Погані та добрі інвертори. Рейтинг!

Поправлю вас:не інвекторі а полі.Інвектор один
Я пишу про свою систему. В мене два інвертори.
Я порівнював роботу однакової кількості однакових панелей, які по різному розташовані і по різному включені.

В вашому випадку, коли Ви хочете все чипляти на одни вхід, кількість панелей в різних полях має бути однаковою. Як наприклад в мене на другому інверторі 2х4.

В связи с тем что у Маста уже нет серии VHM, ,что до 80а на вход мппт хочу взять что то подобное. Надо 5квт инвертор , хочу два поля панелей. ТЕ надо низковольтный инвертор чтоб вход мппт с низкий вольтаж, но высокий ампераж.

до речі, а чтого нема окремої теми про масти? та і щось мало інфи по ним в плані болячок чи ще щось...

до речі, а чтого нема окремої теми про масти? та і щось мало інфи по ним в плані болячок чи ще щось...
Знаю 5 инверторов, все работают нормально, думал взять ещё один для знакомых, но той серии что подходит нет, только БУ, но это точно лотерея.

Я раніше висловлював думку що було б добре розділити загальну тему про інвертори хоча б на 5...6 підрозділів відповідно до марок інверторів, щоб не було вінігрету, але пропозиція чомусь не була почута:(

Я раніше висловлював думку що було б добре розділити загальну тему про інвертори хоча б на 5...6 підрозділів відповідно до марок інверторів, щоб не було вінігрету, але пропозиція чомусь не була почута:(
хто заважає? створіть тему про відповідну модель маста.

питання було про тему маста де різні моделі обговорюють, ак то є у деї, люкса, та інших китаців...
яка різниця, створіть загальну тему для маста, це любий може. Закріпіть в шапці корисні мануали інструкції ПО і так далі.

Останнє редагування:
Назад
Угорі