Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Всім привіт, я все-таки ризикнув та замовив комірки
Товариш підʼїхав до них на склад у Києві подивився комірки сказав все ок і я оплатив всю суму на ФОП, а товариш забрав їх і відправив мені Новою поштою. Стан ідеальний, абсолютно нові, напруга на всіх 3,293( абсолютно однакова на всіх 8 шт.) опір поки немає чим поміряти і було б непогано протестувати ємність( то згодом) Так що на даному етапі можу рекомендувати але зауважте що не все ще перевірено.
Комусь було не ліньки ті крапочки ставити ))
Будем чекати замірів. Але перевірити чи код перебитий можна в домашніх умовах, якщо ви далі продавати не плануєте

Товариш підʼїхав до них на склад у Києві подивився комірки сказав все ок і я оплатив всю суму на ФОП, а товариш забрав їх і відправив мені Новою поштою. Стан ідеальний, абсолютно нові, напруга на всіх 3,293( абсолютно однакова на всіх 8 шт.) опір поки немає чим поміряти і було б непогано протестувати ємність( то згодом) Так що на даному етапі можу рекомендувати але зауважте що не все ще перевірено.
Хз чиї вони, але зварка терміналів кардинально відрізняється від тих шо на NKON, як і коробка.

Хз чиї вони, але зварка терміналів кардинально відрізняється від тих шо на NKON, як і коробка.
В мене з NKONа такі самі приїхали. Серійний номер наче з тієї ж партії, наприклад E7S0007745. Коробки дійсно були інші - на 4шт без дірки всередені. Параметри не міряв. Але ємність в них наче більше паспортної. Спочатку прописав в BMS 280Аг, так вона сильно брехала по %. Потім почитав відгуки і замінив на 310. Тепер більш-менш співпадає с реаліями.

коробка "стандартная", мне MB31 в таких пришли с nkon.
я даже подумал что это на 5, читал что можно 15 штук на 48 вольт ставить. сейчас смотрю таки на 4.
(фотки чуть отресайзил/вырезал, только для смысла)

Вкладення

• 1106241745b.jpg
    1106241745b.jpg
    915 Кб · Перегляди: 23
  • 1106241745a.jpg
    1106241745a.jpg
    377,6 Кб · Перегляди: 21
В мене з NKONа такі самі приїхали. Серійний номер наче з тієї ж партії, наприклад E7S0007745. Коробки дійсно були інші - на 4шт без дірки всередені. Параметри не міряв. Але ємність в них наче більше паспортної. Спочатку прописав в BMS 280Аг, так вона сильно брехала по %. Потім почитав відгуки і замінив на 310. Тепер більш-менш співпадає с реаліями.
В мене з NKON набагато тонше зварка=)
1730925092293.png

Останнє редагування:

Вкладення

• IMG_6300.jpeg
    IMG_6300.jpeg
    28,9 Кб · Перегляди: 17
  • IMG_6306.png
    IMG_6306.png
    1,8 Mб · Перегляди: 17
Цікаво, чим вони відрізняються?)
Ті шо на ваших фото як на мене нічим, однакова форма шва, мої (З NKON) - наче тонше сам шов, навіть видно внутрішний не проварений край .
1730929342051.png.
Я не кажу шо ті гірші, вони просто відрізняються від НКОНівських і скоріш за все на різних заводах варилося. Звичайно хотілось би глянути чи не перебитий QR=)

как можно проверить QR ? обычный принтер.
это же не OTP RFID, с проверкой от вердора.
хотя и тот могут на другой переклеить же, просто дороже.

подумал, и клонировать научатся,
даже если там сертификатом каким подписанно,
х.з. остается только цепочка поставки,
хотя и там косячат ((((

Останнє редагування:
как можно проверить QR ? обычный принтер.
это же не OTP RFID, с проверкой от вердора.
хотя и тот могут на другой переклеить же, просто дороже.

подумал, и клонировать научатся,
даже если там сертификатом каким подписанно,
х.з. остается только цепочка поставки,
хотя и там косячат ((((
Ну якщо у вас там принтер - то перевіряти і справді нема чого :)
У оригінала там лазерне гравіювання, китайці його зішліфовують і залишаються сліди.

Ну якщо у вас там принтер - то перевіряти і справді нема чого :)
У оригінала там лазерне гравіювання, китайці його зішліфовують і залишаються сліди.
вы имеете ввиду, что маркировку на процах перебивали еще в 1995 году а тут сложнее ?
х.з. тогда поверю что перебить пока дорого, но сомнения оставлю ))

...похоже как в авто, "толщину малярки" мерять )))

Народ, всім привіт, є ще такі, хто замовляв на цьому сайті? Поділіться досвідом

Ті шо на ваших фото як на мене нічим, однакова форма шва, мої (З NKON) - наче тонше сам шов, навіть видно внутрішний не проварений край .
Я не кажу шо ті гірші, вони просто відрізняються від НКОНівських і скоріш за все на різних заводах варилося. Звичайно хотілось би глянути чи не перебитий QR=)
Я зрозумів, але ж для того я і скинув два фото, одне моє, а одне скрін з самого nkon, там видно якщо повністю відкрити фото.

Дайте детальну інструкцію як перевірити затертий був qr код чи ні?) Сьогодні перевірю та відпишусь.

Дайте детальну інструкцію як перевірити затертий був qr код чи ні?) Сьогодні перевірю та відпишусь.
якось так, виставив на таймінг. Чи поверхня навколо коду неушкоджена. Або має бути зішліфована

якось так, виставив на таймінг. Чи поверхня навколо коду неушкоджена. Або має бути зішліфована
Сьогодні трохи спробував відірвати наліпку біля qr коду , всю не став знімати так як зварені термінали заважають обережно зняти ту наліпку, зробив фото наче все норм.

Вкладення

• IMG_6308.jpeg
    IMG_6308.jpeg
    1,6 Mб · Перегляди: 41
Доброго дня. Підкажіть чи хтось мав справу з електронним навантаженням (адекватним по ціні і якості) для оцінки ємності LiFePo4 314А/г?

Доброго дня. Підкажіть чи хтось мав справу з електронним навантаженням (адекватним по ціні і якості) для оцінки ємності LiFePo4 314А/г?
Якщо зовсім по бюджетному, то можна поміряти ваттметром такого типу https://www.aliexpress.com/item/1005004750137000.html
Про 100А вони там загнули, дроти занадто тонкі. Але на 20-30А його навантажити можна. У якості навантаження можна використати кілька штук ламп розжарювання, ТЕНи або праску. Або спеціально під це діло намотати спіраль з ніхрома. І ще не забути там на ньому збоку є роз`ємчик під зовнішнє живлення. Туди треба подати 8-12В з зовнішнього блочка. Бо без нього коли БМСка вирубить по розряду, то живлення з ватметра теж зніметься і покази обнуляться.
Для інвертора я так батарею не обміряв, але обміряв 42В батарею для свого електровелосипеду.

користуюсь Atorch DL24 150 Вт є версії на 15А є на 20А, або є версія помошніше
Atorch DL24EW 600Вт

Назад
Угорі