Foxmaster
Tier3
- Реєстрування
- 21 Січ 2026
- Дописи
- 12
- Бали
- 1
- Інвертор
- Must 3224pro
Були б обмеження в бмс вона б 60 не брала.Значить, обмеження в БМС. Тут же немає екстрасенсів, ніхто не бачить Ваших налаштувань!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Були б обмеження в бмс вона б 60 не брала.Значить, обмеження в БМС. Тут же немає екстрасенсів, ніхто не бачить Ваших налаштувань!
Має право на ідею. Але є сумніви якщо нижче виставленого порога то бмс зовсім не брала б заряд. ДякуюМабуть батарея майже заряджена, повністю розрядіть і тоді спробуйте
або, як що е зв'язок з бмс, може бути що температура батареї занизька
Ну то супер,все працює як каже бмс, мабуть. Фулл чарж які пороги в бмс?батарея спілкується по CAN
150А.Ну то супер,все працює як каже бмс, мабуть. Фулл чарж які пороги в бмс?
Якщо в пункті 37 виставити керування по SOC то давить вобще 20 ампер.Я про напругу 100% SOC
Я теж про це подумав
День добрий. А що ви хочете розшукати? У вас й має стояти USE. У Вас же не MUST-івська батарея, правильно розумію?Вітаю шановне панство, маю трішки іншу проблему і вже не знаю що робити. Щоб не плодити сто постів пишу сюди.
Маю MUST 3224 pro + батарея на jk bms v19 /150 амперна інверторна, батарея спілкується по CAN, виставлено LI, сонця нема.
Проблема: інвертор може заряджати від мережі 60 амперами, а більше 30 не дає. В режимі USE давить до 60 ампер. Хтось може хоть щось порадити де шукати?
Аж зацікавило - в налаштуваннях 60, дає 60 - й в чому сурпрайз?Та ну понятно. струм загальний стоїть 100, від мережі 60. В режимі USE дає 60
Батарея зрозуміло що не мастівська. Навіщо використовувати use якщо правильніше користуватись LI і мати зв'язок з BMS, мати інформацію для моніторингу і захисту. Я розумію що в батарею можна пхати бездумно всю потужність. На якийсь хер той зв'язок між батареєю і інвертором придумали.День добрий. А що ви хочете розшукати? У вас й має стояти USE. У Вас же не MUST-івська батарея, правильно розумію?
Та ні - усе навпаки.Батарея зрозуміло що не мастівська. Навіщо використовувати use якщо правильніше користуватись LI і мати зв'язок з BMS, мати інформацію для моніторингу і захисту. Я розумію що в батарею можна пхати бездумно всю потужність. На якийсь хер той зв'язок між батареєю і інвертором придумали.
Я теж не розумію, але можливо, що бмс обмежує ток, бо напруга близька до цього параметру, або шо?!27.6 , 3.45 на комірку, В чому логіка? якщо батарея розряжена до 30-40% струм не змінюється, Або я щось не зрозумію що ви маєте на увазі.
Не зрозумів в якому пункті меню загальний струм 100, в меню інвертора струм заряду регулюється пунктами 11 (струм від сонця від 1 до 60) та пункт 13 (струм від мережі міста від 1 до 60) . Де Ви 100 поставили ? І якщо поставити тип АКБ LI тоді треба вірно виставити тип протоколу BMS в п. 41Та ну понятно. струм загальний стоїть 100, від мережі 60. В режимі USE дає 60
3224 pro може давать від сонця 100, від мережі 60Не зрозумів в якому пункті меню загальний струм 100, в меню інвертора струм заряду регулюється пунктами 11 (струм від сонця від 1 до 60) та пункт 13 (струм від мережі міста від 1 до 60) . Де Ви 100 поставили ? І якщо поставити тип АКБ LI тоді треба вірно виставити тип протоколу BMS в п. 41
230 в мережі.В мене стоїть USE і в п.13 стоїть 60А але не бачив ще 60А струму заряду, бачив 42А, помітив що цей струм залежить від напруги мережі міста бо зараз вона занизька. Отже при 160В. в мережі міста не може інвертор дати струм заряду більше 30А може в цьому справа. Треба ставити стабілізатор і піднімати напругу певно щоб отримати 60A струм заряду
Ви про що? цей параметр каже що при 3.520 на комірці = 100% заряду. Батарея дає інформацію івертору про вольтаж і про SOC. Якщо заряд батареї буде 10% то при чому тут цей параметр?Я теж не розумію, але можливо, що бмс обмежує ток, бо напруга близька до цього параметру, або шо?!
В мене такі параметри.
Який смарт Лайф. Це не реальноПитання по підключенню MUST PV18 VHM до SmartLife. На інверторі встановлен WiFi модуль на якому тільки штрихкод (QR нема). Блютузу теж нема. Зараз інвертор підключен в Fronus Solarі, бачу його в dessmonitor. Як його "засунути" в SmartLife? В мене автомати і розетки в SmartLife, хотілось би мати там і інвертор.