yurets12
Tier2
- Реєстрування
- 19 Чер 2024
- Дописи
- 69
- Бали
- 8
Ось. Аліекспрес магазин анерна можна побачити текст відповіді і хто саме (який китаєць, чи продавець) відповідав.
Продавці це одне, а офіціали це трошки інше.
Дякую і очікую
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось. Аліекспрес магазин анерна можна побачити текст відповіді і хто саме (який китаєць, чи продавець) відповідав.
Продавці це одне, а офіціали це трошки інше.
Дякую і очікую
це продавці пристроїв Anern і не більше. Від них ніякої інфо щодо технічних питань не отримаєш, аналогічно як і в інтернет магазинах в Україні, що також продають таке саме обладнання і не тільки.Ось. Аліекспрес магазин анерн
це продавці пристроїв Anern і не більше. Від них ніякої інфо щодо технічних питань не отримаєш, аналогічно як і в інтернет магазинах в Україні, що також продають таке саме обладнання і не тільки.
Виключно, як я писав, ставити запитання спілкуватись можна з менеджером виробника, який скеровує далі запити до техслужби.
Таке звернення - це прерогатива постачальників чи окремих покупців, які навпростець купили це обладнання через менеджерів з продажу від виробника.
І це так працює all over the world.
ні, це жоден представник бренду Anern, це просто продавець, який не зовсім володіє всіма аспектами пристрою. Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.Якщо навіть це представник бренду ANERN і там точно є технічний інженер.Але його завдання розібратися що саме вибрати - курку або рибу на продаж і все. Бо якщо вже річ йде про індівідуальне замовлення конфгурації -то це просто неймовірне бабло.
Краще вже заказати якийсь AXPERT з Voltronic - але хто ж його тут буде купувати по цін Voltronic
Тому й викручуються як в'юн на розпеченій сковорідці
Це лише реакція на попит продаванів - допоки крітерієм буде лише ціна а не експертність у цьому сегменту ринку - буде існувати пропозиція .Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.
В Дніпрі є пару клієнтів які возять той самий Anern , то вони питали в мене (бо ми ремонтуємо їм інвертори) чи я вже бачив що там в нових серіях - бо вони купили але ще не доїхало . Тож особливо ніхто не заморочується.це продавці пристроїв Anern і не більше. Від них ніякої інфо щодо технічних питань не отримаєш, аналогічно як і в інтернет магазинах в Україні, що також продають таке саме обладнання і не тільки.
а спробуйте це сказати англійською, або українською, тоді буде зрозуміло. Найвищий час переходити до такої практики. Сподіваюсь, не будемо дискутувати, чому такЦе лише реакція на попит продаванів - допоки крітерієм буде лише ціна а не експертність у цьому сегменту ринку - буде існувати пропозиція .
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь —
И делай с ним, что хошь!
А яка проблема з вентиляторами?Ось. Аліекспрес магазин анерн
Anern і є бренд. Вони нічого не виробляють в домовляються с заводом виробником про випуск інверторів з їх логотипом. Попередні моделі Anern були зроблені на заводі Next як і Powmr і наприклад ECGSolax.ні, це жоден представник бренду Anern, це просто продавець, який не зовсім володіє всіма аспектами пристрою. Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.
Так працюють менеджери-продавці інтернет магазинів у всьому світі. Їх завдання - продати товар, а знання, відповідна освіта - це вторинне, або взагалі немає значення
При різкому скачку струмах більше 90-100А включає вентилятори на повну потужність. Навіть якщо цей струм на декілька мілесікунд. У мене при включені морозильної камери. Дуже дратує вночі. Вся його тихість пропадаєА яка проблема з вентиляторами?
у мене при скачку струму на кілька СУКУНД (насос примусової підкачки міської води) кулери не вмикаються на більшу швидкість, а працюють по-замовченнюПри різкому скачку струмах більше 90-100А включає вентилятори на повну потужність. Навіть якщо цей струм на декілька мілесікунд. У мене при включені морозильної камери. Дуже дратує вночі. Вся його тихість пропадає
це цікаво. Отже, якщо я отримаю акумлятор Anern (доставка затримується до 15 червня) і приєднаюсь по Can , то такої дрочки з зарядом не буде?Продовжую далі вивчати як працює цей чудо інвертор. Використовую білу БМС 19v з зв'язок до інвертору по CAN. В цьому режимі заряд інвертору виконується по параметру з БМС Vol.cell.RCV(V) він відповідає як за Булк та Флоат напругу. При цьому заряд іде до напругу Булк і після цього інвертор вимикає заряд і більше не дає струм. Тобто не так як в режимі user коли він постійно дрочить його.
Значить струм не достатній. У мене пусковий по первичці 14,5А по вторичці це під 140А.у мене при скачку струму на кілька СУКУНД (насос примусової підкачки міської води) кулери не вмикаються на більшу швидкість, а працюють по-замовченню
Думаю що ні. Якщо в тому АКБ ще є параметр RFV то може й флоат норм буде.це цікаво. Отже, якщо я отримаю акумлятор Anern (доставка затримується до 15 червня) і приєднаюсь по Can , то такої дрочки з зарядом не буде?
По інструкції я не бачу що там можна щось налаштовувати окрім зв'язку.я зараз користуюсь звичайним Volt Polska 120Аг 24В, з яким раніше працював інвертор Must 3200W/
А очікую на Anern-AN-LPB-N-24200.
Прошу подивитись, чи це спрацює, тобто чи в цьому акумі є доступний параметр RFV
я все ще очікую від виробника відповіді на ці танці з 100% зарядкою. Ще розглядають і тестують
Як прийде тоді й дізнаєтесь.а яким чином дізнатися? Запитую, бо це для мене новизна, початки цього процесу
Чи лише після його приїзду і підключення до інвертора