Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

І так по темі цього магазину, сьогодні розмовляв з адміністратором, в них є склад в Києві, тобто можна фізично приїхати оглянути комірки та оплатити на ФОП. Але я з іншого міста( я прото не готовий скинути на якийсь незрозумілий фоп 26к грн.), добре що мій кум зараз живе в Києві та може підʼїхати оглянути все та забрати комірки і тоді вже відправити мені. Коли вони приїдуть я напишу що і як. Прикріплю геолокацію, можливо комусь буде потрібно, працюють с 10 години.
там дуже сильний закос під офіціала. Не написали ми тут привезли і шуруємо, а розповідають новини ЕВЕ і т.п. Таке лише роблять офф. представники. Але в мене є дуже великі сумніви, що вони офф. А якщо не офф, то це пряма дорога до омани.

А що не так з ESS? Я брав на nkon 8 комірок ESS 304 grade B, приїхали з правильною геометрією, працює збірка 4-й місяць, кілька разів розряджав до 5%, проблем немає, балансир 2А справляється з ними, струм заряду в основному до 40 А, один раз для тесту струмом 80А заряджав. Я б знову такі взяв при потребі , правда з сайту nkon моя модель зникла давно.
Ще раз я гуглити не стану - зробіть це самі, сподіваюсь вас не забанено у пошуковику.
Простими словами - ESS - це тупо грейд Б ))))

смотрю,
сентябрьские MB31 на nkon я брал за 299,60 € и доставка 44,80 €
а с неделю-две назад дозаказывал,
ПРЕДЗАКАЗ Eve MB31 Prismatic 314Ah - LiFePO4 - 3.2V класса A - 262,00 € и доставка уже 35,81 €.

и то и то подешевело вообщем.
а так, вроде и батарейки купить не сложно, и инверторы у всех есть и BMS.
проблема где JG-25/6 купить )))
JG-35 не расматриваю, и инвертор не тянет,
и большие запасы обрезков луженного AWG4.
а JG-25, по 13 гривен - разобрали.
Знов - про збірки ж є окремий топік.
Про JG-25/6 - а ви намагались вбити це у пошук ??

Ще раз я гуглити не стану - зробіть це самі, сподіваюсь вас не забанено у пошуковику.
Простими словами - ESS - це тупо грейд Б ))))
Ну я свідомо і взяв "тупо грейд Б". І взяв саме тому що на американських форумах хвалили їх, що вони досить непогані.

Якщо не важко можна посилання на форум, хочу уточнити в них всі нюанси купівлі та якість комірок.?
читал тут @rigid_tech.. это телега.. там 5 тем. по памяти .. или в холиварах ..или резервном питании.. вроде.. точно не помню - нужно просматривать. просто ссылку сохранил..
за 29 октября . резервное питание

Вкладення

• 2024-11-04_14h48_56.jpg
    2024-11-04_14h48_56.jpg
    48,4 Кб · Перегляди: 19
  • 2024-11-04_14h55_50.jpg
    2024-11-04_14h55_50.jpg
    110,8 Кб · Перегляди: 19
Останнє редагування:
Отримав з NKON комірки EVE LF304 16 штук. Чекав два місяці. Отримав НП Глобал, доставили до дверей. Всі випуску з 17-28 листопада 2023 року. Всі піддуті не сильно але пузо на 1-3 мм є. Напруга на всіх елементах однакова 3,294В. Захистна плівка без царапин та потертостей. Тепер про погане. Поміряв внутрішній опір там розбіг від 18 до 47 мОм. Перевірив декілька раз. Десять елементів мають опір 18-22 мОм, а інші 6 різний опір 32,34,37,37,42,47 мОм. Згідно даташита повино бути менше або рівно 16+-0,05 мОм. Замовляв грейд А, але бачу що не тільки не А-, ай не зовсім грейд В. Збираюся списатися з службою підтримки NKON. Хтось вже стикався з подібним? Якби тільки геометрія то я закрив би на це очі, а так боюсь що маючи відмінність в опорі в 2-3 рази батарея буде погано працювати і взагалі який там ресурс?Чи вважається це браком?
Прийшли відповіді з NKON. Поки морозяться з замовленням. На великий опір присилають даташит за травень 2021 року та посилаються на те що там вказано менше або рівно 50 мОм. Мовляв це все нормально. Я їм у відповідь даташит за травень 2023, а там опір комірок 16 мОм ±0.05 мОм. NKON пише що треба виміряти опір ще раз при температурі в 25°C, комірки повинні бути заряджені на 15-40%. Що опір вимірюють на виробництві ще до лазерної зварки терміналів, і якби там щось не відповідало то комірки не йшли у реалізацію. Вислати їм фото всіх комірок. Все відтестив та відправив. Про геометрію та клас А- взагалі на це не звертають уваги. Мовляв сам замовив А- а тепер від них щось хочу. Я йм скріни з замовленням де написано в двох місцях вказано клас А. Заморився з ними боротися. Завтра чекаю ще одну відповідь. Мабуть буду ставити питання руба. Або повертаю їм дві коробки акумуляторів, або хай компенсують різницю між класом А та А- та батареями з поганим опором.

