Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Ну грейд определяется их тех. харками а не внешним видом, небольшое вздутие это просто деформация алю банки в которой они лежат, они так могли и на заводе абсолютно новые немного деформироваться когда в них электролит под вакуумом заливали.

Вот такие нюансы насколько я знаю они заменяли без вопросов.
..Согласно спецификации на A-grade отклонения в геометрии данного класса допускаются в размере +-0,3 мм... это EVA официал.. а здесь до 2.0 мм.. + ЛАТКА на термоусадке.. ? это с завода..?../утверждают что с завода.. есть ответ от NCON../ сюда-же можно отнести срок выпуска - 1 год.. по той-же спецификации до 1% емкости в минус.. это явно не A-grade..
..но техподдержка никак это не комментирует.. готовы принять обратно по возврату.. правда транспортные услуги за мой счет../ на минутку 94 евро в обе стороны../47 привезли и примерно столько-же что бы увезти../
про чистый брак - да.. действительно обменивают без проблем.. знаю..

.. за неделю прочитал про ячейки больше чем за прошедший год..:)

.Согласно спецификации на A-grade отклонения в геометрии данного класса допускаются в размере +-0,3 мм... это EVA официал.
А можно десь почитати? Просто цікаво які там ще критерії є.

А можно десь почитати? Просто цікаво які там ще критерії є.
.. так сейчас и не скажу.. кучу сайтов "перелопатил" и в отзывах тоже.. + переводы с англоязычных.. меня интересовали только геометрические параметры и состояние описания "новых" и грейд а.. все доводы приводил техподдержке.. но они и не опровергают.. и вроде как не слышат.. некоторые документы можно найти на оф сайте EVA.. но там или китайский или английский..
это что рядом было.. остальное искать нужно..

"На сайте Евы есть разделение для этой модели именно для 280k V3 , касается категории А (А-) , кто собирает большие системы обращайте внимание. Много отзывов с датой изготовления более года, такие аккумуляторы не подпадают под категорию "А" , потому что спустя год они теряют в ёмкости один два процента. Вся категория "А" с сроком хранения больше одного года становится категорией "В". И то зависит в каких условиях они хранились.."

..на NCONе сейчас "шторм" пошел.. смотрю многие "попали" в такую-же ситуацию.. EVA304..

Вкладення

• photo_2024-10-19_10-33-23.jpg
    photo_2024-10-19_10-33-23.jpg
    93,9 Кб · Перегляди: 25
  • 2024-10-24_18h38_11.jpg
    2024-10-24_18h38_11.jpg
    333,8 Кб · Перегляди: 21
  • 2024-10-24_18h37_57.jpg
    2024-10-24_18h37_57.jpg
    78,5 Кб · Перегляди: 21
Останнє редагування:
день добрый. немного добавлю по NCON..

пришли ячейки с NCON.. что сказать..

заказывались 30 июля две партии по 4 шт..
одна должна была прийти 5 сентября.. https://www.nkon.nl/ru/rechargeable...80-prismatic-280ah-280a-lifepo4-threaded.html / там еще не было уведомления "Оценка A-: Оценка A, но эта партия имеет большие различия в дате производства и мощности. Они сортируются по вместимости. "..
вторая 27 сентября.. https://www.nkon.nl/ru/rechargeable/lifepo4/prismatisch/eve-lf280-prismatic-280ah-280a-lifepo4.html ..

в итоге - пришли одновременно 14 октября.. был "мороз" от NCON по срокам.. но ладно .. - пришли..

перехожу к сути.. из первой партии от 05,09 .- 2 шт норма.. 2 шт бочкообразные.. термоусадка поцарапана + латка..ЛАТКА.. на термоусадке.. несоответствие в геометрии по плоскости 2 мм.. верхняя наклейка с одной банки отклеивается.. впечатление - что достался какой - то брак.. напряжение на банках 3.04.. вся партия..

вторая партия от 27,09 в идеале..

теперь результат недельной переписки с техподдержкой..

"Здравствуйте,
Вздутие находится в пределах спецификации ячейки. Как только вы зарядите и разрядите ячейки под давлением 300 кг, как указано в техническом описании, вздутие исчезнет.
Царапины очень жаль, но они никак не повлияют на работу ячейки.
С добрыми пожеланиями"

Это был четвертый заказ.. все три предыдущих - без проблем.. нормальные..

