- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.656
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
є дуже негарна приписочка в кінці другого скріншоту (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
є дуже негарна приписочка в кінці другого скріншоту (
на першому все ж зрозуміти що це А- не реально. А ось на другому приписка вже є.Не зрозумів, в чому суперечка? на скріншотах зазначено А-
Ну так перший скриншот то загальна сторінка, при купівлі мимо другої сторінки не пройдешна першому все ж зрозуміти що це А- не реально. А ось на другому приписка вже є.
Коли оформлював замовлення приписки якраз не було, так би взяв інші комірки.на першому все ж зрозуміти що це А- не реально. А ось на другому приписка вже є.
Так, все що вище 0.16-0.18(з похибкою на вимірювання) - брак. Те що 0.3 і вище - взагалі сміття яке і до Б грейду не дотягує.Чи вважається це браком?
Да пофіг на той грейд А-, це про геометрію трохи поїхавшу.І вже тільки зараз коли почав розбиратися помітив що в інвойсі вже А-
по Даташиту для 280 опір до 0,25 допускаєтьсяТак, все що вище 0.16-0.18(з похибкою на вимірювання) - брак.
для LF304 взагалі по даташиту опір до 0.5 міліом допускаетсяТак, все що вище 0.16-0.18(з похибкою на вимірювання) - брак.
Це по старому даташиту на lf280kпо Даташиту опір до 0,25 допускається
Я так розумію там на всі комірки є 2 основні ревізії цих даташитівдля LF304 взагалі по даташиту опір до 0.5 міліом допускается
Для REPT може бути, а NKON посилається на свіжі даташити EVE (як мінімум з lf280k) і там як раз як я на другому скріншоті 0.16+-0.05.В даташиті комірок rept взагалі до 0.3мОм це норма
В тому то і проблема що на NKON немає ніяких посилань ні на які даташити. на сторінці товару я теж ні слова про опір не побачив.NKON посилається на свіжі даташити EVE
Та он у сусідньому треді про lf280 людині вислали даташит=)В тому то і проблема що на NKON немає ніяких посилань ні на які даташити. на сторінці товару я теж ні слова про опір не побачив.
Згідно чого подавати претензії? як домовлялися? Можливо вони надають Test report? тоді на нього можна посилатися.
Так, 48В сбірка це 16 чарунок lifepo4Усім привіт! Потрібна ваша допомога. Підкажіть будь ласка.
Хочу зробити собі 48v аккумулятор для сонячних панелей. В мене Dah Solar 585W (8 шт), та інвертор PowerMr 6.2 КвТ
Знайшов - https://ru.nkon.nl/rechargeable/lif...105-prismatic-105ah-105a-lifepo4-a-grade.html
1. Мені потібно 16 шт, вірно?
2. Якщо замовляти по 5 шт на людину без доставки виходить 139.75€, а з доставкою 154,60€. Чи враховує митниця у вартість товару, ціну доставки? Якщо так, тоді потрібно буде замовляти на 4 людини та по 4 шт.
Дякую за допомому!!!
Так, 48В сбірка це 16 чарунок lifepo4
Щодо митних платежів, навіть якщо митниця порахує з доставкою, то перевищення буде всього 4.6 евро, на які і буде накладено мито, тобто ви заплатите копійки, а саме по 1.4 евро з кожної посилки. також якщо не хочете паритись з митним оформленням - то готуйте брокеру по 200 грн за кожну посилку, або розібратись з онлайн оформленням і зробити все самому.
Інша справа скільки буде коштувати розбити на 4х, якщо доставка перевищує митні платежі, - то відповідь очевидна - краще "сообразіть на трьох"
1. да 16 шт.Усім привіт! Потрібна ваша допомога. Підкажіть будь ласка.
Хочу зробити собі 48v аккумулятор для сонячних панелей. В мене Dah Solar 585W (8 шт), та інвертор PowerMr 6.2 КвТ
Знайшов - https://ru.nkon.nl/rechargeable/lif...105-prismatic-105ah-105a-lifepo4-a-grade.html
1. Мені потібно 16 шт, вірно?
2. Якщо замовляти по 5 шт на людину без доставки виходить 139.75€, а з доставкою 154,60€. Чи враховує митниця у вартість товару, ціну доставки? Якщо так, тоді потрібно буде замовляти на 4 людини та по 4 шт.
3. Який саме БМС треба замовити? - https://www.aliexpress.com/item/1005006173687606.html (БМС, посилання яке надав Сергій Ручко)
4. Які ще акксесури треба дозамовити окрім БМС, щоб зібрати 5 кВт, 48v - https://www.aliexpress.com/item/1005003451100409.html (Аксессуари, посилання яке надав Сергій Ручко)
5. Яка приблизно вартість виходить саме БМС, акксесурів і так далі? Хочу порахувати приблизну ціну акамулятора під ключ
Дякую за допомому!!!
Тут не про цей форум мова, а про договір з NKON, на що вони посилаються?Та он у сусідньому треді про lf280 людині вислали даташит=)
будь яка здорова людина зрозуміє