Знов - про збірки ж є окремий топік.
Про JG-25/6 - а ви намагались вбити це у пошук ??
так а как еще заказать.
поиск, заказ, на след день "нет в наличии".

так-что скорее просто пожаловался.

напомню, что 14< гривен и не SC.
попробуйте, может у вас что нашлось ?
ну что-бы по весу меди тоже было ОК.

Мовляв сам замовив А- а тепер від них щось хочу. Я йм скріни з замовленням де написано в двох місцях вказано клас А.
Думаю все таки настав час "попіарити" їх на європейських форумах.

ну це взагалі перебор. Платили пайпал чи карткою?
Карткою платив. Сьогодні отримав ще одного листа з NKON. Де вони просять фото QR кодів або стікерів з комірок. Поки питання не вирішено.

Вкладення

• Лист.jpg
    Лист.jpg
    26,6 Кб · Перегляди: 18
Думаю все таки настав час "попіарити" їх на європейських форумах.
із неправильним опором гадаю поміняють, але скільки людей не заміряло опір, і спроби відмазатись все одно..

Карткою платив. Сьогодні отримав ще одного листа з NKON. Де вони просять фото QR кодів або стікерів з комірок. Поки питання не вирішено.
nkon еще что-то пишет о "терминалах", я решил что это контакты. насколько я понял, типа проверьте, может мы просто не то отправили.

хотя, измерение сопротивления, я мерял, оно как-то не всегда одинаково. наука о контактах вообщем.

мне сегодня написали что "Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A- threaded stud, Pre-order. Estimated shipping date: 5 november 2024, Qty 4, Grand Total (Incl.Tax) €229.72" немного затягивается отправка, судно на 5 дней опоздает.

із неправильним опором гадаю поміняють, але скільки людей не заміряло опір, і спроби відмазатись все одно..
Поки спілкуюсь з NKON, вони відповідають раз в день. Поки питання остаточно не вирішено. Але під тиском доказів реторику змінили. Чекаю на кінцеве рішення, результатом поділюся.

nkon еще что-то пишет о "терминалах", я решил что это контакты. насколько я понял, типа проверьте, может мы просто не то отправили.

хотя, измерение сопротивления, я мерял, оно как-то не всегда одинаково. наука о контактах вообщем.

мне сегодня написали что "Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A- threaded stud, Pre-order. Estimated shipping date: 5 november 2024, Qty 4, Grand Total (Incl.Tax) €229.72" немного затягивается отправка, судно на 5 дней опоздает.
Переклад листа:
Будь ласка, надішліть мені зображення білої наклейки на клітинках та/або QR-код.

Дивлячись на термінал, я думаю, чи ми відправили неправильний акумулятор.

Поки чекаю на вирішення, чим це все закінчиться ще невідомо. Інформацією про рішення поділюся на форумі.

Дивлячись на термінал, я думаю, чи ми відправили неправильний акумулятор.
ну да, вы так и не написали, какой "терминал" то заказывали, и какой пришел ?

по сайту, мне показалось что шпильки - не совсем A, хотя у меня 280 с шпильками выглядят ОК.
а сейчас, по отзывам - там такое себе. хотя жду и такие. на подарки типа.

Останнє редагування:
Добрий день. Можна оплатити з укркарти в nkon?

Всім привіт, я все-таки ризикнув та замовив комірки
Товариш підʼїхав до них на склад у Києві подивився комірки сказав все ок і я оплатив всю суму на ФОП, а товариш забрав їх і відправив мені Новою поштою. Стан ідеальний, абсолютно нові, напруга на всіх 3,293( абсолютно однакова на всіх 8 шт.) опір поки немає чим поміряти і було б непогано протестувати ємність( то згодом) Так що на даному етапі можу рекомендувати але зауважте що не все ще перевірено.

Вкладення

• IMG_6300.jpeg
    IMG_6300.jpeg
    2,2 Mб · Перегляди: 37
  • IMG_6302.jpeg
    IMG_6302.jpeg
    1,6 Mб · Перегляди: 35
  • IMG_6304.jpeg
    IMG_6304.jpeg
    2,1 Mб · Перегляди: 37
  • IMG_6305.jpeg
    IMG_6305.jpeg