Так что "облизывать "NCON не нужно.. такие-же "работают" как везде.. Брак случается.. но признаваться в этом никто не будет..
Я EVE LF304 був отримав з NKON з подібною геометрією. Зтиснув через склотекстоліт між стальними плитами до зникнення вздуття площин, все ок, політ нормальний.
PS: вони ще кривими по діагоналі можуть бути, на роботу не впливає. NKON не захищаю.

Чогось не під пресом стягують стропою, а після пресу.

Я EVE LF304 був отримав з NKON з подібною геометрією. Зтиснув через склотекстоліт між стальними плитами до зникнення вздуття площин, все ок, політ нормальний.
PS: вони ще кривими по діагоналі можуть бути, на роботу не впливає. NKON не захищаю.
я теж не захищаю nkon
Але - от був на виставці на експоплазі на днях.
Там той же Eve продають від 100$
На питання - чому на nkon вони по 55еу - а ви ж подивіться, які вони приходять криві.

я теж не захищаю nkon
На питання - чому на nkon вони по 55еу - а ви ж подивіться, які вони приходять криві.
тобто 45 еу взяли зато що порівняли під пресом як на відео вище??? :D
ще один момент по темі стискання, ніхто не цікавиться чомусь що буде з жорсткою перемичкою коли комірки будуть розпухати і здуватися адже відстань між терміналами акб тож буде пливати?! а перемичка то не розинова. я задумався над встановленням м'яких перемичок . Хтось такі пробував? Причому м'яка перемичка вирішує зразу дві проблеми, ідеально пристає на обох терміналах комірок без перекосів і "диха" разом з акб.

2532638736_w640_h640_gibkaya-svyaz-mednaya.jpg
Акумулятор Lifepo4 Гнучка шинна шина 72 мм 300 A Літієва батарея Ремені Затискачі Шпильки

Останнє редагування:
ще один момент по темі стискання, ніхто не цікавиться чомусь що буде з шорсткою перемичкою коли комірки будуть розпухати і здуватисяадже відстань між терміналами акб тож буде пливати?! а перемичка то не розинова. я задумався над встановленням м'яких перемичок . Хтось такі пробував? Причому м'яка перемичка вирішує зразу дві проблеми, ідеально пристає на обох терміналах комірок без перекосів і "диха" разом з акб.
Мені такі, як на другому фото, приїхали з Нкона в комлекті з комірками. Тільки по 4 отвори.

Мені такі, як на другому фото, приїхали з Нкона в комлекті з комірками. Тільки по 4 отвори.
і як вони на гручкість?, вроді писали що там посередині багато слоїв листів міді, плетена зрозуміло що гнучка як мотузка.

і як вони на гручкість?
Отримав такі з алі. Досить гнучкі. Вони зібрані з багатьох слоїв тонкої мідної фольги. По кінцям чи то зварені чи спресовані в товстий шар в 2мм. Також лужені

і як вони на гручкість?, вроді писали що там посередині багато слоїв листів міді, плетена зрозуміло що гнучка як мотузка.
Гнучкі, структуру не розглядав, бо закрито ізолятором. Закрутив, подивився тепловізором під навантаженням що ніде аномально не гріється, закрутив і забув.

мідь і алюміній тіпа окисляються на скіки я памятаю з хімії, ще як варіант вигнути алюміньову таким коромислом як ті з алі щоб лекше деформувалася чим плоска

я теж не захищаю nkon
Я ті шо по 67 євро замовляв(з двома отворами на термінал) - вони рівненькі:)
мідь і алюміній тіпа окисляються
Вони і по одному окисляються:) Чи ви про гальванічну корозію? Так там мідь нікельована.
ще як варіант вигнути алюміньову таким коромислом
Я з алю 4мм отримав такий же опір як з рідною міддю 2мм, тому нема сенсу.

чого сперечатися як що е документація виробника? він знає як правильно, більш того гарантує кількість циклів при цьому
то просто умови тестування виробником. Вже то роз'яснили. А не умови використання. Але стискати треба, - помірно, - я особисто б преймався за виводи контактів, коли збірка з 8 комірок довжиною "посунеться" по 2-3 мм на кожну.
Доречі, у того ж "майстра по батареях" є відео з вскіпівшою батареєю. Там тупо повідламувало шпильки, але шанувальникам він тре що то "кислота їх так поїла з банок". А я гадаю - їх пошкодив тиск при розбуханні комірок:

.. так сейчас и не скажу.. кучу сайтов "перелопатил" и в отзывах тоже.. + переводы с англоязычных.. меня интересовали только геометрические параметры и состояние описания "новых" и грейд а.. все доводы приводил техподдержке.. но они и не опровергают.. и вроде как не слышат.. некоторые документы можно найти на оф сайте EVA.. но там или китайский или английский..
это что рядом было.. остальное искать нужно..

