Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Ну там написано инспекція зовнішнього вигляду, і потім написано приймаєтся, де ви взяли що для возврату? Може я щось недодивився?
Если дефект менше 3 мм можно поставити латку 20х20 не більше 1 штуки, там написано
"инструкция с завода при заключении договора / дополнения./ для оптовых покупателей /не физлица../.. для стандартизации отбраковки при претензиях и возвратах.." так лучше ?
инспекция внешнего вида "дефектовка" ...
..там есть глубокие царапины с ссылкой что это недопустимо.. в то же время есть латки - это можно.. вопрос - вы знаете что под латкой?.. себе такое возьмете ? или ?..
вы все время пытаетесь найти " кошку в комнате где ее нет.." ..
считаете что подсовывать отбраковку под видом отличного товара - это норма ?

считаете что подсовывать отбраковку под видом отличного товара - это норма ?
Латка це непріемно, і погано,
Но по перше я не винен що вам прислали такі комірки, а по друге як що читати документ який Ви ж і виклали то там написано Accepted - приймаєтся, тобто такі комірки проходять перевірку зовнішнього вигляду, т.е це не відбраковка, відбраковка це 2 латки та більше, я за обєктивність. Як що вам не подобается зміст того документа то можно було його не викладати.
До речі

там есть глубокие царапины с ссылкой что это недопустимо
Як раз там написано що допустимо як що ізоляція проходить тест, чи ви читаетє так як Вам зручно?
вопрос - вы знаете что под латкой?.. себе такое возьмете ?
Це питання можете поставити, авторам того документу, але відповідь така - да вони вважають що таке можно взяти, проходить контроль

Останнє редагування:
Латка це непріемно, і погано,
Но по перше я не винен що вам прислали такі комірки, а по друге як що читати документ який Ви ж і виклали то там написано Accepted - приймаєтся, тобто такі комірки проходять перевірку зовнішнього вигляду, т.е це не відбраковка, відбраковка це 2 латки та більше, я за обєктивність. Як що вам не подобается зміст того документа то можно було його не викладати.
повторюсь.. на основании данного документа юр лицо может аргументированно описать проблему продавцу и открыть спор о возврате либо компенсации..
никто вас не обвиняет в том что мне прислали товар не соответствующий изначальному заказу.. но вы все время пытаетесь найти причину для оправдания поставщика.. зачем..?
вы можете аргументированно ответить на вопрос принадлежности поставленного товара к категории А ..?
на NCONе приведенные мной аргументы никто не опровергал.. на них просто не дали ответов.. отписку - как итог недельных переговоров вы видели..
повторюсь.. я никого ни в чем не убеждаю.. описал проблему и поделился своим мнением и тем что "нарыл" по данному вопросу..
слушать и пользоваться тем что "нарыл" или нет - вам решать самим..
больше на данную тему в дискуссии вступать не намерен...
удачи.

• Like
Реакції: Tom
повторюсь.. на основании данного документа юр лицо может аргументированно описать проблему продавцу и открыть спор о возврате либо компенсации..
ну так в тому документі ж написано що при дефектовці зовнішнього вигляду - латка допускается і такі комірки проходять перевірку згідно цього документу, відповідно до цього документу продавець аргументовано скаже Вам що претензія що до 1 латки не приймається і компенсації не буде.
. Що ви хочете? Напишіть авторам хай змінять документ як що вам він не подобаєтеся.
вы можете аргументированно ответить на вопрос принадлежности поставленного товара к категории А ..?
До чого тут категорія А? в тому документі хоч слово є про категорії? там написано що така комірка проходить перевірку и може бути поставлена, а яка при цьому це буде категорія там не сказано, мабуть існує інший документ для поділу на категорії (але я думаю що не існує бо А, Б це вигадки маркетологів)
вы все время пытаетесь найти причину для оправдания поставщика.. зачем..?
Я нікого не виправдовую, Тем більш нічого не шукаю, Ви знайшли цей документ, виклали, дякуємо тепер всі будуть знати з якими дефектами можливо аргументовано пред'явити претензію, а з якими ні, на жаль з однією латкою неможливо.

отправляли.. движение началось после обращения на линию.. по закону :) можно не отправлять ..-это не является обязательной процедурой.. они обязаны сами все сделать.. но это же ..НОВАЯ ПОЧТА..
еще.. вашу посылку скорее всего сольют в одну и ваше отделение до 30кг..откажется ее принимать.. вам не сообщат:).. звоните и настаивайте на доставке на дом по адресу... причиной - вы оплатили доставку NCON двух посылок по адресу.. и все..
удачи.
В мене дійсно злили дві посилки в одну, але привезли додому. Нікуди не дзвонив і нічого не просив. Після відправки документів пройшло два чи три дні.

дело в том , что когда заказывал никаких "-" там не было.. не было и упоминаний об комплектации из разных партий и т.д.. отличие от других 280 / которые я тоже купил.. и без проблем.. :) / состояло только терминалах.. одна шпилька или на две шпильки.. согласитесь что разница в цене 5 евро на штуку - это несерьезно.. на фоне общей стоимости.. да и сейчас "-" никак не выделен и лично мной воспринимается ка "тире".. но никак не "-"..
приходит на ум фраза об "осетрине высшего сорта .. но второй свежести.." Все эти "-".."+".. чистое нае..маркетинг.. если колбаса высшего сорта.. то она и выглядит также.. а если она уже выглядит потрепанной и в плесени - вряд ли кто захочет ее попробовать на вкус..

