Погані та добрі інвертори. Рейтинг!

на тиристорах не может быть дво направленным.
будь який трансформаторний стаб є двонаправлений, релейний чи тиристорний чи симісторний по барабану, там струм проходить в обидві сторони але ця тема не про це, не двонаправлений тіки стаб типу онлайн

Останнє редагування:
Що ви маєте на увазі? Графік з моніторинга можете заскрінити?
Я маю на увазі те , що при зарядженому акумуляторі на 100 відсотків , коли зявляється ріст навантаження (скажімо ввімкнувся чайник), то відбувається наступне. Кілька секунд електрика береться з мережі, далі іде розряд акумулятора , плавно зменьшується струм з мережі та росте з батареї, далі росте виробництво з сонячних панелей , використання мережі припиняється. Подія короткочасна і на моніторінгу не відображається. Можу дочекатись сонячного дня і зробити фото.

будь який трансформаторний стаб є двонаправлений, релейний чи тирісторний чи симісторний по барабану, там струм проходить в обидві сторони але ця тема не про це, не двонаправлений тіки стаб типу онлайн
Я маю на увазі те , що при зарядженому акумуляторі на 100 відсотків , коли зявляється ріст навантаження (скажімо ввімкнувся чайник), то відбувається наступне. Кілька секунд електрика береться з мережі, далі іде розряд акумулятора , плавно зменьшується струм з мережі та росте з батареї, далі росте виробництво з сонячних панелей , використання мережі припиняється. Подія короткочасна і на моніторінгу не відображається. Можу дочекатись сонячного дня і зробити фото.
Так это будет только летом. С ноября по конец января у нас, например, солнце было раза 3-4.

Отут, якщо можна, хотілося би більш розгорнутого тексту. Бо цікаво ))
1) Розділ на Backup & load Ідея звичайно цікава але коли в мене зявився Deye то розділити таких споживачів уже важко. Навіть як допустити що вони всі на одному автоматі в щитку і сам інвертор можна поставити зовсім поряд , то потрібно зробити наступне
а) поставити перед автоматом датчик що виявляє наявність та напрям струму ( в документації він як СТ позначається.)
б)до вихода того автомата завести вхідний дріт інвертора
в)На вихід deye повісити всі інші автомати та ПЗВ.
В першому наближенні лінія load лишиється без ПЗВ. Якщо до щитка добратись важко і можна приєднати інвертор як ще одного споживача, то дріт мусить мусить мати досить квадратів , щоб витримати струм який інвертор може споживати. Звичайно дифавтомат потрібно зняти , його вибє зразу і споживачі на load будуть без нього .
2) Проблема зі стабілізаторами. Тут розписуватись не буду. Пристрій вимогливий до стабілізаторів. (мій старий 7квт стоїтьЮ дорого не продаси , дешево не продам)
3) Smart load В якості такого навантаження був використаний бойлер в літній кухні. Літо сад город , гаряча вода потрібна. Працює воду гріє . настали хмарні дні. Гріти перестало . перемкнув в звичайну розетку. Поперемикав трохи і перестав.
Думаю досить.
Може я дуже помиляюсь , але Deye чимось нагадує Iphone. принаймі власниками та продавцями.

1) Розділ на Backup & load Ідея звичайно цікава але коли в мене зявився Deye то розділити таких споживачів уже важко. Навіть як допустити що вони всі на одному автоматі в щитку і сам інвертор можна поставити зовсім поряд , то потрібно зробити наступне
а) поставити перед автоматом датчик що виявляє наявність та напрям струму ( в документації він як СТ позначається.)
б)до вихода того автомата завести вхідний дріт інвертора
в)На вихід deye повісити всі інші автомати та ПЗВ.
В першому наближенні лінія load лишиється без ПЗВ. Якщо до щитка добратись важко і можна приєднати інвертор як ще одного споживача, то дріт мусить мусить мати досить квадратів , щоб витримати струм який інвертор може споживати. Звичайно дифавтомат потрібно зняти , його вибє зразу і споживачі на load будуть без нього .
2) Проблема зі стабілізаторами. Тут розписуватись не буду. Пристрій вимогливий до стабілізаторів. (мій старий 7квт стоїтьЮ дорого не продаси , дешево не продам)
3) Smart load В якості такого навантаження був використаний бойлер в літній кухні. Літо сад город , гаряча вода потрібна. Працює воду гріє . настали хмарні дні. Гріти перестало . перемкнув в звичайну розетку. Поперемикав трохи і перестав.
Думаю досить.
Може я дуже помиляюсь , але Deye чимось нагадує Iphone. принаймі власниками та продавцями.
А почему бы не греть и бойлер днем от АКБ или солнца, а ночью только заряжать АКБ, если есть необходимость?

Інвертор “Daxtromn AGH-6.2KW-PRO” - повне лайно. Згорів через 2 неділі активного використання. Сталося це, за мінімального навантаження (100-150 вт) та перемиканні режимів інвертора з SBU на SUB. Тобто програмне забезпечення настільки криве, що не синхронізувало генерацію від аккумулятора зі струмом який зайшов з мережі. Хоч автомати і спрацювали, але здохло це “чудо” бистріше за автоматику. В результаті КЗ по всім входам і вихід з ладу, окрім інвертора, ще й BMS одного з акумів.

Звертався у підтримку Daxtromn Power з приводу гарантії, але там морозяться та імітують повний ігнор що, в свою чергу, підтверджує тезу що “12 months warranty” це просто фейк.

Звісно діло кожного, але я для себе вирішив більше з “продуктами” компанії Daxtromn Power не зв’язуватися - це пуста трата грошей і часу.
Полностью поддерживаю Вас. Купил 2, один сгорел сразу. Отправил оба назад китайцам. Вернули все деньги, а через пару месяцев назад приехали и оба инвертора. Пришлось оплатить только обратную доставку.

Можу дочекатись сонячного дня і зробити фото.
Не треба, я спочатку не так зрозумів. Я на короткочасні перехідні процеси не звертаю уваги. Кількість енергії в них мізерна.

:D Є таке, згоден. Це просто непогані інвертори та й годі.

А почему бы не греть и бойлер днем от АКБ или солнца, а ночью только заряжать АКБ, если есть необходимость?
можна. зразу і контакти smart load залити епоксідкою бо вони точно непотрібні.
Інсталяторам , я згодний пристрій прекрасний. Але перевантажений.

Назад
Угорі