Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Я так розумію, одночасно не працює Вампір з MultiSIBControl?
У мене Аксіома-8000 з двома МППТ, моніторинг програмний цілодобовий.
Чи можна коректно підключити Вампіра?
З MultiSIBControl як раз працює одночасно. На сайті написано як підключити в режимі "підслуховувача". Едине, він поки на підтримує другий МРРТ для Вольтроників. Але це не складно буде додати.

У мене в Real-Time Inverter Load так і продовжує відображуватись лише три цифри. Хоча у вікні налаштування - чотири
Мабуть це тому, що у Вас штрифт збільшений в системних налаштуваннях?

Играюсь с коэффициентами.
Есть наблюдение, что поменяв значения коэффициентов работает белее стабильно в переменную облачность. Один из вариантов. Переглянути вкладення 7402
Ещё вариант. Может эти эксперименты кому то помогут с настройками. Переглянути вкладення Screen_Recording_20250407_141146_BtControl702.mp4

Мабуть це тому, що у Вас штрифт збільшений в системних налаштуваннях?
Так. Але ж "контрольне" значення вміщається нормально.
Я не зможу користуватись телефоном, якщо зменшу шрифт.

Так. Але ж "контрольне" значення вміщається нормально.
Я не зможу користуватись телефоном, якщо зменшу шрифт.
Там в Андроїді з розміткою все не так просто, довго пояснювати ...
Короче, зробив нову версію http://solarvampire.net/FW/BtControl702_3.apk Розтягнув все що можна. Більше вже ніяк.
На шрифті +1 ще виглядає нормально, на +2 вже не дуже, але наче всі цифри видно.
Номер версії теж пише, все як просили :)

Там в Андроїді з розміткою все не так просто, довго пояснювати ...
Короче, зробив нову версію http://solarvampire.net/FW/BtControl702_3.apk Розтягнув все що можна. Більше вже ніяк.
На шрифті +1 ще виглядає нормально, на +2 вже не дуже, але наче всі цифри видно.
Номер версії теж пише, все як просили :)

Вкладення

• Screenshot_2025-04-07-17-18-04-789_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-07-17-18-04-789_com.android.chrome.jpg
    93,1 Кб · Перегляди: 10
Чомусь не можу встановити апдейтер. Схоже там архіватор якийсь потрібен. Може хтось підскаже за допомогою якої програми його відкривати?

Чомусь не можу встановити апдейтер. Схоже там архіватор якийсь потрібен. Може хтось підскаже за допомогою якої програми його відкривати?
Його не треба відкривати архіватором. Просто скачайте і встановлюйте на телефон так само як і основний застосунок.

Вибачаюсь, не донатиснув кнопку...
Також ця версія сама буде перемикатись на світлу тему незалежно від налаштувань смартфона.
Ще б версію прошивки було вказано в додатку

Останнє редагування:
Дивно що він не бачить той файл як застосунок. А яка там версія Андроїда?

Вибачаюсь, не донатиснув кнопку...
Також ця версія сама буде перемикатись на світлу тему незалежно від налаштувань смартфона.
А підкажіть, будь ласка, налаштування не зберігаються в якусь енергонезалежну пам'ять?
Тільки-но відключав пристрій, підключив - а там все дефолтне. Зробив налаштування, потім вирішив оновити - і знову все дефолтне. Це нормальна поведінка?
Воно-то налаштувань там не так і багато, але... :(

А підкажіть, будь ласка, налаштування не зберігаються в якусь енергонезалежну пам'ять?
Тільки-но відключав пристрій, підключив - а там все дефолтне. Зробив налаштування, потім вирішив оновити - і знову все дефолтне. Це нормальна поведінка?
Воно-то налаштувань там не так і багато, але... :(

Я тут писав про цей баг https://greenpowertalk.tech/threads...r-roboti-kitajskix-invertoriv.1698/post-33988
Прошивку оновили?

Назад
Угорі