MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Доброго, прошу допомоги інвертор PV18-3224 VPM II, коли працює від мережи відключається при навантаженні більш ніж 3 кВт. Підкажить це не вірне підключення чи налаштування. Як я розумію він повинен працювати від мережи при навантаженні обладнення більш ніж 3.2 квт. Вірно розумію, що 3.2 кВт це гранічне навантаження при роботі від аккамуляторної батареї?

Замінити інвертор на більш потужний або зменшити навантаження на наявний.
Вірно розумію, що коли є світло в мережі та він не працює від акумулятора він пропускає струм тільки 3.2 кВт.?

Вірно розумію, що коли є світло в мережі та він не працює від акумулятора він пропускає струм тільки 3.2 кВт.?
постав перемикач TOMZN, або інший, як я показав на схемі на початку теми. !!!!!
При наявності зовнішнього електропостачання все навантаження квартири, будинку буде здійснюватись через АВР навпростець, а не байпас інвертора.
Скільки можна вчити того, що вже давно зрозуміло.
Поради, ставити потужніший інвертор і пропускати через нього байпасом навантаження при наявній зовнішній електромережі є нерозумно.

ПРИПИНІТЬ кацапити в мережі !!! Скільки можна говорити цим неукам і підстілкам карлика, який постійно наголошує, що захищає кацапуватих.
Тупість, або відсутність мізків не дає вам цього зрозуміти?

Что таке "Дея" та самую ще 150 грн платить?
150 грн. - це орієнтовні затрати енергії в грошовій формі інвертора Deye на власні потреби, коли ви пропускаєте через його байпас навантаження.
Тому, при наявності будь-якого інвертора , незалежно від його потужності, найкращий підхід - це автоматичний перемикач в схемі роботи будь-якого інвертора, чи це Deye, Must, PowMr чи інший.
Так важко зрозуміти прості речі.

ПРИПИНІТЬ кацапити в мережі !!! Скільки можна говорити цим неукам і підстілкам карлика, який постійно наголошує, що захищає кацапуватих.
Тупість, або відсутність мізків не дає вам цього зрозуміти?
Та ти шо , в мене син з перших днів на війні , має шість бойових поранень , починав війну під Волновахою , зараз під Харьковом, у них там нет проблем с языком , 70% разговаривают на кацапском и ничего , а ти мені тут про мову пиз.....ш. Це технічний форум а не політичний.

Та ти шо , в мене син з перших днів на війні , має шість бойових поранень , починав війну під Волновахою , зараз під Харьковом, у них там нет проблем с языком , 70% разговаривают на кацапском и ничего , а ти мені тут про мову пиз.....ш. Це технічний форум а не політичний.
1. запам'ятай просту річ : два поляки розмовляють в Берліні полькою!
2. стосовно того, що кацапуваті захищають Україну від карла, це похвала і уклін, але слід розуміти, що в своєму наративі карлик постійно
просуває те, що він захищає кацапуватих, бо рахує їх за своїх.
3. якщо б не було у нас кацапуватості, то не було б цього, що діється. Це так просто і це розуміють наші партнери.

Це не політика, а реальна правда. За вікном до свого завершення підходить 2025, тому боятись правди не припустимо, краще прийняти вольове рішення and it'll change our life profoundly. That's really easy!

Назад
Угорі