Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

да EVE105, що мито відмінили тіки для 200+аг взнав коли уже замовив, нада було розбивати по 4шт на 4 посилки і на різних людей щоб в 150 эвро влізти, такі граблі я запамятаю надовго.

За що ці "добрі люди" стільки грошей зідрали?
Ячейки сейчас 26.95, плюс доставка 35-40 евро за такого размера посылку. Со 150 евро беспошлинного ввоза - перелимита 320 евро. Вот и получается, что 95-100 евро в подарок государству.
Мелкие ячейки стоит бить на 4 посылки.
Реально, выходит налог исключительно для бедных.

Ячейки сейчас 26.95, плюс доставка 35-40 евро за такого размера посылку. Со 150 евро беспошлинного ввоза - перелимита 320 евро. Вот и получается, что 95-100 евро в подарок государству.
Мелкие ячейки стоит бить на 4 посылки.
Реально, выходит налог исключительно для бедных.
Того і замовив 280.... но щось стрьомно, А- кажуть не треба замовляти,не можу зрозуміти чого....

Того і замовив 280.... но щось стрьомно, А- кажуть не треба замовляти,не можу зрозуміти чого....
На 280 доедут без проблем, просто придется давать документы для формальной "растаможки" и звонить на НП по каждому этапу (документы отправлены, заберите с растаможки, везите домой - я жду, я дома). Иначе они особо шевелиться не будут, это вы ждете, а у них посылок дофига и больше, причем многие посылки с полной растаможкой, а брокеры тоже кушать хотят.

А по поводу "А-", так у них вроде как раньше и не было этой градации, и сейчас они убрали в детальном описании лотов - определение градаций. Спрос высокий, поэтому выгребают абсолютно все. Имхо, "А-" это переборки партий "А", т.е. по параметрам они близки к основной категории, а есть визуальные, или технические, на грани допустимого дефекты.

На 280 доедут без проблем, просто придется давать документы для формальной "растаможки" и звонить на НП по каждому этапу (документы отправлены, заберите с растаможки, везите домой - я жду, я дома). Иначе они особо шевелиться не будут, это вы ждете, а у них посылок дофига и больше, причем многие посылки с полной растаможкой, а брокеры тоже кушать хотят.

А по поводу "А-", так у них вроде как раньше и не было этой градации, и сейчас они убрали в детальном описании лотов - определение градаций. Спрос высокий, поэтому выгребают абсолютно все. Имхо, "А-" это переборки партий "А", т.е. по параметрам они близки к основной категории, а есть визуальные, или технические, на грани допустимого дефекты.
Буду надеяться, что только вгабаритах будут проблемі)))

Що означає " Попередня інформація не потребує рішення митниці" в полі напроти моєї посилки на веб порталі митниці, мені що можна було не платить мито?

А умовний "Xing Jo Qia QWERTY Ltd." закриється і перевідкриється під новою назвою
Ну там є продавці що вже по 10 років торгують, і на тому ж умовному diysolar є купа постів про них ( звичайно є негативні, але вони реагують і навіть міняли товар) і ніхто нікуди не зникає

Що означає " Попередня інформація не потребує рішення митниці" в полі напроти моєї посилки на веб порталі митниці, мені що можна було не платить мито?
Це означає що митниця отримала попередню інформацію і не буде приймати ніякого рішення поки не отримає основну.
Наступний статус повинен бути
"Отримано основний/додатковий реєстр" і тоді рішення або "оформлення завершене" або " призначено додатковий огляд" и потім "завершено"
Між " отримано попередню інформацію" і "Отримано основний/додатковий реєстр" може до 3 тижнів пройти.

Останнє редагування:
Больше 5 квт не нужно. Выходит, что лучше подойдёт для моей сборки BD6A20S10P (1 фото). Верно?

BD6A20S10P (1,997.21) - 1 фото
BD6A24S10P (2,066.94) - 2 фото
BD6A20S12P (2,172.20) - 3 фото
BD6A24S12P (2,242.36) - 4 фото
то что вы прислали имеет малые токи балансировки.. вам лучше взять минимум 1 ампер .. при балансе вы не получите 1ампер на банку максимум - 0,5 с одной банки на +0,5 на другую банку.. при общем токе 0,6 ампер это будет по 0,3ампера.. маловато будет.. пока банки новые и не имеют "разбега" можно и так.. но все-же на мое мнение - лучше что бы был запас.. отсюда минимум 1ампер на баланс..

на сайте что скинул старой версии бмс на ваше количество нет.. только "черные" на 2 ампера.. или их брать.. или поискать другого продавца..

Останнє редагування:
Я і про одне і про інше чув такі історії, намахувати - у китайців в крові.

Знову ж таки, у жителів ЄС більше шансів щось порішати з ними через суд + легше повернути назад. Так що якщо замовляти на європейський склад нової пошти в ЄС - це стримуючий фактор для NKONу) Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите=)
в моем случае были согласны на возврат.. но причина.. " я так решил.." поэтому транспортные за мой счет.. если бы заказал в германию - там доставка бесплатна.. можно было вернуть и не заморачиваться.. а так.. имеем что имеем..

зазвичай бистріше ніж 3 тижні, може і один день бути, як пощастить
я як тіки отримав листа вчора від НП що потрібно зробить розмитнення, відзаразу ж сам через сайт і оформив з мабуть 30 спроби, крив творців того сайту всим що знав. постійно помилки било якісь системні. аж поки в пів дванадцятої ночі в мене вийщло отримати рахунок. радує шо як мінімум 1тис я зекономив чим якби це зробила замість мене НП. Походу творці спеціально так зробили щоб людина плюнула і віддала документи брокеру для оформлення.

• Like
Реакції: Tom
Доброго дня, підкажіть будь ласка, замовив з нкон lf280k - двома замовленнями по 4 штуки, кожне замовлення обійшлося по 297 євро. Чи потрібно буде платити за розтаможку чи можливо ще за щось? Дякую.

якщо йти через Ру версію - то 404.
Саме там наші і писали.
Багато всього з Ру не відкривається.
Хтось запитував в них про ці комірки?

Вартість так само переможна.
Дата виготовлення / тест репорт/ qr коди.
Я не хочу писати, бо я так розумію мене вже там знають.

Вартість так само переможна.
З огляду на останні події, можливо треба nkon вже сюди переміщувати? :(

ПС: До речі в Gobel ціна така сама

Останнє редагування:
Назад
Угорі