Dmitry
Tier1
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 324
- Бали
- 43
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Якого зазвичай не має, бо оформив все на тещуФоп відповідає всім своїм майном=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якого зазвичай не має, бо оформив все на тещуФоп відповідає всім своїм майном=)
там дуже сильний закос під офіціала. Не написали ми тут привезли і шуруємо, а розповідають новини ЕВЕ і т.п. Таке лише роблять офф. представники. Але в мене є дуже великі сумніви, що вони офф. А якщо не офф, то це пряма дорога до омани.EVE energy
eve-energy.com.ua
І так по темі цього магазину, сьогодні розмовляв з адміністратором, в них є склад в Києві, тобто можна фізично приїхати оглянути комірки та оплатити на ФОП. Але я з іншого міста( я прото не готовий скинути на якийсь незрозумілий фоп 26к грн.), добре що мій кум зараз живе в Києві та може підʼїхати оглянути все та забрати комірки і тоді вже відправити мені. Коли вони приїдуть я напишу що і як. Прикріплю геолокацію, можливо комусь буде потрібно, працюють с 10 години.
50°24'15.8"N 30°21'28.4"E
maps.app.goo.gl
Ще раз я гуглити не стану - зробіть це самі, сподіваюсь вас не забанено у пошуковику.А що не так з ESS? Я брав на nkon 8 комірок ESS 304 grade B, приїхали з правильною геометрією, працює збірка 4-й місяць, кілька разів розряджав до 5%, проблем немає, балансир 2А справляється з ними, струм заряду в основному до 40 А, один раз для тесту струмом 80А заряджав. Я б знову такі взяв при потребі , правда з сайту nkon моя модель зникла давно.
смотрю,
сентябрьские MB31 на nkon я брал за 299,60 € и доставка 44,80 €
а с неделю-две назад дозаказывал,
ПРЕДЗАКАЗ Eve MB31 Prismatic 314Ah - LiFePO4 - 3.2V класса A - 262,00 € и доставка уже 35,81 €.
и то и то подешевело вообщем.
Знов - про збірки ж є окремий топік.а так, вроде и батарейки купить не сложно, и инверторы у всех есть и BMS.
проблема где JG-25/6 купить )))
JG-35 не расматриваю, и инвертор не тянет,
и большие запасы обрезков луженного AWG4.
а JG-25, по 13 гривен - разобрали.
Ну я свідомо і взяв "тупо грейд Б". І взяв саме тому що на американських форумах хвалили їх, що вони досить непогані.Ще раз я гуглити не стану - зробіть це самі, сподіваюсь вас не забанено у пошуковику.
Простими словами - ESS - це тупо грейд Б ))))
читал тут @rigid_tech.. это телега.. там 5 тем. по памяти .. или в холиварах ..или резервном питании.. вроде.. точно не помню - нужно просматривать. просто ссылку сохранил..Якщо не важко можна посилання на форум, хочу уточнити в них всі нюанси купівлі та якість комірок.?
Дякуючитал тут @rigid_tech.. это телега.. там 5 тем. по памяти .. или в холиварах ..или резервном питании.. вроде.. точно не помню - нужно просматривать. просто ссылку сохранил..
Прийшли відповіді з NKON. Поки морозяться з замовленням. На великий опір присилають даташит за травень 2021 року та посилаються на те що там вказано менше або рівно 50 мОм. Мовляв це все нормально. Я їм у відповідь даташит за травень 2023, а там опір комірок 16 мОм ±0.05 мОм. NKON пише що треба виміряти опір ще раз при температурі в 25°C, комірки повинні бути заряджені на 15-40%. Що опір вимірюють на виробництві ще до лазерної зварки терміналів, і якби там щось не відповідало то комірки не йшли у реалізацію. Вислати їм фото всіх комірок. Все відтестив та відправив. Про геометрію та клас А- взагалі на це не звертають уваги. Мовляв сам замовив А- а тепер від них щось хочу. Я йм скріни з замовленням де написано в двох місцях вказано клас А. Заморився з ними боротися. Завтра чекаю ще одну відповідь. Мабуть буду ставити питання руба. Або повертаю їм дві коробки акумуляторів, або хай компенсують різницю між класом А та А- та батареями з поганим опором.Отримав з NKON комірки EVE LF304 16 штук. Чекав два місяці. Отримав НП Глобал, доставили до дверей. Всі випуску з 17-28 листопада 2023 року. Всі піддуті не сильно але пузо на 1-3 мм є. Напруга на всіх елементах однакова 3,294В. Захистна плівка без царапин та потертостей. Тепер про погане. Поміряв внутрішній опір там розбіг від 18 до 47 мОм. Перевірив декілька раз. Десять елементів мають опір 18-22 мОм, а інші 6 різний опір 32,34,37,37,42,47 мОм. Згідно даташита повино бути менше або рівно 16+-0,05 мОм. Замовляв грейд А, але бачу що не тільки не А-, ай не зовсім грейд В. Збираюся списатися з службою підтримки NKON. Хтось вже стикався з подібним? Якби тільки геометрія то я закрив би на це очі, а так боюсь що маючи відмінність в опорі в 2-3 рази батарея буде погано працювати і взагалі який там ресурс?Чи вважається це браком?
так а как еще заказать.Знов - про збірки ж є окремий топік.
Про JG-25/6 - а ви намагались вбити це у пошук ??
ну це взагалі перебор. Платили пайпал чи карткою?вказано менше або рівно 50 мОм. Мовляв це все нормально.
Думаю все таки настав час "попіарити" їх на європейських форумах.Мовляв сам замовив А- а тепер від них щось хочу. Я йм скріни з замовленням де написано в двох місцях вказано клас А.
Карткою платив. Сьогодні отримав ще одного листа з NKON. Де вони просять фото QR кодів або стікерів з комірок. Поки питання не вирішено.ну це взагалі перебор. Платили пайпал чи карткою?
із неправильним опором гадаю поміняють, але скільки людей не заміряло опір, і спроби відмазатись все одно..Думаю все таки настав час "попіарити" їх на європейських форумах.
nkon еще что-то пишет о "терминалах", я решил что это контакты. насколько я понял, типа проверьте, может мы просто не то отправили.Карткою платив. Сьогодні отримав ще одного листа з NKON. Де вони просять фото QR кодів або стікерів з комірок. Поки питання не вирішено.
Поки спілкуюсь з NKON, вони відповідають раз в день. Поки питання остаточно не вирішено. Але під тиском доказів реторику змінили. Чекаю на кінцеве рішення, результатом поділюся.із неправильним опором гадаю поміняють, але скільки людей не заміряло опір, і спроби відмазатись все одно..
Переклад листа:nkon еще что-то пишет о "терминалах", я решил что это контакты. насколько я понял, типа проверьте, может мы просто не то отправили.
хотя, измерение сопротивления, я мерял, оно как-то не всегда одинаково. наука о контактах вообщем.
мне сегодня написали что "Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah - LiFePO4 - 3.2V grade A- threaded stud, Pre-order. Estimated shipping date: 5 november 2024, Qty 4, Grand Total (Incl.Tax) €229.72" немного затягивается отправка, судно на 5 дней опоздает.
ну да, вы так и не написали, какой "терминал" то заказывали, и какой пришел ?Дивлячись на термінал, я думаю, чи ми відправили неправильний акумулятор.
Так, але краще з валютної карти, якщо прийдеться повертати кошти то не втратите на курсі.Добрий день. Можна оплатити з укркарти в nkon?