MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

інвертор на гарантії і має пломбу? Якщо немає пломби, то спробуйте відкрутити кришку і перевірити чи є запах реального паленого, якщо ні, то користуйтесь. Що інше можна порадити. Можливо хтось надасть іншу інформацію щодо цього.

якщо у вас інвертор працює як безперебійник і в схемі задіяний АВР , то інвертор повинен чергувати і при цьому подача напруги на нього з електромережі повинна бути увімкнута постійно для заряджання при потребі.
Щодо діоду , то ось вам лінк на цей інвертор (до рестайлінговий) але різниці не повинно бути. Вкажіть де саме блимає діод.
ну й в доповнення - інвертор працює через АВР , подача напруги постійна, батарея Felicity FLA24200 LiFePO4 акумулятор 25.6V 200Ah 5 кВт год. З'єднання по КАН.
Тільки зараз помітив, що після описаного тестування протягом години батарею зарядило на 100%, однак помітне просідання вольтажу із 27,4 до 26,9 десь за останні дві години (віідображається і на інверторі, і на батареї). раніше такого не було. і якщо раніше куллери вмикались періодично в режимі живлення квартири від мережі, то зараз взагалі не реагують. коррпус зверху теплий, однак не критично.
при навантаженні самого інвертора від батареї впри вимкненні зовнішньої мережі куллери працюють нормально в різних режимах, залежно від навантаження

інвертор на гарантії і має пломбу? Якщо немає пломби, то спробуйте відкрутити кришку і перевірити чи є запах реального паленого, якщо ні, то користуйтесь. Що інше можна порадити. Можливо хтось надасть іншу інформацію щодо цього.
інвертор тільки у четвер був запущений з коробки. пломби на місці. запах є тільки тоді, коли куллери не крутять. слабкий, однак він є постійно.
якщо матимете змогу оглянути такий самий інвертор на предмет мигання світлодіода (постійно, незалежно від режиму використання), то буду вдячний.
ну й прошу Ваші варіанти по просіданню вольтажу під час простою

це ви вимикаєте зовнішню електромережу для економії на різниці тарифів? Тобто, вдень працює інвертор з акумом, а увечері , чи вночі заряджаєте акум?

зробив відео, як зміг

це ви вимикаєте зовнішню електромережу для економії на різниці тарифів? Тобто, вдень працює інвертор з акумом, а увечері , чи вночі заряджаєте акум?
ні, я до такого не додумався :) інвертор постійно в мережі через АВР. Звісно що користуюсь загальною, у мене 150 квт на місяць максимум, тому про Ваш варіант навіть не думав
от зараз він реально просів до 26,8 вольт уже в режимі підключено, але квартира на загальній мережі. і якщо раніше куллери періодично в такому режимі чергування крутились, то зараз наглухо стоять. тільки вмикаються, коли іде зарядка батареї або робота інвертора при вимкнених загальних вхідних автоматах

ні, я до такого не додумався :) інвертор постійно в мережі через АВР. Звісно що користуюсь загальною, у мене 150 квт на місяць максимум, тому про Ваш варіант навіть не думав
от зараз він реально просів до 26,8 вольт уже в режимі підключено, але квартира на загальній мережі. і якщо раніше куллери періодично в такому режимі чергування крутились, то зараз наглухо стоять. тільки вмикаються, коли іде зарядка батареї або робота інвертора при вимкнених загальних вхідних автоматах
26,8В це правильна напруга спокою / очікування акумулятора, на комірках тоді напруга 3,334В (поділіть 26,8/8 комірок). І це правильно.
Бо тримати комірки на вищих напругах приводить до деградації акумулятора.
Ось вам просте тлумачення, як працює LiFePO4 моєї редакції

Вкладення

• LiFePO4 24V.zip
    2,5 Mб · Перегляди: 1
26,8В це правильна напруга спокою / очікування акумулятора, на комірках тоді напруга 3,334В (поділіть 26,8/8 комірок). І це правильно.
Бо тримати комірки на вищих напругах приводить до деградації акумулятора.
Ось вам просте тлумачення, як працює LiFePO4 моєї редакції
Дуже вдячний за коментарі і підказки. умовну проблему із спадом напруги я уже вичитав на форумах , це базове просідання за рахунок цього інвертора, який живиться тільки від АКБ.

залишилось питання по блимаючому світлодіоду і буду дуже вдячний, якщо Ви якось підглянете на іншому інверторі або запитаєте у тих, кому або встановлювали аналог або знаєте, що хтось користується. Але тут момент - у мене саме нова модель MUST PV18-3224 VPM ll Series, із роз"ємами внизу і вимикачем на правому торці (не знизу).
Дуже дякую знову і бажаю тихої ночі.
P.S. Тему буду перечитувати, щоб не пропустити.
Ну й останнє, я так розумію, що вайфай у ньому відсутній. Пробував з"єднатись з бмс батареї, один раз випадково зчитало і все. На цьому успішні спроби завершились 22 серпня :)

Назад
Угорі