Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

добрый день. сам не брал.. но ребята на другом форуме брали.. пока не жаловались.. из плюсов - вроде в украине .. при получении думаю можно будет осмотреть.. и если что .. не взять :) ..
удачи..
Підозріло нормальна ціна :) Мені на Nkon в серпні такі обішлися по 3356грн. Ще й два місяці чекав.

добрый день. сам не брал.. но ребята на другом форуме брали.. пока не жаловались.. из плюсов - вроде в украине .. при получении думаю можно будет осмотреть.. и если что .. не взять :) ..
удачи..
Дякую, можна спробувати. Я думаю на новій пошті навіть можна поміряти опір и глянути по кодам комірки, рік випуску с параметрами.

Поки що ні, але вже прийшло повідомлення що магазин подав заявку на повернення коштів, дзвонив в приватбанк сказали через кілька днів повернуться.
Кому цікаво, кошти сьогодні прийшли з моменту відмови до отримання грошей 2 дні, втратив на курсі 400 грн. це за 8 комірок.

Дякую, можна спробувати. Я думаю на новій пошті навіть можна поміряти опір и глянути по кодам комірки, рік випуску с параметрами.
заказывайте на отделение.. если до 30 кг.. то разными заказами. при курьерской доставке новая почта не дает открывать и проверять.. "ведомственная инструкция".. я так попадал.. пришлось в отделение перенаправлять..

если есть свои приборы - думаю проблем не будет..

удачи..
еве.png

ну таке
Управління сайтом eve-energy.com.ua (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «Будівельна компанія Дор-Сервіс» (далі – «Адміністрація Сайту»).

ТОВ "БК ДОР-СЕРВІС"​

85612, Україна, Покровський р-н, Донецька обл., місто Курахове, вулиця Лермонтова, будинок, 1, квартира, 4
ну я би 100 разів подумав..

Останнє редагування:

удачи..
Якщо не важко можна посилання на форум, хочу уточнити в них всі нюанси купівлі та якість комірок.?

Якщо хтось хоче замовляти - треба прискоритись =)
Це зовсім не смішно!
Те що компанія зареєстрована на Донеччині ще ні про що не говорить. Один український алкогольний бренд теж там зареєстрований, при цьому полиці АТБ ломляться від їх продукції.
Те, що продають через ФОП теж нікого в Україні вже давно не дивує. ФОП до речі зареєстрована в Дніпрі. А склад на карті в них наче показаний в Київі.
Я думаю тут може бути ситуація аналогічна з панелямі. Користуючись відміной мит небідні люди вклали гроші і купили пароплав з батарейками, він приплив і тепер їх треба продати на хвилі спадаючого попиту.
А от з Новою Поштою не вийде так, як мріється. В них в умовах оплати нема післяоплати. Можете міряти параметри там, можете міряти вдома, але то вже ваш оплачений товар. І повернення не буде простим.
До речі, я тут десь солідарний з продавцем. Середньостатистичний покупець - це істота з невідомою кваліфікацією. Полізе якийсь ділетант міряти розміри залізною лінійкою, приварить її до терміналів, може і відділення НП спалити...

Останнє редагування:
Те що компанія зареєстрована на Донеччині ще ні про що не говорить
загалом так.
але вже декілька власників стикнулись з проблемою, що досить відомі компанії перереєстровані на власників з регіонів бойових дій так і не підконтрольних вже територій, і після настання форс мажорів (гарантійних проблем) знайти кінці нереально.
В галузі є дуже багато проблем, поки що це все замітається під килимок, скандали не вилазять на зовні. Війна наробила багато шкоди.

Питання до тих, хто отримував з Нкона Новою Поштою. Наче відправили посилки, але в застосунку НП кілька днів висить статус "Відправник створив накладну, але ще не надав до відправки". Так і буде поки до України не приїде? Чи дійсно до складу НП в Європі ще не довезли?
Зайдуть в Україну , почнуть відслідковуватися. Приходять за 8-10 днів.

загалом так.
але вже декілька власників стикнулись з проблемою, що досить відомі компанії перереєстровані на власників з регіонів бойових дій так і не підконтрольних вже територій, і після настання форс мажорів (гарантійних проблем) знайти кінці нереально.
В галузі є дуже багато проблем, поки що це все замітається під килимок, скандали не вилазять на зовні. Війна наробила багато шкоди.
Там продається від імені ФОП. Якщо там запрограмоване кідалово, або форсмажор виникне, то з нього при любих розкладах будуть "взяткі гладкі" незалежно від реєстрації.
В любому випадку, Ви праві, якщо десь занадто заманливі пропозиції, потрібно діяти обережно.

Мої акб з нкона EVE105 вже прийшли :) , всі 16 по 0,32мОм, по зовнішньому вигляду нарікань немає, не вигнуті, а деякі навпаки трохи вгнуті всередину, Qr коди не провіряв незнайду чим.
04QCB65J84900JE8R0002278
Найшов сайт, каже що батарейки цьогорічні, але не каже який грейд,

Останнє редагування:
Доброго дня, зіткнувся з такою ж проблемою. Замовив 105-ті комірки 16шт два пакунки по 8. Потрапив на розмитнення, розмитнював новою поштою вийшло 4216.40 грн. Ніякої мороки не було з розмитненням (відправив копії документів і інвойс) але гроші звісно трохи шкода. Буде наука на наступний раз
я аж 200 грн зекономив :D

Найшов сайт, каже що батарейки цьогорічні, але не каже який грейд
У qr коді грейд не закодовано, Б грейд повинен бути без коду взагалі, коли комірки вибраковують в грейд Б код зішліфовують, EVE вибивае літеру В на коді, так що як що е код і він не перебитий ( хз як це взнати) то це грейд А або А-

Там продається від імені ФОП. Якщо там запрограмоване кідалово, або форсмажор виникне, то з нього при любих розкладах будуть "взяткі гладкі" незалежно від реєстрації.
В любому випадку, Ви праві, якщо десь занадто заманливі пропозиції, потрібно діяти обережно.

І так по темі цього магазину, сьогодні розмовляв з адміністратором, в них є склад в Києві, тобто можна фізично приїхати оглянути комірки та оплатити на ФОП. Але я з іншого міста( я прото не готовий скинути на якийсь незрозумілий фоп 26к грн.), добре що мій кум зараз живе в Києві та може підʼїхати оглянути все та забрати комірки і тоді вже відправити мені. Коли вони приїдуть я напишу що і як. Прикріплю геолокацію, можливо комусь буде потрібно, працюють с 10 години.

У qr коді грейд не закодовано, Б грейд повинен бути без коду взагалі, коли комірки вибраковують в грейд Б код зішліфовують, EVE вибивае літеру В на коді, так що як що е код і він не перебитий ( хз як це взнати) то це грейд А або А-
на сайті впринципі те саме показує, а такого додатка не найшов, принаймі в плеймаркеті на 7андр немає.

Фоп відповідає всім своїм майном=)

головне не взяти там ESS ))
А що не так з ESS? Я брав на nkon 8 комірок ESS 304 grade B, приїхали з правильною геометрією, працює збірка 4-й місяць, кілька разів розряджав до 5%, проблем немає, балансир 2А справляється з ними, струм заряду в основному до 40 А, один раз для тесту струмом 80А заряджав. Я б знову такі взяв при потребі , правда з сайту nkon моя модель зникла давно.

Назад
Угорі