Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

1. да 16 шт.
2. в коробке 4 шт.. лучше на 4х.. + в месяц - на сумму 150 евро.. одна или несколько.. не важно. могут если на одного просуммировать.. попадете на налог. луше на 4 разных и оплату от разных людей с разных карточек.. / требуют скрин с банка../
3.https://vi.aliexpress.com/item/1005003684294744.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.65.21ef1802t1KSQK&gatewayAdapt=glo2vnm брал тут не одну.. есть выбор. проблем не было. выбирайте по количеству ячеек и своим желаниям.
4. по ссылке - по желанию.. если хотите - берете .. нет не берете.. данные аксессуары не обязательны.. можете отслеживать батарею по приложению в телефоне.
5. потребуются еще клеммы / можно тут.. https://vi.aliexpress.com/item/1005..._main.80.21ef1802t1KSQK&gatewayAdapt=glo2vnm/, провода с клеммами. предохранитель./на требуемые токи./

считайте.. удачи.

по последней доставке с NCON транспортные не считали.. только цена по инвойсу за ячейки..
Спасибо!!! Я так понимаю, что БМС мне нужно брать B2A24S15P (3,537.90 грн) или B2A20S20P (4,448.80)
1730305430509.png

1730305446110.png

Спасибо!!! Я так понимаю, что БМС мне нужно брать B2A24S15P (3,537.90 грн) или B2A20S20P (4,448.80)
Переглянути вкладення 4847

Переглянути вкладення 4848
если токи до 150А.. можете взять подешевле.. если планируете больше - подороже.. но у вас 100А ячейки.. для них оптимальный максимум 100А.. у вас на 48вольт - 100А - примерно 4-5квт нагрузки.. большая нагрузка - больший ток.. не оптимально по емкости ячеек.. ресурс страдает..

если токи до 150А.. можете взять подешевле.. если планируете больше - подороже.. но у вас 100А ячейки.. для них оптимальный максимум 100А.. у вас на 48вольт - 100А - примерно 4-5квт нагрузки.. большая нагрузка - больший ток.. не оптимально по емкости ячеек.. ресурс страдает..
Больше 5 квт не нужно. Выходит, что лучше подойдёт для моей сборки BD6A20S10P (1 фото). Верно?

BD6A20S10P (1,997.21) - 1 фото
BD6A24S10P (2,066.94) - 2 фото
BD6A20S12P (2,172.20) - 3 фото
BD6A24S12P (2,242.36) - 4 фото

Вкладення

• 1.png
    1.png
    105,7 Кб · Перегляди: 5
  • 2.png
    2.png
    105,6 Кб · Перегляди: 4
  • 3.png
    3.png
    106,4 Кб · Перегляди: 2
  • 4.png
    4.png
    105,5 Кб · Перегляди: 5
Доброго. Чим відрізняється grade a от grade a- ? Не знайшов ніде відповіді(

Останнє редагування:
Друзі привіт. Отримав листа щастя з митниці із пропозицією надати документи по розмитненню товару з nkon.nl (8 х Eve LF105 Prismatic 105Ah). Вирішив самостійно декларувати заповненням Декларації М-16, на сайті митниці. Начебто батареї наразі звільнені від митних сплат, чи я щось надто розслабився). В декларації бачу з мене стягують суми:

1730314265618.png

Чи це нормально? Хто вже це проходив?

Тут не про цей форум мова, а про договір з NKON, на що вони посилаються?

В юридичній площині, такого поняття немає
В юридичній площині тут 99% не піде вирішувати питання, навіть якби там був договір:) Ідея в тому щоб робити ставку на репутацію. Ну можна ще через charge back банку голову поморочити, чув що так повертали іноді гроші за товар неналежної якості придбаний за кордоном.

В юридичній площині тут 99% не піде вирішувати питання, навіть якби там був договір:) Ідея в тому щоб робити ставку на репутацію. Ну можна ще через charge back банку голову поморочити, чув що так повертали іноді гроші за товар неналежної якості придбаний за кордоном.
Ну, NKON, взагалі якісь "мутний" сайт ні слова про гарантії якості, як на мене вже краще на Alibaba купувати, там trade assuranse е, і в описі набагато більше інформації.

Ну, NKON, взагалі якісь "мутний" сайт ні слова про гарантії якості, як на мене вже краще на Alibaba купувати, там trade assuranse е, і в описі набагато більше інформації.
NKON як мінімум попадає під юрисдикцію європи, так що для європейців це топ, там не далеко судитися ходити) Ну а для нас все рівно) Правда я дуже багато історій чув про затерті і перебиті qr коди при покупці з китаю, на нкон такого наче не було.

Останнє редагування:
А NKON, що не з Китаю везе?
З Китаю звичайно, тільки там, як я розумію, вже контракти з забов'язаннями, правда як ми бачимо з останніх партій - навіть там є проблеми)
Якщо ви знайдете на Алібаба постачальників з норм якісттю і стабільністю - то це супер, але часто люди попадають на б/в гімно.

вже контракти з забов'язаннями
То між ними а між NKON і покупцем нічого
Алібаба постачальників з норм якісттю і стабільністю - то це супер
Е такі
люди попадають на б/в гімно
Не плутайте Aliexpress та Alibaba

Не плутайте Aliexpress та Alibaba
Я і про одне і про інше чув такі історії, намахувати - у китайців в крові.

То між ними а між NKON і покупцем нічого
Знову ж таки, у жителів ЄС більше шансів щось порішати з ними через суд + легше повернути назад. Так що якщо замовляти на європейський склад нової пошти в ЄС - це стримуючий фактор для NKONу) Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите=)

Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите
Так само як голандцям ( на Alibaba сама платформа Може щось порішати, а з голадцямі "виключно через суди Нідерландів")

Так само як голандцям ( на Alibaba сама платформа Може щось порішати, а з голадцямі "виключно через суди Нідерландів")
З голландцями ви створюєте на умовному diysolar тему з назвою "NKON.NL cells disgusting quality" яка дуже швидко індексується гуглом.
А умовний "Xing Jo Qia QWERTY Ltd." закриється і перевідкриється під новою назвою=)

Назад
Угорі