Питання по інвертору Anern FGI-S5000

а можна побачити текст відповіді і хто саме (який китаєць, чи продавець) відповідав.
Продавці це одне, а офіціали це трошки інше.
Дякую і очікую
Ось. Аліекспрес магазин анерн

Вкладення

• Screenshot_2026-06-03-13-23-17-34_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2026-06-03-13-23-17-34_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    377,4 Кб · Перегляди: 9
Ось. Аліекспрес магазин анерн
це продавці пристроїв Anern і не більше. Від них ніякої інфо щодо технічних питань не отримаєш, аналогічно як і в інтернет магазинах в Україні, що також продають таке саме обладнання і не тільки.
Виключно, як я писав, ставити запитання спілкуватись можна з менеджером виробника, який скеровує далі запити до техслужби.
Таке звернення - це прерогатива постачальників чи окремих покупців, які навпростець купили це обладнання через менеджерів з продажу від виробника.
І це так працює all over the world.

Останнє редагування:
це продавці пристроїв Anern і не більше. Від них ніякої інфо щодо технічних питань не отримаєш, аналогічно як і в інтернет магазинах в Україні, що також продають таке саме обладнання і не тільки.
Виключно, як я писав, ставити запитання спілкуватись можна з менеджером виробника, який скеровує далі запити до техслужби.
Таке звернення - це прерогатива постачальників чи окремих покупців, які навпростець купили це обладнання через менеджерів з продажу від виробника.
І це так працює all over the world.

Якщо навіть це представник бренду ANERN і там точно є технічний інженер.Але його завдання розібратися що саме вибрати - курку або рибу на продаж і все. Бо якщо вже річ йде про індівідуальне замовлення конфгурації -то це просто неймовірне бабло.
Краще вже заказати якийсь AXPERT з Voltronic - але хто ж його тут буде купувати по цін Voltronic
Тому й викручуються як в'юн на розпеченій сковорідці

Якщо навіть це представник бренду ANERN і там точно є технічний інженер.Але його завдання розібратися що саме вибрати - курку або рибу на продаж і все. Бо якщо вже річ йде про індівідуальне замовлення конфгурації -то це просто неймовірне бабло.
Краще вже заказати якийсь AXPERT з Voltronic - але хто ж його тут буде купувати по цін Voltronic
Тому й викручуються як в'юн на розпеченій сковорідці
ні, це жоден представник бренду Anern, це просто продавець, який не зовсім володіє всіма аспектами пристрою. Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.
Так працюють менеджери-продавці інтернет магазинів у всьому світі. Їх завдання - продати товар, а знання, відповідна освіта - це вторинне, або взагалі немає значення

Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.
Це лише реакція на попит продаванів - допоки крітерієм буде лише ціна а не експертність у цьому сегменту ринку - буде існувати пропозиція .

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь —
И делай с ним, что хошь!

В Дніпрі є пару клієнтів які возять той самий Anern , то вони питали в мене (бо ми ремонтуємо їм інвертори) чи я вже бачив що там в нових серіях - бо вони купили але ще не доїхало . Тож особливо ніхто не заморочується.
Модель бізнесу проста - допоки в плюсах можна возити .
Китайці щось там з плат на запчастини дають при гуртових закупках.Я сильно не розпитував але привозили просто плати на заміну
там де ремонтувати не було сенсу-великий прогар на платі

Це лише реакція на попит продаванів - допоки крітерієм буде лише ціна а не експертність у цьому сегменту ринку - буде існувати пропозиція .

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь —
И делай с ним, что хошь!
а спробуйте це сказати англійською, або українською, тоді буде зрозуміло. Найвищий час переходити до такої практики. Сподіваюсь, не будемо дискутувати, чому так

ні, це жоден представник бренду Anern, це просто продавець, який не зовсім володіє всіма аспектами пристрою. Зверніть увагу, що в інтернет магазинах в Україні є багато менеджерів - дівчат, чи жінок, також і чоловіків, які будуть вам рекламувати товар, заохочувати, розповідати про те, що і так вказано в описі товару, а коли питання будуть складнішими, то відразу буде проста і лаконічна відповідь - "ми лише продаємо, якщо щось не так то зможете повернути" і т.д.
Так працюють менеджери-продавці інтернет магазинів у всьому світі. Їх завдання - продати товар, а знання, відповідна освіта - це вторинне, або взагалі немає значення
Anern і є бренд. Вони нічого не виробляють в домовляються с заводом виробником про випуск інверторів з їх логотипом. Попередні моделі Anern були зроблені на заводі Next як і Powmr і наприклад ECGSolax.
Зараз під брендами Anern, ECGSolax і JSDSolar продаються інвертори іншого виробника.

