yurets12
Tier1
- Реєстрування
- 19 Чер 2024
- Дописи
- 232
- Бали
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
бінарна логіка:Напевно буде працювати. Щось не дуже логіку зловлю
Перемикання відбувається дуже швидко в обидві сторони.Годиться. Але як швидко перемикання проходить? Коли є напруга то контактор втягується швидко, в от коли зникає? Він під дією пружини розмикмється. Швидко? Вам занулення навіщо, для котла?
В чому боло просто не заземлити котел?Перемикання відбувається дуже швидко в обидві сторони.
В себе зробив для котла, але в мене замикається на землю. Міській нуль не використовую.
Бо це не допомогло. Котел заземлений як і вся техніка/розетки/світлоВ чому боло просто не заземлити котел?
Так а для яких цілей то? Поясніть?Вариант - не просто "нарисовать" ноль в проводке, а полноценное зануление. Это дороже контактора 100%
"Полное Зануление" нельзя делать при схеме заземления T-T.Вариант - не просто "нарисовать" ноль в проводке, а полноценное зануление. Это дороже контактора 100%
узо для чего (?) - поясниТак а для яких цілей то? Поясніть?
Прот узо ніхто не говорив.узо для чего (?) - поясни
я говорив - а нахрен заземление? для котла достаточно резистора - выше обсудилиПрот узо ніхто не говорив.
Я щось вас не пойму. Ви про який котел мені хочете донести інформацію? Газовий чи електричний? Більше інформації, бо пишете якимось загадками.я говорив - а нахрен заземление? для котла достаточно резистора - выше обсудили