів все запрацювало,
але тепер в програмі JK-BMS-MONITOR видно то обидві БМС, але вкладки налаштувань не активні.
Та не відображаються ємності цих акумуляторів.
Так і не досяг я бажаного в моніторингу двох БМС. Інвертор підключений по CAN. При адресації "0" та "1" на обох БМС - програма бачить обидві БМС паралельно, але не відображає ємність та немає доступу до налаштувань. При адресації "1" та "2" на обох БМС - можна вибрати окремо кожну БМС, зайти в налаштування. Але не знаю, чи бачить інвертор обидві БМС, в налаштуваннях інвертора немає пункту ємності. У відео від Енді (там програма моніторингу версії 2.4) є приклад використання паралельної роботи БМС та можна перемикатися між ними і входити в налаштування кожної. А як самому зайти - так і не зрозумів. Може хто підкаже?

з приводу нових версій додатків для телефону.
1. - у плеймаркеті НЕ завжди останні версії особливо кит програм. Іноді китайці викладають посилання на останні версії на своїх сайтах (як наприклад на jk-bms.com) - https://qr17.cn/BApbC0 (там є всі посилання і на плеймаркет і на останню версію (там правда останні версії є як 4.27 так і 4.30)

Остання версія:
Size:22.3 MB Version:5.0.1
2025-03-18 09:43:16

Вкладення

• photo_2025-04-02_11-32-45.jpg
    photo_2025-04-02_11-32-45.jpg
    68,1 Кб · Перегляди: 8
Назад
Угорі