FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Это нужно было сделать СРАЗУ! Вам несколько раз писали. И желательно после перепрошивки.
Суть проблеми в тому, що після перепрошивки я вже робив скидання до заводських.
В понеділок це буде, скажімо, про всяк випадок.

всім власникам Deye - користувачам хмарних моніторингів solarman та deyecloud

я вже розповідав про неуважне ставлення до безпеки підтримки Deye.
Суть в чому - є наприклад група підтримки Deye в Whansapp
там будь кому можуть
- перепрошити інвертор
- відвязати від хмари
- переналаштувати
при чому - не треба ніяких підтверджень права власності - просто по номеру (навіть не фото!) логера.
Теоретично -я маючи номер логера навіть без пароля можу його перепривязати на себе, переналаштувати
і навіть поламати.

Так от - зараз поки Deye переносять хмару на себе - можна якщо ваш інвертор в солармані наприклад - зробити свою станцію
в deyecloud (або навпаки) і якщо у вас логер зареєстрований лише на одній хмарі і там не дасть його привʼязати до вашої,
то в іншій хмарі -можна!

Тепер як з таким неподобством боротися.
Реєструвати свої логери НА ОБОХ хмарах.

Ну а в укр підтримку я напишу - подивимося - як вони відреагують.
Я взагалі був дещо здивований, коли перший раз дізнався про цю групу в Whatsapp - що так просто будь-хто може додатись до групи, та запросити перепрошивку або інші зміни скинувши лише серійник обладнання (
Як на мене більш логічно було б передбачити можливість робити такі запити вже безпосередньо з DeyeCloud/Solarman після прив'язки обладнання власником, але то таке, китайці - що з них взяти )))
Щодо безпеки, то якщо хтось відв'яже ваш інвертор від хмари, це наче особливої загрози не становить, адже ви завжди можете прив'язати його назад т. як обладнання фактично знаходиться у вас.
А ось з віддалена прив'язка до хмари мені здається неможливою, адже щоб це зробити вам потрібно бути у той самій мережі AP-XXXXXXXX що і обладнання, чи я помиляюсь ?

Щодо безпеки, то якщо хтось відв'яже ваш інвертор від хмари, це наче особливої загрози не становить, адже ви завжди можете прив'язати його назад т. як обладнання фактично знаходиться у вас.
А ось з віддалена прив'язка до хмари мені здається неможливою, адже щоб це зробити вам потрібно бути у той самій мережі AP-XXXXXXXX що і обладнання, чи я помиляюсь ?
Якщо пристрій відв'язано від хмари, але підключено до інтернету, то "ліва" особа може прив'язати його до свого акаунту. А далі у вас той самий шлях: просити сюпорт відв'язати щоб повернути собі.

Сторінка 45
я це вже читав, але все ж не розумію різницю в ціні. і в деяких магазинах писали що 05 важча чим 03. хтось це може підвердити? якщо воно однакове, то не буду гаяти часу і переплачувати, і візьму 03

я це вже читав, але все ж не розумію різницю в ціні. і в деяких магазинах писали що 05 важча чим 03. хтось це може підвердити? якщо воно однакове, то не буду гаяти часу і переплачувати, і візьму 03
подивіться характеристики на офіційному сайті Deye: SG05 - 24.9кг, SG03 - 25.0кг ))))
Беріть там де найкраща ціна.

Особисто я чув різні версії:
- відрізняються системою охолдження
- відрізняються схематехнікою
- вироблені для різних регіонів.
Як там воно є насправді хз, в мене зараз 03, в знайомого 05 різниці взагалі не бачу

Як там воно є насправді хз, в мене зараз 03, в знайомого 05 різниці взагалі не бачу

Я також досить довго міркував, брати 03 або чекати з Китаю більш новий 05. Порозмовляв з парою контор, що інверторами торгують. Одна зі Львова, інша з Одеси. Іх розповіді співпали в наступному, хоча я не впевнений шо це істина.

1. Вони стверджували, що начебто 03...05 то типа версія софта для різних регіонів і начебто можна 03 перепрошити так, що він буде ідентифікувати себе як 05. Я дуже не впевнений, що це дійсно так... Але хто його знає.

2. Вага. А що таке вага для інвертора? Це або площа радіаторів. Або менші трансформатори. Або... Зазвичай для таких пристроїв чім важче - тім краще. А мала вага - перша потенційна ознака туфти. 05 не набагато, але легший за 03.

3. Основне що мене спонукало узяти саме 03 - це ствердження, що 03 пройшов сертифікацію за європейськими стандартами і продається у Європі. А 05 начебто ні. Я пошукав в інеті... В странах єврозони дійсно всюди продавали SG03. І як раз чел у моє місто привіз з німеччини SG03. Ну я його і узяв...

подивіться характеристики на офіційному сайті Deye: SG05 - 24.9кг, SG03 - 25.0кг ))))
Беріть там де найкраща ціна.

