Питання по інвертору Anern FGI-S5000

В інших виробників на USB Type A зазвичай сидить фізичний інтерфейс RS232 плюс живлення 5В. А от який там інформаційний протокол і мені цікаво. Якщо сильно кортить можна легко з'ясувати чи дійсно там RS232 - пишіть. Якщо підтвердиться, то можна напустити на той порт Модбас сканер і з'ясувати чи співпадають регістри з протоколами інших інверторів.
Я підключав до нього свою єспешку з solar2mqtt, яка раніше добре працювала з an fgi du 4200. В ньому був rs232. З цього дані зчитати не вийшло.

Яку максимальну напругу заряду дозволяє виставити інвертор? Маю акумулятори BYD-125, які дозволяють заряджати до 3,8В.

Вкладення

• 5266171989_w640_h640_akkumulyator-lifepo4-byd.jpg
    5266171989_w640_h640_akkumulyator-lifepo4-byd.jpg
    37,4 Кб · Перегляди: 1
Очікую клон даного інвертора, маю батарею 3,2 квт/г (знаю що мало)
Змоделюємо ситуацію. В будинку включено бойлер, печуться пироги. Люди вийшли надвір та зникла мережа, відбувся перехід на батарею.

Підкажіть, будь-ласка, на які налаштування звернути увагу щоб не спалити інвертор при відключенні БМС по перевищенню струму, щоб захист інвертора спрацьовував раніше за БМС ?

п.с. я новачок в цій темі, тож не сваріться )) Єдине що поки приходить мені до думки - налаштування захисту інвертора на "просадку напруги батареї" під навантаженням. Хоча я не знаю достовірно як себе веде напруга ліфера під навантаженням більше 1С

п.п.с. читаю інструкцію та бачу пункт 61, я так розумію мені варто виставити тут 130А

Останнє редагування:
В інших виробників на USB Type A зазвичай сидить фізичний інтерфейс RS232 плюс живлення 5В. А от який там інформаційний протокол і мені цікаво. Якщо сильно кортить можна легко з'ясувати чи дійсно там RS232 - пишіть. Якщо підтвердиться, то можна напустити на той порт Модбас сканер і з'ясувати чи співпадають регістри з протоколами інших інверторів.
Пишу. Як вияснити інтерфейс і протокол?

Назад
Угорі