А яка проблема з вентиляторами?
При різкому скачку струмах більше 90-100А включає вентилятори на повну потужність. Навіть якщо цей струм на декілька мілесікунд. У мене при включені морозильної камери. Дуже дратує вночі. Вся його тихість пропадає

Продовжую далі вивчати як працює цей чудо інвертор. Використовую білу БМС 19v з зв'язок до інвертору по CAN. В цьому режимі заряд інвертору виконується по параметру з БМС Vol.cell.RCV(V) він відповідає як за Булк та Флоат напругу. При цьому заряд іде до напругу Булк і після цього інвертор вимикає заряд і більше не дає струм. Тобто не так як в режимі user коли він постійно дрочить його.

Вкладення

• Screenshot_2026-06-05-11-03-18-89_bd59be8c3f820c1e3d6fc2892aab342d.jpg
    Screenshot_2026-06-05-11-03-18-89_bd59be8c3f820c1e3d6fc2892aab342d.jpg
    462,9 Кб · Перегляди: 7
  • Screenshot_2026-06-05-11-00-37-78_6d157dd34ddabe3da4e44abb631be380.jpg
    Screenshot_2026-06-05-11-00-37-78_6d157dd34ddabe3da4e44abb631be380.jpg
    171,7 Кб · Перегляди: 7
Також ще одне ЗАСТЕРЕЖЕННЯ. В цьому інверторі ЗАБОРОНЕНО об'єднувати вхідні і вихідні НУЛІ, бо коли він працює в байпасі в середині скорочується дросель і гріються великі керамічні резистори до їх руйнування. Я перевірив на декілька секунд, то одразу завоняло горілим.

При різкому скачку струмах більше 90-100А включає вентилятори на повну потужність. Навіть якщо цей струм на декілька мілесікунд. У мене при включені морозильної камери. Дуже дратує вночі. Вся його тихість пропадає
у мене при скачку струму на кілька СУКУНД (насос примусової підкачки міської води) кулери не вмикаються на більшу швидкість, а працюють по-замовченню

Продовжую далі вивчати як працює цей чудо інвертор. Використовую білу БМС 19v з зв'язок до інвертору по CAN. В цьому режимі заряд інвертору виконується по параметру з БМС Vol.cell.RCV(V) він відповідає як за Булк та Флоат напругу. При цьому заряд іде до напругу Булк і після цього інвертор вимикає заряд і більше не дає струм. Тобто не так як в режимі user коли він постійно дрочить його.
це цікаво. Отже, якщо я отримаю акумлятор Anern (доставка затримується до 15 червня) і приєднаюсь по Can , то такої дрочки з зарядом не буде?

у мене при скачку струму на кілька СУКУНД (насос примусової підкачки міської води) кулери не вмикаються на більшу швидкість, а працюють по-замовченню
Значить струм не достатній. У мене пусковий по первичці 14,5А по вторичці це під 140А.

це цікаво. Отже, якщо я отримаю акумлятор Anern (доставка затримується до 15 червня) і приєднаюсь по Can , то такої дрочки з зарядом не буде?
Думаю що ні. Якщо в тому АКБ ще є параметр RFV то може й флоат норм буде.

я зараз користуюсь звичайним Volt Polska 120Аг 24В, з яким раніше працював інвертор Must 3200W/
А очікую на Anern-AN-LPB-N-24200.
Прошу подивитись, чи це спрацює, тобто чи в цьому акумі є доступний параметр RFV
я все ще очікую від виробника відповіді на ці танці з 100% зарядкою. Ще розглядають і тестують

Вкладення

• акум. Anern LiFePo4 Lithium Battery Pcak (Npro Series Touch Screen) Specification & Price List.pdf
    302,1 Кб · Перегляди: 3
  • 1. Посібник користувача_акумулятор Anern-AN-LPB-N-24200 8series user-manual-converted.zip
    959,6 Кб · Перегляди: 3
я зараз користуюсь звичайним Volt Polska 120Аг 24В, з яким раніше працював інвертор Must 3200W/
А очікую на Anern-AN-LPB-N-24200.
Прошу подивитись, чи це спрацює, тобто чи в цьому акумі є доступний параметр RFV
я все ще очікую від виробника відповіді на ці танці з 100% зарядкою. Ще розглядають і тестують
По інструкції я не бачу що там можна щось налаштовувати окрім зв'язку.

а яким чином дізнатися? Запитую, бо це для мене новизна, початки цього процесу
Чи лише після його приїзду і підключення до інвертора

Назад
Угорі