Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поставити можна. Так часто робиться. Але от синхронізація - нащо???Панове, а можна цей гібрид поставити на одну фазу, а на дві інші - мережеві Deye SUN-5K-G і відповідно синхронізувати їх між собою, чи інвертори обов'язково мають бути одинакові?
На практиці не перевіряв, але мені здається що якщо синхронізувати, т.е. з'єднати їх кабелем то працювати не буде, два інвертори зупиняться і передадуть головному що в них не все добре, а той від такого повідомлення буде в шоці і вимкнеться)).Панове, а можна цей гібрид поставити на одну фазу, а на дві інші - мережеві Deye SUN-5K-G і відповідно синхронізувати їх між собою, чи інвертори обов'язково мають бути одинакові?
Ви мене не так зрозуміли. Я мав на увазі побудову 3-фазної електростанції, синхронізація для коректного здвигу фаз на кожній фазі на 120°. Чи при підключенні кожного інвертора до мережі, вони автоматично синхронізуються з мережою?На практиці не перевіряв, але мені здається що якщо синхронізувати, т.е. з'єднати їх кабелем то працювати не буде, два інвертори зупиняться і передадуть головному що в них не все добре, а той від такого повідомлення буде в шоці і вимкнеться)).
А якщо не зєднувати то цілком норм варіант, буде працювати.
Та бачив десь на ютубі, як ставлять 3 однакових інвертора , добавляють на них якусь плату для синхронізації, і з'єднують якимось мережевим кабелем. Я так зрозумів то для синхронізації здвига фаз для трифазної системи. От власне і з'явилось питання: а якщо інвертори не зовсім однакові? Вибачте за трохи нубські питання.Поставити можна. Так часто робиться. Але от синхронізація - нащо???
3 однакових інвертора!!!Та бачив десь на ютубі, як ставлять 3 однакових інвертора
тільки однакові можуть бутиОт власне і з'явилось питання: а якщо інвертори не зовсім однакові?
проблема в підключеннімаю проблему. Вісман 100 вилітає в помилку F4 при перимиканні на акумуляторне живлення. Почав щупати тестером - на обох дротах з Деї є фаза. Як так?? Коли працює з міста то все ок, на одному дроті фаза, на іншому - 0. Чи може бути причина в тому? Земля є всюди розведена.
воно саме все поставить при синхроніхації, білше ніж жасть бмс батареї не можна, менше в чомусь можна- що порадите з налаштувань акумів, придбав 3хLiFePo4 Pylontech 3000C. Які рівні заряду розряду виставити? хтоcь пише 100% заряду, хтось 90%
пишете виробнику, якщо треба то запустять онову віддалено- де берете прошивки? як часто зміннюються чи важливі правки? чи варта оновлюватись?
проблема в підключенні
саме в підключені інвертора, щось там у Вас не альо. А продавцю питання задавали? По приєднанню нуля наприклад.Дякую
Чи можна трошки детальніше? Де саме шукати? Чи дивитись?
в/з інвертора іде L N, часто на щитках N спільний (в мене так електрик зробив).- маю проблему. Вісман 100 вилітає в помилку F4 при перимиканні на акумуляторне живлення. Почав щупати тестером - на обох дротах з Деї є фаза. Як так?? Коли працює з міста то все ок, на одному дроті фаза, на іншому - 0. Чи може бути причина в тому? Земля є всюди розведена.
Дякую за відповідь!в/з інвертора іде L N, часто на щитках N спільний (в мене так електрик зробив).
а не вирубайте нульВирубаю вхід (і 0 і фазу) на виході
Я собі завів дані з Дейе у Home Assistant (пост Kitsune на 4 сторінці, https://greenpowertalk.tech/threads/ogljad-invertora-deye-sun-5k-sg01-03lp1-eu-wifi.553/post-13730), ну і там вже інтеграцію телеграма для повідомлень. Працює шикарно.- чи можна якось налаштувати систему алертів коли на інверторі пропадає та зявляється міське світло? що б на телефоні. Так само з зарядами батарей - скажімо, давав алерт на рівень заряду 30%.
Інвертор батарею бачить (налаштовано як Lithium)
Кан + правильний кабля + в налаштуваннях код 00. і всебуде житиІнвертор Deye SUN-5K-SG03LP1-EU
Батарея ESS Dyness B4850 48V 50Ah 2400Wh
на сайті Дейе, або через продавцяІ як взагалі звернутися в підтримку Deye
не на Соларман точно, бо то в них сторонній моніторингСайт моніторингу там Solarman - їм писати?
ну свисток в них тояно соларманівський.не на Соларман точно, бо то в них сторонній моніторинг
А можете проглянути - в разі нормального підключення - в меню є дані з BMS
Чи в моніторингу в хмарі. В мене всі нулі там.