Adred
Tier3
- Реєстрування
- 20 Сер 2024
- Дописи
- 16
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- JAsolar JAM54D40-420
- Інвертор
- SRNE 3300W HF2430S80-H
Купувати новий інвертор, щоб зекономини пару грн з вампіром. Якось воно не дуже виправдано. Для цього потрібно продати старий. Зараз на інвертори попит суттево впав. Як вже писав раніше, краще зроблю нагрів бойлера за допомогою нічного тарифу і таймера.Дякую. Я трохи повивчав тему wifi. Там є проблеми.
Просте рішення на сьогодні це купити інвертор з вбудованим вайфаєм. Такі інвертори вміють віддавати інфу одначасно і по портах, і по вайфаю без конфліктів. В мене з таких Esudom VM-4 Twin 4K. Це клон Voltronic Axpert. Це так звані "батіскафи", вони продаются під багатьма брендами - Sunon, Axioma і т.д. Є і інші моделі з вбудованим вайфаєм. Так от, такий інвертор вміє віддавати інфу по трьох портах одночасно. Я пробував підключати до нього по RS232 Вампіра, по USB - MultiSIBControl, і по вайфаю хмару. Воно так без проблем працювало кілька діб.
Якщо порівновати з Мастом, якй у мене був раніше, SRNE набагато краще.До речі, як на мене, SRNE трохи переоцінені
Може, якщо ви маєте ці інвертори з вбудованим вайфаєм і добре знаєтесь на електроніці, розібрати і подивитись схематику як вони паралелять виходи?
Останнє редагування: