Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Вітаю. Як і обіцяв коротко опишу процес зв'язку via Bluetooth смартфона і BMS інвертора.
Зісканував QR код на бірці акуму, відразу з'явилось посилання, але перед інсталом додатка потрібна реєстрація з прив'язкою до email і банківської карти (як оплата за попередній вхід в систему). Для мене це дивно, і сказав до побачення.
На дальньому плані я побачив назву додатка BMS Meta, це стандартний додаток для комунікації.
З Play market без проблем стягнув, зареєструвався з кодом активації, який прийшов на email.
А далі , коли захотів увійти в налаштування , то попросило password. Саме, це і передбачала оплата на початку.
Звернувся до ШІ , отримав варіанти пароля входу в Налаштування. Жоден не підійшов, отримав сайт де за серійним номером згенерував
пароль, який включав букви. А в мене в додатку тільки висвітлюються цифри для введення.
Ще раз написав ШІ і мені пояснили, що мій серійний номер BMS включає букви, це означення для нових JK BMS (Jikong) і код доступу для Налаштувань треба отримати у розробника акумулятора за його серійним номером і номером BMS.
Випадково в неті на youtube побачив як янкі намагається зробити те ж саме і в процесі він сказав що пароль доступу 888888.
Я ввів, вуаля.
Я зробив всі скріншоти щодо налаштувань , ось галерея для розгляду. Сам нічого ще не аналізував і не робив через брак часу

Вкладення

• BMS Meta.zip
    8 Mб · Перегляди: 1
Останнє редагування:
Вже починається аналітика, я ще не дивився, а вже надіслали чому з новим акумом немає танців bulk-float.
На скріншоті видно струм 10А.
Charging Cut-off Current (струм відсічення заряду) — виставлено в налаштуваннях мінімальний струм при досягненні якого BMS автоматично припиняє процес заряджання акумулятора

Вкладення

• Знімок екрана (1331).png
    Знімок екрана (1331).png
    402,6 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Назад
Угорі