Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 461
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
ВраховуєЧи враховує митниця у вартість товару, ціну доставки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВраховуєЧи враховує митниця у вартість товару, ціну доставки?
Тоді замовлю по 4 шт. Дякую)Враховує
если токи до 150А.. можете взять подешевле.. если планируете больше - подороже.. но у вас 100А ячейки.. для них оптимальный максимум 100А.. у вас на 48вольт - 100А - примерно 4-5квт нагрузки.. большая нагрузка - больший ток.. не оптимально по емкости ячеек.. ресурс страдает..Спасибо!!! Я так понимаю, что БМС мне нужно брать B2A24S15P (3,537.90 грн) или B2A20S20P (4,448.80)
Переглянути вкладення 4847
Переглянути вкладення 4848
В юридичній площині тут 99% не піде вирішувати питання, навіть якби там був договір Ідея в тому щоб робити ставку на репутацію. Ну можна ще через charge back банку голову поморочити, чув що так повертали іноді гроші за товар неналежної якості придбаний за кордоном.Тут не про цей форум мова, а про договір з NKON, на що вони посилаються?
В юридичній площині, такого поняття немає
Якщо це окремі комірки то тільки від 200Аг.Начебто батареї наразі звільнені від митних сплат
Ну, NKON, взагалі якісь "мутний" сайт ні слова про гарантії якості, як на мене вже краще на Alibaba купувати, там trade assuranse е, і в описі набагато більше інформації.В юридичній площині тут 99% не піде вирішувати питання, навіть якби там був договір Ідея в тому щоб робити ставку на репутацію. Ну можна ще через charge back банку голову поморочити, чув що так повертали іноді гроші за товар неналежної якості придбаний за кордоном.
NKON як мінімум попадає під юрисдикцію європи, так що для європейців це топ, там не далеко судитися ходити) Ну а для нас все рівно) Правда я дуже багато історій чув про затерті і перебиті qr коди при покупці з китаю, на нкон такого наче не було.Ну, NKON, взагалі якісь "мутний" сайт ні слова про гарантії якості, як на мене вже краще на Alibaba купувати, там trade assuranse е, і в описі набагато більше інформації.
А NKON, що не з Китаю везе?затерті і перебиті qr коди при покупці з китаю
З Китаю звичайно, тільки там, як я розумію, вже контракти з забов'язаннями, правда як ми бачимо з останніх партій - навіть там є проблеми)А NKON, що не з Китаю везе?
То між ними а між NKON і покупцем нічоговже контракти з забов'язаннями
Е такіАлібаба постачальників з норм якісттю і стабільністю - то це супер
Не плутайте Aliexpress та Alibabaлюди попадають на б/в гімно
На NKON навіть розділу "Гарантія' немає, про що можна взагалі казати?
Я і про одне і про інше чув такі історії, намахувати - у китайців в крові.Не плутайте Aliexpress та Alibaba
Знову ж таки, у жителів ЄС більше шансів щось порішати з ними через суд + легше повернути назад. Так що якщо замовляти на європейський склад нової пошти в ЄС - це стримуючий фактор для NKONу) Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите=)То між ними а між NKON і покупцем нічого
Як тут з'ясувалося - у голландців тежнамахувати - у китайців в крові
Так само як голандцям ( на Alibaba сама платформа Може щось порішати, а з голадцямі "виключно через суди Нідерландів")Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите
З голландцями ви створюєте на умовному diysolar тему з назвою "NKON.NL cells disgusting quality" яка дуже швидко індексується гуглом.Так само як голандцям ( на Alibaba сама платформа Може щось порішати, а з голадцямі "виключно через суди Нідерландів")
За що ці "добрі люди" стільки грошей зідрали?Розтаможив вроді, свої акб, чуть монітор не розбив. 4к з копійками здерли, от вам відміна мита для багатих, а бідний плати
незнаю, якби через брокера НП по ще більше вийшло б, більше 5тисЗа що ці "добрі люди" стільки грошей зідрали?