MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

може заряджати від мережі 60 амперами, а більше 30 не дає
Є загальний струм заряду, а є окремо струм від мережі.
То ж потрібно, щоб загальний струм був в налаштуваннях вищий.
Перевірте відповідні пункти в інверторі.

Є загальний струм заряду, а є окремо струм від мережі.
То ж потрібно, щоб загальний струм був в налаштуваннях вищий.
Перевірте відповідні пункти в інверторі.
Та ну понятно. струм загальний стоїть 100, від мережі 60. В режимі USE дає 60

Мабуть батарея майже заряджена, повністю розрядіть і тоді спробуйте
або, як що е зв'язок з бмс, може бути що температура батареї занизька

Мабуть батарея майже заряджена, повністю розрядіть і тоді спробуйте
або, як що е зв'язок з бмс, може бути що температура батареї занизька
Має право на ідею. Але є сумніви якщо нижче виставленого порога то бмс зовсім не брала б заряд. Дякую

Ну то супер,все працює як каже бмс, мабуть. Фулл чарж які пороги в бмс?
150А.
Розуміння проблеми тільки одне. БМС дає якусь інформацію інвертору що той не дує її на повну. Цікаво яку і як це пофіксити

Я про напругу 100% SOC
Я теж про це подумав

І знову. Я про напругу 100% в налаштування бмс

27.6 , 3.45 на комірку, В чому логіка? якщо батарея розряжена до 30-40% струм не змінюється, Або я щось не зрозумію що ви маєте на увазі.

Вітаю шановне панство, маю трішки іншу проблему і вже не знаю що робити. Щоб не плодити сто постів пишу сюди.
Маю MUST 3224 pro + батарея на jk bms v19 /150 амперна інверторна, батарея спілкується по CAN, виставлено LI, сонця нема.
Проблема: інвертор може заряджати від мережі 60 амперами, а більше 30 не дає. В режимі USE давить до 60 ампер. Хтось може хоть щось порадити де шукати?
День добрий. А що ви хочете розшукати? У вас й має стояти USE. У Вас же не MUST-івська батарея, правильно розумію?

День добрий. А що ви хочете розшукати? У вас й має стояти USE. У Вас же не MUST-івська батарея, правильно розумію?
Батарея зрозуміло що не мастівська. Навіщо використовувати use якщо правильніше користуватись LI і мати зв'язок з BMS, мати інформацію для моніторингу і захисту. Я розумію що в батарею можна пхати бездумно всю потужність. На якийсь хер той зв'язок між батареєю і інвертором придумали.

Батарея зрозуміло що не мастівська. Навіщо використовувати use якщо правильніше користуватись LI і мати зв'язок з BMS, мати інформацію для моніторингу і захисту. Я розумію що в батарею можна пхати бездумно всю потужність. На якийсь хер той зв'язок між батареєю і інвертором придумали.
Та ні - усе навпаки. :) Нікуди той "зв'язок" не дінеться. Встановлення Li це суто для "вумних" власне МАСТ-івских смарт-БМС батарей, наскільки можна зрозуміти з усіх описів. Але воно навіть там погано взаємодіє. В мене, наприклад, повний МАСТівський комплект, але на все одно показники роботи більш залежать від обраного протоколу, ніж від налаштувань - тобто від БМС.

27.6 , 3.45 на комірку, В чому логіка? якщо батарея розряжена до 30-40% струм не змінюється, Або я щось не зрозумію що ви маєте на увазі.
Я теж не розумію, але можливо, що бмс обмежує ток, бо напруга близька до цього параметру, або шо?!
В мене такі параметри.

Вкладення

• IMG_20260122_183623~2.jpg
    IMG_20260122_183623~2.jpg
    387,7 Кб · Перегляди: 9
Не зрозумів в якому пункті меню загальний струм 100, в меню інвертора струм заряду регулюється пунктами 11 (струм від сонця від 1 до 60) та пункт 13 (струм від мережі міста від 1 до 60) . Де Ви 100 поставили ? І якщо поставити тип АКБ LI тоді треба вірно виставити тип протоколу BMS в п. 41

В мене стоїть USE і в п.13 стоїть 60А але не бачив ще 60А струму заряду, бачив 42А, помітив що цей струм залежить від напруги мережі міста бо зараз вона занизька. Отже при 160В. в мережі міста не може інвертор дати струм заряду більше 30А може в цьому справа. Треба ставити стабілізатор і піднімати напругу певно щоб отримати 60A струм заряду

Не зрозумів в якому пункті меню загальний струм 100, в меню інвертора струм заряду регулюється пунктами 11 (струм від сонця від 1 до 60) та пункт 13 (струм від мережі міста від 1 до 60) . Де Ви 100 поставили ? І якщо поставити тип АКБ LI тоді треба вірно виставити тип протоколу BMS в п. 41
3224 pro може давать від сонця 100, від мережі 60

В мене стоїть USE і в п.13 стоїть 60А але не бачив ще 60А струму заряду, бачив 42А, помітив що цей струм залежить від напруги мережі міста бо зараз вона занизька. Отже при 160В. в мережі міста не може інвертор дати струм заряду більше 30А може в цьому справа. Треба ставити стабілізатор і піднімати напругу певно щоб отримати 60A струм заряду
230 в мережі.

Я теж не розумію, але можливо, що бмс обмежує ток, бо напруга близька до цього параметру, або шо?!
В мене такі параметри.
Ви про що? цей параметр каже що при 3.520 на комірці = 100% заряду. Батарея дає інформацію івертору про вольтаж і про SOC. Якщо заряд батареї буде 10% то при чому тут цей параметр?

Назад
Угорі