Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

З огляду на останні події, можливо треба nkon вже сюди переміщувати? :(

ПС: До речі в Gobel ціна така сама

Про гобель я теж попереджав

Grade A-​

І це на складі в Китаї, ще 10ку треба накинути як мінімум

Вкладення

• ГрА.png
    ГрА.png
    22,8 Кб · Перегляди: 9
Відповідь нкона на запит про А-....

Hi
Grade A- cells can have dimension deviations, can be stored for a for a longer time by the manufacturer before shipped and less well sorted/matched when they ship them.
Met vriendelijke groet / With kind regards / Mit freundlichen Grüßen,
Johan van Keulen
Customer Service | NKON

Вітаємо, клітини класу А можуть мати відхилення в розмірах, їх виробник може зберігати довше перед відправленням і гірше сортувати (переклад гугль)

Відповідь нкона на запит про А-....

Hi
Grade A- cells can have dimension deviations, can be stored for a for a longer time by the manufacturer before shipped and less well sorted/matched when they ship them.
Met vriendelijke groet / With kind regards / Mit freundlichen Grüßen,
Johan van Keulen
Customer Service | NKON

Вітаємо, клітини класу А можуть мати відхилення в розмірах, їх виробник може зберігати довше перед відправленням і гірше сортувати (переклад гугль)
А про ці ще можете спитати

З огляду на останні події, можливо треба nkon вже сюди переміщувати? :(

ПС: До речі в Gobel ціна така сама

головне не взяти там ESS ))

вчера получил 4шт.
заказ 21,10 доставка 31,10 . налогов не платил. доставка НП. документов не требовали.. возможно потому что уже была доставка в этом месяце..
https://www.nkon.nl/ru/rechargeable...150-prismatic-152ah-lifepo4-3-2v-a-grade.html..
без проблем. геометрия в идеале. без царапин и повреждений..
вывод.. как повезет..
если не повезло -добиться чего-либо нереально трудно.. отговорок масса..

За 10 дней? Круто

Добрий вечір, замовляв по перед замовленню на n kon комірки eve lf280 grade A- (8шт.) чекав два місяці і вже 5.11.24 повинні були відправити але я відмовився від замовлення, почали зʼявлятися відгуки людей яким вони вже прийшли- прикріплю файл. Тому питання у кого є перевірені продавці на олх щоб купити по місцю якісні та свіжі комірки.

Вкладення

• IMG_6270.png
    IMG_6270.png
    322,7 Кб · Перегляди: 33
незнаю, якби через брокера НП по ще більше вийшло б, більше 5тис
Доброго дня, зіткнувся з такою ж проблемою. Замовив 105-ті комірки 16шт два пакунки по 8. Потрапив на розмитнення, розмитнював новою поштою вийшло 4216.40 грн. Ніякої мороки не було з розмитненням (відправив копії документів і інвойс) але гроші звісно трохи шкода. Буде наука на наступний раз

Добрий вечір, замовляв по перед замовленню на n kon комірки eve lf280 grade A- (8шт.) чекав два місяці і вже 5.11.24 повинні були відправити але я відмовився від замовлення, почали зʼявлятися відгуки людей яким вони вже прийшли- прикріплю файл. Тому питання у кого є перевірені продавці на олх щоб купити по місцю якісні та свіжі комірки.
мне тоже 5.11.24 обещают отправить.
Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A- threaded stud - Grand Total (Incl.Tax) €229.72 (за 4)

до этого, я заказывал 31 июля 2024, Ожидаемая дата отправки 6 Сентябрь 2024,
Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V A-grade threaded stud - Итого (включая налог) 279,60 €
пока не понимаю как их сжимать, так уже месяца полтора лежат на складе. сходил, открыл один ящик, старые выглядят ОК. в стопку ложатся нормально. товарищ подарил тестер, потыкался, мегаомы и напряжение как на сайте,

но я отказыватся не буду, цена -50 евро от старых. только сегодня просили продать что-то. да и подарить есть кому.

смотрю,
сентябрьские MB31 на nkon я брал за 299,60 € и доставка 44,80 €
а с неделю-две назад дозаказывал,
ПРЕДЗАКАЗ Eve MB31 Prismatic 314Ah - LiFePO4 - 3.2V класса A - 262,00 € и доставка уже 35,81 €.

и то и то подешевело вообщем.

а так, вроде и батарейки купить не сложно, и инверторы у всех есть и BMS.
проблема где JG-25/6 купить )))
JG-35 не расматриваю, и инвертор не тянет,
и большие запасы обрезков луженного AWG4.
а JG-25, по 13 гривен - разобрали.

добрый день. сам не брал.. но ребята на другом форуме брали.. пока не жаловались.. из плюсов - вроде в украине .. при получении думаю можно будет осмотреть.. и если что .. не взять :) ..
удачи..

Назад
Угорі