Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
все працює
я теж думав що він від генчика заряджатиме акб а акб буде давати чистий синус, але техпідтримка сказала фігвам, единий безпечний спосіб це потужна зарядка 220в-48в яка буде заряджати АКБ напряму від генчика, а інвертор буде робити від АКБ і відповідно буде чистий синус, причом зарядка або не повинна перевищувати потужність генчика або повинна мати можливість вручну задати струм заряду відповідно до потужності генчика, і обовязково напруга зарядки повинна бути нижчою хоча б на 1-2В він значення OVP в БМС якщо це літієва акб. ще один спосіб це подати через блок живлення з обмеженням по струму 17А на PV вхід е ролик цього самого ЭНЕРГОГАРАНТ але напевно онлайн стабілізатор буде дешевше, І ще є третій варіант але я ще достовірно не вияснив бо техпідтримка увильнула від прямої відповіді, це режим DC PV входу , в цьому режимі як сказали на підтримці можна підключати на сонячний вхід джерело живлення яке перетворює змінний струм в постійний, але коли я запитав чи можна випрямлені і згладжені з генератора подати на PV вхід вони відповіли питанням "а навіщо вам як він і так від генератора працює через GEN вхід"Доброго времени суток. Возможно существует принципиальная схема luxpower sna 6000 собственно узел подключения генератора. Ибо по факту инвертор не лечит грязную синусоиду. А хотелось бы.
а хто у вас техпідтримка?бо техпідтримка увильнула від прямої відповіді, це режим DC PV входу , в цьому режимі як сказали на підтримці можна підключати на сонячний вхід джерело живлення яке перетворює змінний струм в постійний, але коли я запитав чи можна випрямлені і згладжені з генератора подати на PV вхід вони відповіли питанням "а навіщо вам як він і так від генератора працює через GEN вхід"
info@luxpowertek.com я пишу китайцям напряму , бо тільки там можна отримати 100% вірну інформацію. і так буде швидче , бо якщо задати продавцю а питання в мене такі що навряд він дасть відповідь, то продавець буде питать китайців і вийте поломаний телефон і значно довше чим я спитаю сам напряму, тут навіть напряму не спершого разу розуміють що ти від них хочеш із за машинного перекладу.а хто у вас техпідтримка?
Наша, чи китайська?)
Это теория или проверенно? Думаю что увидев неопознаное напряжение бмс или инвертор уйдут в ошибку.единий безпечний спосіб це потужна зарядка 220в-48в яка буде заряджати АКБ напряму від генчика, а інвертор буде робити від АКБ і відповідно буде чистий синус, причом зарядка або не повинна перевищувати потужність генчика або повинна мати можливість вручну задати струм заряду відповідно до потужності генчика, і обовязково напруга зарядки повинна бути нижчою хоча б на 1-2В він значення OVP в БМС якщо це літієва акб.
Актуален вопрос разрушительной силы переменного тока на вход pv в следствии пробития диодного моста.ще один спосіб це подати через блок живлення з обмеженням по струму 17А на PV вхід
Якщо інвертора горать коли під час заряду від інвертора бмс рубає акб, а це уже доведено на практиці , то чому він не згорить коли зовнішня зарядка отримає різке розвантаження при 20-30А заряду, ефект той самий-різкий стрибок напруги на вході і кирдик інвертору, а бмс буде пофігу бо вона живиться від акб яка відрізана на заряд.Это теория или проверенно? Думаю что увидев неопознаное напряжение бмс или инвертор уйдут в ошибку.
а це якраз вирішується деже просто, запобіжник і потужний шунтуючий діод який у випадку пробоя закоротить і запобіжник згорить обриваючи коло, у мого саморобного зарядного така схема захишає від переполюсовки клем , причом інколи тіки іскру на клемі дає при переполюсовці а запобіжник 5А лишається цілий. а зарядці хоть би що. таким чином змінний/переполюсований струм непройде доведено практично. Ще був випадок коли я на вхід 10А ШІМ регулятора перепутав + і -, згоріла дорожка (взяла роль запобіжника на вході) яка ішла до шунтуючого діода, не памятаю чи діод вижив але сам ШІМ регулятор не постраждав працює по цей день, що доводить надійність захисту, головне щоб шунтучий діод був разів у 3 по амперажу більший за номінал запобіжника, чим більше тим краще.І ще можна поставити реле струму як додатковий багаторазовий барєрАктуален вопрос разрушительной силы переменного тока на вход pv в следствии пробития диодного моста.
Я гадаю що режим DC PV входу якраз це і робить. тай БП в режимі обмеження по струму буде по барабану, хай шукає на здоров'я.подати через блок живлення з обмеженням по струму 17А на PV - это интересно но мппт будет искать оптимальную точку. Можно ли ему это запретить?
Я теж його спочатку хотів, але високе власне споживання мене переконало не купувати, тай небуло і нема оглядів по його функціоналу , по моніторингу взагалі незнозуміло тому купив люкса, а стаба краще Quant немає. 20Вт власне споживання. правда ціна як у люсаQ-Power Axpert KING II
Брагодарю. Поинтересуюсь. Где то видел сложное устройство на тиристорах.а це якраз вирішується деже просто, запобіжник і потужний шунтуючий діод
Благодарю поинтересуюсь. Гдеа це якраз вирішується деже просто, запобіжник і потужний шунтуючий діод який у випадку пробоя закоротить і запобіжник згорить обриваючи коло,
Благодарю познавательное видео. Значит ворпос ограничить амперы.ось відео роботи люкса без акб від PV входу через лабораторний БП тобто від 220В
тирісторами ампери не сильно вийде зменчити , ними тільки потужність добре регулюватиБрагодарю. Поинтересуюсь. Где то видел сложное устройство на тиристорах.
пристрій на тирісторах <> тирісторитирісторами ампери не сильно вийде зменчити , ними тільки потужність добре регулювати
має бути обов'язково гальванічна розв'язкаЗначит ворпос ограничить амперы.
Добре що згадали, без гальванічної розвязки неможна підключати одночасно мережу на вхід інвертора і цю саму мережу випрямлену на сонце бо зразу буде бабах з спецефектами, в більшості інверторів PV і AC гальванічно не розв'язані.має бути обов'язково гальванічна розв'язка