MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Вітаю! Намагався поєднати цей інвертор can звʼязком з must lp16 24100 нічого не вийшло… взагалі великі сумніви чи підтримує цей інвертор( не останньої модифікації, наявний лише порт com) будь-який звʼязок з bms батареї крім звичайного по напрузі…. Якщо у когось вийшло їх поєднати дуже прошу підказати .

Не слухайте дурниці про необтиснуті кабелі. Це ще канає з ПВ-2. ПВ-3 "згорить" рано чи пізно і спалить ще й роз'єм. В наконечнику жили стискаються до стану холодної зварки , а контакт в роз'ємі забезпечується рівною геометрією заводського наконечника , а не розпушеними жилами.
Та шо ви кажете!... Справді? То ви не бачіли як горять ці плоскі наконечники в затискачах... Якщо б ви хоч раз подивились на монтах кіл постійного струму базових станцій, де струм поже перевищувати 150- 200А, то ви б таке не писали....
Максімум що виккористовується - це трубчасті тонкостінні м'які наконечники щоб тільки сформувати квадратну форму дроту і не давати йому "розповстись".

Та шо ви кажете!... Справді? То ви не бачіли як горять ці плоскі наконечники в затискачах... Якщо б ви хоч раз подивились на монтах кіл постійного струму базових станцій, де струм поже перевищувати 150- 200А, то ви б таке не писали....
На шо мені дивитися?, хто там що прикрутив лівою ногою? Чи не слідуя інструкції не ті накінечники використав?
То ви не бачили вигорілих автоматів з ПВ 3!!!(?)

Нема бажання фотопити. Просто напишу, що 25 років моя фірма займається проектуванням і монтажем "електрики" до 35кВ. І мені не треба розповідати що і де може горіти...

м'які наконечники щоб тільки сформувати квадратну форму дроту і не давати йому "розповстись".
Воно не влізе в ту колодку що в інверторі.
То займайтеся кВ , і не радьте дурниць!

"електрики" ? Чи шо 25 років не обтискають силові кабелі? :p

Рома , заходь в тему , доставай шаблю , пішов срач. АДЬЮ .

25мм2 якщо квадратом то навіть 6.5 буде.
Влізе? В мене нема маста щоб заміряти.
З інструкції судячи то там менше - самі ж викладали

А ще питання до усiх. Хотсь ставив предохранитель на кабель до АКБ? Чи можна автомат поставити?

Вкладення

• Screenshot_20260221-224627.jpg
    Screenshot_20260221-224627.jpg
    88,4 Кб · Перегляди: 6
Назад
Угорі