Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю. Займався цим питання. Тільки 2-га бмс була без "HC" і також в наявності 2 P-link-cr v 2.0 без діп перемикачів. Інвертор приймає тільки RS485. То як вияснив що для спілкуванням між P-link має бути підключення до юарт1 і протокол для спілкування modbus. А для передачі на інвертор то на одній з бмс потрібен юарт2 для спілкування по RS485 і протоколу який присутній в інверторі і бмс. В такому випадку P-link об'єднує інфомацію по двох батареях і передає середні або об'єднані значення про СОХ на інвертор. Нажаль у мене юарт2 немає тільки CAN по якому інвертор не вміє спілкуватись, інвертор DT2433m. Думаю спробувати адаптер з САN на RS485.Дуже цікавить якщо є 2 однакові батареї, бмс в кожній JK-B2A8S20PHC V19 є P-Link-CR 2шт, можливо їх підключити паралельно ?
Если я верно понял то в принципе рабочая схема. У меня беда в том что бмс обе только с кан. Инвертор работает с бмс по кан. Другие ячейки все еще едут так что проверить не как не могу. Если я верно понял я могу в юарт 1 выбрать модбас на 2х бмс и они будут общатся между собой. А в кан свой протокол который нужен для инвертора?Вітаю. Займався цим питання. Тільки 2-га бмс була без "HC" і також в наявності 2 P-link-cr v 2.0 без діп перемикачів. Інвертор приймає тільки RS485. То як вияснив що для спілкуванням між P-link має бути підключення до юарт1 і протокол для спілкування modbus. А для передачі на інвертор то на одній з бмс потрібен юарт2 для спілкування по RS485 і протоколу який присутній в інверторі і бмс. В такому випадку P-link об'єднує інфомацію по двох батареях і передає середні або об'єднані значення про СОХ на інвертор. Нажаль у мене юарт2 немає тільки CAN по якому інвертор не вміє спілкуватись, інвертор DT2433m. Думаю спробувати адаптер з САN на RS485.