Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

або як найгірший варіант у випадку М4 вирве шпильку якщо перемичка окажеться крепшою за різьбу :D
ну то який перекос повинен бути? щоб різьбу вирвало? хоча звичайно гнучки перемички краще

ну то який перекос повинен бути? щоб різьбу вирвало? хоча звичайно гнучки перемички краще
у відгуках на алі щось жалілися що в тих гнучких опір більший , треба буде поширстить, навіть тим оометром що опора акб заміря показували що моноліт по опору кращий за гнучку, виходить ідеальної перемички просто не існує.
Якщо перемичка товщиною в 3мм то щоб притягти навіть перекос в 0,1мм треба гарно затягти, хто зна чи М4 алюміній зможе прижать монолітну жорстку мідну щоб не зірватись, мабуть нада спочатку молоточком пристукать щоб взяла форму терміналів а потом затягувать. і в перемичках жорстких розпилювать отвір щоб було куди шпильці іхать коли акб роздує.

Останнє редагування:
у відгуках на алі щось жалілися що в тих гнучких опір більший , треба буде поширстить, навіть тим оометром що опора акб заміря показували що моноліт по опору кращий за гнучку, виходить ідеальної перемички просто не існує.
Якщо перемичка товщиною в 3мм то щоб притягти навіть перекос в 0,1мм треба гарно затягти, хто зна чи М4 алюміній зможе прижать монолітну жорстку мідну щоб не зірватись, мабуть нада спочатку молоточком пристукать щоб взяла форму терміналів а потом затягувать. і в перемичках жорстких розпилювать отвір щоб було куди шпильці іхать коли акб роздує.
як десь вже неодновазово писалось - якщо руки не з того місця, то уграми можна все та завжди. Хто казав що то зза перемичок там опір? Якісь доводились на теє дані? Чи просто хтось не шліфонув брудну/з заусенцями площадку на комірці? брудними руцями після ковбачи там намацав, та не обезжирив... Я бачив обзори, що вони навпаки гуд, - я багато мат.бази перелопатив, бо що ще робити поки той контейнеровоз з комірками чалить навкруги Африки вже другий місяць...

Я бачив обзори, що вони навпаки гуд
теоретично, як що міряти
тим оометром що опора акб заміря
опір гнучкої перемички (та що з шарів фольги складається ), повинен бути меньший ніж суцільної (при однакових розмірах)

опір гнучкої перемички (та що з шарів фольги складається ), повинен бути меньший ніж суцільної (при однакових розмірах)
хоча, зараз глянув частота 1KHz при товщині перемички 2 мм різниці не має

хоча, зараз глянув частота 1KHz при товщині перемички 2 мм різниці не має
+але суцьльні, без "фіксації" (назвем це так, а не стисканні "300 кгс") - можуть зробити отаке )) особливо при якіїсь позаштатній ситуації.
Там скрін номер 2 ще гарний, - як їх там потягло шо навіть клему від провіда БМСки порвало!

Вкладення

• поломаные-штифты.jpg
    поломаные-штифты.jpg
    414,5 Кб · Перегляди: 31
До людей доїхали і 304 комірки (так само Грейд А-), відгуки можна почитати на НКОНІ. Я вже вніс зміни в перший пост. Альтернативи так само в першому пості.
Прошу уважно відноситись до опису і розуміти, що вони не даремно ставлять Мінус. і дають знижку по вартості.
Те саме навіть в тих перевірених. Якщо є 2 типи 280 комірок, одна дорожча, а інша дешевша, варто спитати, а в чому різниця.
дело в том , что когда заказывал никаких "-" там не было.. не было и упоминаний об комплектации из разных партий и т.д.. отличие от других 280 / которые я тоже купил.. и без проблем.. :) / состояло только терминалах.. одна шпилька или на две шпильки.. согласитесь что разница в цене 5 евро на штуку - это несерьезно.. на фоне общей стоимости.. да и сейчас "-" никак не выделен и лично мной воспринимается ка "тире".. но никак не "-"..
приходит на ум фраза об "осетрине высшего сорта .. но второй свежести.." Все эти "-".."+".. чистое нае..маркетинг.. если колбаса высшего сорта.. то она и выглядит также.. а если она уже выглядит потрепанной и в плесени - вряд ли кто захочет ее попробовать на вкус..

прошу прощения если что не так сказал..

Я EVE LF304 був отримав з NKON з подібною геометрією. Зтиснув через склотекстоліт між стальними плитами до зникнення вздуття площин, все ок, політ нормальний.
PS: вони ще кривими по діагоналі можуть бути, на роботу не впливає. NKON не захищаю.
у меня корпус калиброванный.. 3-4 мм ход люфта в МИНУС / на сжатие../ а пакет из 4 штук вылез в ПЛЮС на 6мм.. как мне его туда вставить? теперь нужно мастырить приспособу для трамбования..:(
по вопросу емкости уже говорил.. возможно все будет как положено.. вопрос - а ресурс ? как проверить..?..
ну что приехало .. то приехало.. хоть и не приятно - делать нужно..

дело в том , что когда заказывал никаких "-" там не было.. не было и упоминаний об комплектации из разных партий и т.д..
можливо "А-" це тіки зовнішній вид а всередині вони "А" чисті по ТХ, час покаже, якщо опір такий же як в "А" то проблем небуде.

можливо "А-" це тіки зовнішній вид а всередині вони "А" чисті по ТХ, час покаже, якщо опір такий же як в "А" то проблем небуде.
ну.. про колбасу и осетрину я пример приводил.. если было бы прописано что "вздутие и неравномерность по плоскости до 2 мм + латки на термоусадке.. ".. думаю вы бы то же вряд-ли такой "типа А грейд" купили.. особенно учитывая что разница ОТЛИЧНЫМ товаром у них же ..всего 5 евро.. Или рискнули - бы сэкономили?.. я бы не рисковал..

я не рекламирую и не отговариваю.. просто описываю ситуацию как есть.. решает каждый сам..

Подскажите у кого тоже повисали на таможне батареи и приходило смс от новой почты что «потребує додаткових документів» там была ссылка на инструкцию в сообщении, сделал как там пишет отправил почтой на адрес брокера новой почты фотки документов и фотку счета с нкона, все правильно ли я сделал? Либо не на тот адрес?
Пока прошло 2 дня посылка никуда не движется. Там 2 посылки с 280ан аккумуляторами.

Подскажите у кого тоже повисали на таможне батареи и приходило смс от новой почты что «потребує додаткових документів» там была ссылка на инструкцию в сообщении, сделал как там пишет отправил почтой на адрес брокера новой почты фотки документов и фотку счета с нкона, все правильно ли я сделал? Либо не на тот адрес?
Пока прошло 2 дня посылка никуда не движется. Там 2 посылки с 280ан аккумуляторами.
отправляли.. движение началось после обращения на линию.. по закону :) можно не отправлять ..-это не является обязательной процедурой.. они обязаны сами все сделать.. но это же ..НОВАЯ ПОЧТА..
еще.. вашу посылку скорее всего сольют в одну и ваше отделение до 30кг..откажется ее принимать.. вам не сообщат:).. звоните и настаивайте на доставке на дом по адресу... причиной - вы оплатили доставку NCON двух посылок по адресу.. и все..
удачи.

это не на квалификацию качества .. это основание для возврата.
Ну там написано инспекція зовнішнього вигляду, і потім написано приймаєтся, де ви взяли що для возврату? Може я щось недодивився?
Если дефект менше 3 мм можно поставити латку 20х20 не більше 1 штуки, там написано

Назад
Угорі