Особисто я чув різні версії:
- відрізняються системою охолдження
- відрізняються схематехнікою
- вироблені для різних регіонів.
замовив 03 пів години назад, магаз відзвонився, сказав що завтра відправлять. оце сервіс)

А хтось підключав в паралель sg05 та sg03 ? Будуть працювати?

Так для паралельної роботи потрібні 2 повністю однакові інвертори. З однаковою версією прошивки.
Навряд 03 та 05 одружити вийде...

цікаво яким чином, вам відомі такі випадки ?
Що вам треба знати щоб прив'язати девайс до свого акаунту? Тілько його серійник.
Випадки мені не відомі, але можемо провести експеримент: покажіть серійник свого логера ;-)

Не будуть.

замовив 03 пів години назад, магаз відзвонився, сказав що завтра відправлять. оце сервіс
Нічого дивного: їх ще восени навезли всі кому не лінь, забили всі склади, а відключень нема. Відповідно попит мінімальний, ціни мінімальні, і продавани дуже раді кожному покупцю )))

Останнє редагування:
1739615310508.png
Это SG05LP1

1739615363502.png
А это старая версия SG03LP1

Результаты на лице)))
Поэтому однозначно 05. А всем остальным они похожи.

Вкладення

• Без имени.jpg
    Без имени.jpg
    275,7 Кб · Перегляди: 10
  • Без имени 2.jpg
    Без имени 2.jpg
    309,1 Кб · Перегляди: 10
Поэтому однозначно 05. А всем остальным они похожи.

Шановний, ви показали для SG05 струми (18+18, 27+27), котрі відповідають модифікації SM2. Да, є така модифікація зі збільшеними струмами... Так вона і коштує на 150$ більше.

А звичайний SG05, котрий коштує близько до SG03, має струми точно такі, як у SG03. Доказ на скріншоті даташиту, там 13+13, 17+17.

Вкладення

• Screenshot_2025-02-15-13-46-25-017_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2025-02-15-13-46-25-017_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    604,3 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
допустим вы знаете серийник логгера. Он сейчас подключен к моему вифи. Как вы его к себе подключите?
Це ж хмара. Не має різниці до чийого віфі підключено логер - головне щоб вій отримував інтернет.
А далі, якщо його ще не прив'язано до акаунта, то будь-хто, знаючи його серійник, може прив'язати собі.
Підлючення логера до інтернету і прив'язка до акаунту - це дві незалежні дії.

Що вам треба знати щоб прив'язати девайс до свого акаунту? Тілько його серійник.
Випадки мені не відомі, але можемо провести експеримент: покажіть серійник свого логера ;-)
Ну будь-який серійник для експериментів можна взяти в тій же whatsapp групі )))
Ви дійсно можете додати будь-який номер логера в застосунок, навіть якого не існує.
Але з'єднання з ним не буде поки ви не налаштуєте конфігурацію wi-fi,
а це можливо лише знаходячись безпосередньо в зоні доступу wi-fi логера
(мережа АР_ХХХХХХХХ)

Ну будь-який серійник для експериментів можна взяти в тій же whatsapp групі )))
Не будь-який, а не прив'язаний до акаунту.
Ви дійсно можете додати будь-який номер логера в застосунок, навіть якого не існує.
Але з'єднання з ним не буде поки ви не налаштуєте конфігурацію wi-fi,
а це можливо лише знаходячись безпосередньо в зоні доступу wi-fi логера
Почитайте уважно що я писав вище:
...головне щоб логер отримував інтернет.
А далі, якщо його ще не прив'язано до акаунта, то будь-хто, знаючи його серійник, може прив'язати собі.

Останнє редагування:
Не будь-який, а не прив'язаний до акаунту.

Почитайте уважно що я писав вище:
В мене в DeyeCloud не виходить з'єднатись з логером не налаштувавши параметри мережі логера.
Якщо ви знаєте спосіб, з радістю послухаю.

В мене в DeyeCloud не виходить з'єднатись з логером не налаштувавши параметри мережі логера.
Якщо ви знаєте спосіб, з радістю послухаю.
Чи дійсно не розумієте що я писав вище?
Повторюю третій раз: якщо логер вже в мережі (тобто його підключено до Wi-Fi з інтернетом), але не прив'язано до акаунту, то будь-хто, знаючи його номер, може прив'язати собі.
Звичайно, якщо логер не підключено до інтернету, ніхто його нікуди не прив'яже.
Підключення до інтернету - обов'язкова умова будь-яких маніпуляцій з логером (прив'язка, відв'язка, передача даних).
Незалежні - це значить що я можу перепідключити логер до іншого Wi-Fi чи іншого інтернет-провайдера і це не вплине на прив'язку до акаунту чи передачу даних в хмару (звісно якщо інтернет працює).
Незалежні - тобто не чіпаючи налаштування мережевих параметрів можна прив'язати і відв'язати від акаунту.

Останнє редагування:
Назад
Угорі