"На сайте Евы есть разделение для этой модели именно для 280k V3 , касается категории А (А-) , кто собирает большие системы обращайте внимание. Много отзывов с датой изготовления более года, такие аккумуляторы не подпадают под категорию "А" , потому что спустя год они теряют в ёмкости один два процента. Вся категория "А" с сроком хранения больше одного года становится категорией "В". И то зависит в каких условиях они хранились.."

..на NCONе сейчас "шторм" пошел.. смотрю многие "попали" в такую-же ситуацию.. EVA304..
коментарі знавців, з фразою у тексті "опір поміряти нічим" :D

просто умови тестування виробником
Розділ в даташиті називається
Recomendation for module design
Що значить -
Рекомендації по конструюванню модулів ( збірок)
При чоиму тут тестування?
Інша справа що 300 це не так багато, особисто я вважаю що комірки все таки треба зафіксувати як що перемички жорстки, або ставити з зазором, і те и те щоб термінали не повідривало, або гнучки перемички

Останнє редагування:
Чогось не під пресом стягують стропою, а після пресу.
там поруч ще одне цікаве відео, - гадаю на пару сторінок цього чату його можна "розбирати" ))
там й "тести" нестиснуті/стиснуті, й мідь з алюмінієм у кадрі, не кажучи про не відзенковані отвори у перемичках ))) а ото червоне на стикаючихля контанктних площинах - то що? ))
ну й про гарантії та повернення китайцям теж

Стискати чи не стискати - that is the question)))
Я тут довіряю думкам спеціалістів ще більших чим я))))
Краще знижати струми зарядки.
А стискати - скотчем.

ще один момент по темі стискання, ніхто не цікавиться чомусь що буде з жорсткою перемичкою коли комірки будуть розпухати і здуватися адже відстань між терміналами акб тож буде пливати?! а перемичка то не розинова. я задумався над встановленням м'яких перемичок . Хтось такі пробував? Причому м'яка перемичка вирішує зразу дві проблеми, ідеально пристає на обох терміналах комірок без перекосів і "диха" разом з акб.

2532638736_w640_h640_gibkaya-svyaz-mednaya.jpg
Акумулятор Lifepo4 Гнучка шинна шина 72 мм 300 A Літієва батарея Ремені Затискачі Шпильки
куривши тему зо два останні місяці - вже після двох лижнив задався питанням. Якщо НЕ стискати (ніяк) а всякі там скотчі армовані, склейка на двосторонній, то перемички:
а) рух комірок (роздування) та жорстко закріплена перемичка: я розумію що "зверху" буде триматись відстань на тих самих перемичках, а "по дну" будуть розходитись - "баяном" (ага, ак в того тіпа що зравбвальним інвертером заряджав й луснуло все по низу :) Але ж - нахіба та небажана дія на термінали??
б) суцільна й жортка перемичка може НЕ лягти щільно на обидва термінали, в семсі у одній площині. +Не факт що оті приварки відносні точно по одній лініі площини. Тому сам розглядав перемички як на фото вище у пості. Хотів з плененкою, але не сподобалосі (ніде) якість поверхонь самих контактних заківцівок. То взяв оті з вигином.

мідь і алюміній тіпа окисляються на скіки я памятаю з хімії, ще як варіант вигнути алюміньову таким коромислом як ті з алі щоб лекше деформувалася чим плоска
ви не бачите, що мідь там ЛУЖЕНА/нікельована?
Вигнути 3-4 мм алюмінієву пластину, - поперше, я хочу подивитись чим, як та яка точність співпадіння по лінії контакту двох сторін, ну а по друге - шо воно дасть? тих перемичках там купа тонких пластин по краях зпресована (чи званера) суцільно, а посередині отам під ізоляцією - вони окремо, й мають ступінь сводоби у будь якому напрямку, що то розтягування що вигин, що кручення

Назад
Угорі