прошу прощения если что не так сказал..
Треба робити скріншоти.
По якій вартості ви замовляли?
В вебархіві на 21 число. А- не має.
https://web.archive.org/web/2024072...80-prismatic-280ah-280a-lifepo4-threaded.html

наступний лише за вересень, вже менша вартість і А- чітко читається.

Останнє редагування:
Треба робити скріншоти.
По якій вартості ви замовляли?
В вебархіві на 21 число. А- не має.
https://web.archive.org/web/2024072...80-prismatic-280ah-280a-lifepo4-threaded.html

наступний лише за вересень, вже менша вартість і А- чітко читається.
заказ от 31 июля.. получение 26 сентября./получил 14 октября../ с доставкой 280 евро за 4 шт..
скрин не делал.. до этого были заказы.. подставы не ожидал..
при переписке вопросы принадлежности товара к "+".. "-" менеджеры обходят молчанием.. как не видят. Отвечают только то - что им удобно.. и в свою сторону..
они согласны на возврат.. типа товар примут.. но так-как случай возврата " мне так захотелось.." то возврата по транспортным расходам не будет.. на минутку набегает 90-95 евро..

на момент покупки обьявление действительно выглядело как в архиве..

В мене дійсно злили дві посилки в одну, але привезли додому. Нікуди не дзвонив і нічого не просив. Після відправки документів пройшло два чи три дні.
.. повезло.. у меня провисели 5 дней после отправки документов.. и движ начался только после звонка на линию Новой Почты..

Останнє редагування:
Отримав такі з алі. Досить гнучкі. Вони зібрані з багатьох слоїв тонкої мідної фольги. По кінцям чи то зварені чи спресовані в товстий шар в 2мм. Також лужені
Ще в них є домішки заліза, там не чиста мідь, бо притягується магнітом.

заказав і я собі на алі ці гнучкі шини для акб, подивимось що приїде, 105грн шт.
Що нада стискать акб погоджуюсь після перегляду цього ролика, але один нюанс, там до кожної акб крім текстоліту ще і амортизаційна прокладка, щоб акб дихала але не їздили меремички, хоча перемички там тож мякі. Якщо робить по правилам то нада дотримуватися всих правил а не тіки які подобаються, всетаки якщо комірка зажата жостко то при високих температурах і струмах може прорвати клапан а він одноразовий, а якщо буде амортизатор то буде куди надутися зменчивши внутрішній тиск. так збирають фабричні акб. Якщо у вас немає амортизації 1,5мм то жостко зажимать на скіки я зрозумів неможна, точніше можна тіки з наслідками. Хоча на відео ота бляшанка концервна якой зажали аж ніяк незможе 300кгс зжати, бо її погне, а ті болтики вирве. Я б не назвав комірки на відео зажатими, а просто надійно зафіксованними.
Фабрична збірка то фабрична збірка, а ми мазахісти ,ріжим, гнем, пиляєм, шліфуєм, сверлим але не здаємся.

Вигнути 3-4 мм алюмінієву пластину, - поперше, я хочу подивитись чим, як та яка точність співпадіння по лінії контакту двох сторін, н
легко- ложим 6-8мм болкик, впоперек ложим зверху перемичку по краям два квадратних бруски висотою в 20мм і все це в тіски, пару сек і перемичка вигнулась. Щодо лінії контакту дві точки завжди на одній лінії. Але я так бавитися не буду я замовив гнучкі, бо навіть алюміній такої товщини в формі коромисла не сильно елестичний буде, особливо 30 чи 40 мм шириною.

До чого тут категорія А? в тому документі хоч слово є про категорії? там написано що така комірка проходить перевірку и може бути поставлена, а яка при цьому це буде категорія там не сказано, мабуть існує інший документ для поділу на категорії (але я думаю що не існує бо А, Б це вигадки маркетологів)
А це не про грейт А:"Party A confirms that:"(це можливо перший стовпчик фото як виглядає грейд А). Party B confirms that: (а це можливо аналогічно грейд В?

Останнє редагування:
А це не про грейт А:"Party A confirms that:"(це можливо перший стовпчик фото як виглядає грейд А). Party B confirms that: (а це можливо аналогічно грейд В?
Ні це не про грейд, це для підписів
" Сторона а підтверджує"
"Сторона б підтверджує"

Ні це не про грейд, це для підписів
" Сторона а підтверджує"
"Сторона б підтверджує"
Партия А подтверждаетcя что: (сооветствует таким-то параметрам, бла-бла-бла...)
Партия B подтверждается что: (сооветствует таким-то параметрам, бла-бла-бла...)
Т.е. в контексте grade A, B.
Магазин все-таки Нидерландский, у них свое видение и понимание английского языка.

Т.е. в контексте grade A, B.
ну думайте як Вам подобаєтеся
але ніде немає чіткого документа про розділення А та Б грейду, все бла, бла бла і ніякої конкретики

ПС: до чого тут Нідерланди коли документ Китайський?

ось знайшов інший варіант подібного документа
називається
"Стандарти зовнішнього контролю для елементів живлення LFP великої ємності Офіційні стандарти EVE для елементів класу HSEV"
(HSEV - High speed electric vehicle як трактує Gobel це Грейд А)

Вкладення

• EVE-Standards-for-HSEV-Cells-Exterior.pdf
    674,7 Кб · Перегляди: 12
ну думайте як Вам подобаєтеся
але ніде немає чіткого документа про розділення А та Б грейду, все бла, бла бла і ніякої конкретики

ПС: до чого тут Нідерланди коли документ Китайський?
На сайте магазина, в описании товара - Additional information раньше были эти тексты, сейчас почему-то везде поубирали. Учитывая бурные обсуждения даже только на этом ресурсе - не удивительно.
Значит, сомнения обоснованные...

Назад
Угорі