Огляд інвертора Deye SUN 5K-SG01/03LP1 EU WiFi

Kitsune

Tier3
Регистрация
10 Ноя 2021
Сообщения
12
Баллы
3
Инвертор
Deye SUN 5K
Питання по вайфай модулю.
Заходжу на нього по інструкції та там ось таке бачу
1638459058706.png
На самому модулі горить що усе добре.
Коли підлючу сонячні панелі воно хоч щось показувати буде?

Чи реально взагалі бачити те, що показує екран самого інвертору - споживання з мережі, вольтаж батареї, споживання/зарядка батареї, споживання навантаженням?

Там в налаштуваннях є сервер, туди щось корисне шлеться чи лише дані по сонячній генерації?
1638459279409.png
 

Dalet

Tier0
Регистрация
13 Янв 2019
Сообщения
1.565
Баллы
113
жахіття якесь

Ви б ото меньше часу витрачали на оці всі мрії. А більше практики, і тоді може все буде інакше.

Моніторинг Дейе мало того що має ну до лиха всих обхідних і не обхідних данних, так ще і дозволяє віддалено налаштовувати інветор.

Але ж так Важко зарееструватися та побачити все те.
 

Kitsune

Tier3
Регистрация
10 Ноя 2021
Сообщения
12
Баллы
3
Инвертор
Deye SUN 5K
жахіття якесь

Ви б ото меньше часу витрачали на оці всі мрії. А більше практики, і тоді може все буде інакше.

Моніторинг Дейе мало того що має ну до лиха всих обхідних і не обхідних данних, так ще і дозволяє віддалено налаштовувати інветор.

Але ж так Важко зарееструватися та побачити все те.
сайти не працюють без інтернета, тому зав'язувати на них автоматику будинку я не буду.
Мені треба без інтернета отримувати дані, відносно них я роблю смарт дім та він має працювати і коли провайдер не працює.

А по полю нема даних бо нема поля, лише акуми та мережа, панелі знайти не можу підходящі, щоб менше 11А було та на дах поміщалися, ну й за норм ціну та в наявності.
 

Dalet

Tier0
Регистрация
13 Янв 2019
Сообщения
1.565
Баллы
113
сайти не працюють без інтернета, тому зав'язувати на них автоматику будинку я не буду.
Мені треба без інтернета отримувати дані, відносно них я роблю смарт дім та він має працювати і коли провайдер не працює
Тоді купувати ліцензію і ставити свій сервер

Хоча, не зрозуміло, навіщо видумувати лісапед


по полю нема даних бо нема поля, лише акуми та мережа, панелі знайти не можу підходящі, щоб менше 11А було та на дах поміщалися, ну й за норм ціну та в наявності.
Можна і не меньше 11
 

MikroUser

Tier3
Регистрация
12 Авг 2021
Сообщения
16
Баллы
3
Солнечные панели
Sharp
Инвертор
Deye SUN 5K
Смарт дім без інтернету то ваще смішно)) Ви збираєтесь керувати пристроями, камерами, сигналізацією ітд тільки перебуваючи вдома? хмарні технології для того і придумали щоб мати доступ у будь-який час з будь-якого місця.

Заведіть акаунт на сервері, підвяжіть туди інвертор і будете мати спокій і інформацію про систему в будь-якому місці, а не тільки коли вдома.

При бажанні можна зробити так, щоб інтернет був завжди, купуєте хороший ротуер типу MikroTik hAP ac3 LTE6, вставляєте сім карту, налаштовуєте резервування каналу, щоб коли пропаде основний інтернет дані передавались через сімку, і все.
 
Последнее редактирование:

Kitsune

Tier3
Регистрация
10 Ноя 2021
Сообщения
12
Баллы
3
Инвертор
Deye SUN 5K
Дякую за відповіді, проте, нажаль, мене не розуміють, я погано вмію пояснювати...
Моя ціль - автономія.
Цілі керувати хатою по інету немає, справжній смарт дім це такий яким взагалі не потрібно керувати, бо meatbags тупіші за дім. (ту саму сигналку якраз ніяк не зламають через інет якщо вона не має доступу в інет, 100% захист :) А знімати/ставити її треба по факту лише коли ти в доступі вайфаю)

Плюс коли нема живлення то інету теж може не бути, бо провайдер та навіть вишки мобільних теж від мережі живляться.

Дані мені потрібні для роботи смарт навантаженння, я хочу змінювати потужність залежно від того що "вільно" зараз у системі.
Тобто це вже буде ІоТ прилад саморобний та навіть з локальної веб сторінки отримувати дані складніше ніж якось дістати їх з RS232 чи RS485.
Якщо WiFi модуль якось надає дані серверу в інеті - значить він може їх надати і мому локальному серверу, потрібно лишень зрозуміти по яким параметрам він передає в інет та підставити свої, ну і "зламати" протокол передачі щоб зрозуміти де є що.

От параметри я і пробую вияснити, це Remote server config за то відповідає? чи ніхто не знає?

Наразі маю гарантію що по RS232 або RS485 можна дістати усі дані та навіть керувати приладом:

Це вже "робочий" варіант, купити в них софт, але це ще одна плата з їх прошивкою (яку не факт що я зможу модифікувати) та потім знову парсати веб сторінки, цього треба спробувати уникнути, я відчуваю що є краще та простіше рішення.

Можна і не меньше 11
Чомусь усі що є в наявності по норм цінам більше 11А
1638483718451.pngОт таке ж вже не підійде? чи струм короткого може бути вищим за 11?
 
Последнее редактирование:

Dalet

Tier0
Регистрация
13 Янв 2019
Сообщения
1.565
Баллы
113
От параметри я і пробую вияснити, це Remote server config за то відповідає? чи ніхто не знає?
Тю. Так саме за то і відповідає про що написано - адреса сервера хмари. І там вже є адреса , прописана, коли звичайні користувачі налаштовують. Чому у вас пусто по всім пунктам, мені не зрозуміло


Наразі маю гарантію що по RS232 або RS485 можна дістати усі дані та навіть керувати приладом:
Так авжеж.
Пишіть виробнику, може дасть інструкцію до протоколу.


Чомусь усі що є в наявності по норм цінам більше 11А
Бо ви себе обмежуєте уявною ціною. А на разі все інакше, все здорожчало, і продовжує рости

От таке ж вже не підійде? чи струм короткого може бути вищим за 11?
Струм КЗ вище ніж 11А. Треба шукати скільки. А легше за все. Напишіть виробнику, і він надасть відповідь. В них підтримка доволі гарна
 

Kitsune

Tier3
Регистрация
10 Ноя 2021
Сообщения
12
Баллы
3
Инвертор
Deye SUN 5K
Струм КЗ вище ніж 11А. Треба шукати скільки. А легше за все. Напишіть виробнику, і він надасть відповідь. В них підтримка доволі гарна
На офф сайті пише до 17А струм короткого, а не до 11a:

На сайтах наших усюди 10-11А пише, дивно.

Звідки наші взяли ті 11А?
 
Сверху